Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně ABC
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2017 / 16:13:39 (před 7 roky)
off

Jupí, na tyhle články jsem se těšila :-) OUAT mám moc ráda, doufám aspoň v další rozlučkovou sérii, rozhodně by si to seriál zasloužil :-) Jinak tady vidím, že se musím víc vcítit do Američanů, protože jsem tipovala, že Designated Survivor a American Housewife zruší, protože to vypadá jako nudný kraviny...hmmmm, kéž bych mohla říct, že to jsou jediné novinky, u kterých jsem to zřejmě projela :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2017 / 16:14:43
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 1. 2017 / 16:22:41 (před 7 roky)
off

Quantico mě celkem mrzí. Přeci jenom je to moje oblíbené drama, na druhou stranu, možná to zrušení Quanticu pomůže odejít se ctí. Koncept tohoto seriálu není připraven pro více sérií.
Prostě není dostatek bombových a teroristických útoků- stejně jako tajných služeb, aby pokaždé v jejich epicentru stála Alex Parrish (nebo takhle- samozřejmě, že by to mohli uměle natahovat a vymýšlet stále nové, ale bylo by to trapný...)

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Nikolina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 1. 2017 / 16:25:40 (před 7 roky)
off
liskulka.lida napsal(a):

Quantico mě celkem mrzí. Přeci jenom je to moje oblíbené drama, na druhou stranu, možná to zrušení Quanticu pomůže odejít se ctí. Koncept tohoto seriálu není připraven pro více sérií.
Prostě není dostatek bombových a teroristických útoků- stejně jako tajných služeb, aby pokaždé v jejich epicentru stála Alex Parrish (nebo takhle- samozřejmě, že by to mohli uměle natahovat a vymýšlet stále nové, ale bylo by to trapný...)

Pravda. Zrušenie Quantica by ma síce mrzelo, pretože sa teším na každú jednu časť ale zas lepšie zrušiť teraz ako to naťahovať do aleluja. Už dva teroristické útoky v epicentre s Alex sú viac ako dosť :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 1. 2017 / 16:26:45 (před 7 roky)
off

Třeba je Alex jako Jack Bauer, jemu ty krize taky všechny skákaly do cesty :'D

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
23. 1. 2017 / 16:46:58 (před 7 roky)
off

Doufám v pokračování The Middle a Speechless, Modern Family na druhou stranu už podle mě dochází dech, pokud jde o kvalitu. HTGAWM musí jet dál, je to jeden z mála seriálů, které mě dokážou s každou další sérií překvapovat. Designated Survivor má našlápnuto dobře, tak snad se mu podaří i zbytek prvního roku. A Quantico jsem už odepsal, podobně jako to asi brzo udělá i ABC.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2017 / 16:47:15
Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
23. 1. 2017 / 17:01:12 (před 7 roky)
off

Takže Agenty zruší. Škoda. Byl to super seriál. Ale když je tak špatná sledovanost...

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 1. 2017 / 17:03:42 (před 7 roky)
off
Director of SHIELD napsal(a):

Takže Agenty zruší. Škoda. Byl to super seriál. Ale když je tak špatná sledovanost...

uvědomuješ si že je to jenom odhad, že ještě ho nezrušili, myslím že tenhle odhad je u každý série Agentů a jsou tu furt s námi, možná z nich udělat jenom vyplň mezi Inhumans (Vánoční svátky).
I když bych dal větší naději jelikož Inhumans maji premieru 1.9. nebyly většinou pátky určeny pro seriály který maj namále?

Go GOATS
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2017 / 17:05:07
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 1. 2017 / 17:07:38 (před 7 roky)
off
Salem napsal(a):

uvědomuješ si že je to jenom odhad, že ještě ho nezrušili, myslím že tenhle odhad je u každý série Agentů a jsou tu furt s námi, možná z nich udělat jenom vyplň mezi Inhumans (Vánoční svátky).
I když bych dal větší naději jelikož Inhumans maji premieru 1.9. nebyly většinou pátky určeny pro seriály který maj namále?

Inhumans má premiéru 26. září. Ještě předtím ale bude speciálně upravený pilot (dvojepizoda) vysílaný v IMAX kinech.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 1. 2017 / 17:09:59 (před 7 roky)
off
Nikolina napsal(a):

Už dva teroristické útoky v epicentre s Alex sú viac ako dosť :D

Třeba by v další (a poslední) sérii konečně mohla být Alex opravdovou teroristkou, ale nikdo by ji (na rozdíl od 1.série) nepodezíral :D A já bych se jí nedivila, FBI i CIA s ní pěkně zametá, tak by trocha pomsty neuškodila :D

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 1. 2017 / 17:22:29 (před 7 roky)
off

Tak to vypadá, že všechny mé seriály jsou v suchu! Jen How to Get Away with Murder je na hraně. ._.

lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 1. 2017 / 18:07:51 (před 7 roky)
off

Tak doufám že How to Get Away With Murder dostane ještě další sérii, protože mě děj nepřestává překvapovat. A z novinek i když mi to podlě čísel bylo jasné mi bude chybět Conviction. Sice taková průměrná kriminálka, ale Ashmore, Montana a Kinney v jednom seriálu... jak já se na to těšila :(

Nikolina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 1. 2017 / 18:10:31 (před 7 roky)
off
eliska.musilova napsal(a):

Třeba by v další (a poslední) sérii konečně mohla být Alex opravdovou teroristkou, ale nikdo by ji (na rozdíl od 1.série) nepodezíral :D A já bych se jí nedivila, FBI i CIA s ní pěkně zametá, tak by trocha pomsty neuškodila :D

To by bola fakt sranda, ja by som Alex ako teroristku brala ale neviem si predstaviť, že by do toho tvorcovia išli. Skôr si myslím, že to zrušia a ak nie, tak ona bude zas tá dobrá.

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 1. 2017 / 18:20:38 (před 7 roky)
off

OUaT mám ráda, ale vážně by to radši měli zrušit. V nejlepším se má přestat a myslím, že to nejlepší už má za sebou.

vevisek
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
23. 1. 2017 / 20:20:24 (před 7 roky)
on

Z toho,co sleduju,je bohužel na hraně úplně všechno. :D Quantico mě pořád baví,takže zrušení by mě mrzelo. OUAT mělo skončit už tak po třetí,možná čtvrté sérii. Tam bych zrušení asi i ocenila,hlavně kdyby to nějak dobře zakončili. HTGAWM už není tak dobré,jako bylo v první sérii,ale o napětí a momenty překvapení tam nouze není..a děj je taky pořád dobrý,tak snad to ještě prodlouží. U Agentů nechápu Američany..něco takového,jako je American Housewife asi prodlouží..a přitom je to neskutečná kravina. Agenti mě pořád baví,jsou lepší a lepší,ale v Americe si to bohužel nemyslí. Je zajímavé,že v kinech a recenzích Marvel drtí DC Comics,ale u seriálů má větší úspěch DC na CW.
Co mě těší,jsou Chirurgové. Už asi třetí rok se raduju,že pravděpodobně dostanou další sérii,i když jsem je ještě nezačala sledovat...už pár let se na to chystám,ale není čas. Asi se někdy zabarikáduju doma a zkouknu všech 13. sérií! :D

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 1. 2017 / 20:55:05 (před 7 roky)
off

och joj trošku sa desím a bojím o OUAT, aj keď je pravda, že na tom nie sú najlepšie, aspoň rozlúčková serka by potešila :)

Bee Doo, Bee Doo
teraxa
23. 1. 2017 / 21:07:31 (před 7 roky)
off

Mo mě potěšilo Speechless a American housewife. Obě jsou to parádní a notně sarkastické komedie. A navíc je příjemné konečně sledovat seriál, který nemá skoro jisté zrušení :)

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 1. 2017 / 21:37:35 (před 7 roky)
off

tak tady mám své 3 oblíbence: Grey's, které nás všechny ještě přežije :D a Quantico + Agenty.. tyhle dva seriály mě pořád neskutečně baví a mrzí mě, že jsou na hraně zrušení
ale zase souhlasím s předchozími komentáři, radši ať Quantico zruší, než aby to natahovali a vymýšleli zbytečnosti (je fakt, že první sérii už seriál netrumfne, a že to není zrovna seriál na 10 sérií).. jo a nápad "Alex nečekaně teroristkou" zní taky dobře, ale pochybuju, že by do toho tvůrci šli :D škoda :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 1. 2017 / 22:23:19 (před 7 roky)
off

Nemyslím si, že zrušia OUaT a keď budú chcieť pokračovať dlhšie tak verím, že to bude mať ešte aj 2-3 série

VeronicaElisse
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 1. 2017 / 22:28:34 (před 7 roky)
off

Ja pozerám len Quantico a Once upon a time. Quantico je tip seriálu, ktorému proste veľa sérií nepristane, lebo by to vyznelo komicky. Ale na druhej strane ma stále baví.
Once mal skončiť už dávno asi pred troma, aby skončil v tom najlepšom.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 1. 2017 / 22:42:47 (před 7 roky)
off

Tyhle články mám moc ráda :-) Od ABC toho sleduji nějak podezřele málo, jen dva seriály. OUAT - jsem spíše pro zrušení, hlavně by to mohli nějak hezky ukončit. HTGAWM - první série byla luxusní, druhá i třetí pořád fajn, tady bych byla ráda za prodloužení, dokud budou mít nápady.

PKathy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
24. 1. 2017 / 09:12:03 (před 7 roky)
off

Quantico by mě osobně asi nemrzelo, ale OUAT bylo vždycky takové milé rozptýlení...

To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou.
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2017 / 09:28:59 (před 7 roky)
off

Conviction, mě mrzí asi ze všeho nejvíc... ostatní seriály, co jsem sledovala (OUaT, HtGAWM, AofS,...) jsem přestala sledovat už před rokem a ještě jsem se nedokopala k dokoukání... takže to mě nijak extra neovlivní.

Ride or Die
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 1. 2017 / 10:55:24 (před 7 roky)
off

No jestli to dopadne tak jak předpovídáte, tak se mi dosti pročiští watchlist..:D Tak bych se pak možná mohla dostat i ktěm to-watch seriálům, kterých je dost požehnaně....:D
Ale Agenti by mě asi mrzeli, i přesto, že už tak nějak koukám ze setrvačnosti a bez Bretta to není ono. OUaT, no to by mi asi taky chybělo, hlavně Hook, ale s tím, jak má poslední dobou dost málo prostoru, tak bych aspoň chtěla zkrácenou sérii, aby to mohli slušně zakončit.

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 1. 2017 / 13:14:06 (před 7 roky)
off

Perfektní informace,takže uvidíme jak se to všechno vyvrbí. :D

Dan
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 1. 2017 / 16:05:05 (před 7 roky)
off

Pokud to dopadne podle předpovědí, tak mi zmizí ABC z watchlistu úplně :-)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
24. 1. 2017 / 22:18:41 (před 7 roky)
off

Podľa týchto predpovedí vidím, že najlepšie na tom na ABC sú sitcomy. Až na pár dramatických seriálov, čo ich zachraňujú, to čoskoro vypadá, že budú vysielať iba komediálne seriály.

Z ABC sledujem len trojicu seriálov:

OUaT - ten seriál mám naozaj rád, ale myslím, že už nadišiel čas sa rozlúčiť. Ak obnovenie, tak s oznámením pre záverečnú 7.sériu.

Modern Family - tento seriál ma veľmi baví a v kľude ho môžu potiahnuť aj po 10.sériu. Otázkou ostáva, či sa s ďalšími sériami nebudú herci dožadovať zvýšenia platov. Taká Sofia Vergara vraj zarába z celého osadenstva najslušnejšie.

O´Nealovci - seriál Raising Hope som miloval a práve tu som si obľúbil Marthu Plimpton. Vďaka nej som sa dostal k tomuto seriálu. O´Nealovci sú čistou, netradičnou oddychovkou, tak budem veriť v zázrak a aj 3.sériu (scény s Ježišom boli na celom seriáli to najlepšie)

alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
25. 1. 2017 / 11:02:39 (před 7 roky)
off

Z produkcie ABC nesledujem nič. Možno sa niekedy odhodlám k dosledovanie OUAT a Agentov, ale s mojím nadupaním watchlistom to nie je moc reálne :D

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Koldik
25. 1. 2017 / 11:28:06 (před 7 roky)
off

Ak nejako rozumne ukoncia Agentov, pripadne daju cliffhanger, ktory bude pokracovat v Inhumans tak s tym zrusenim nemam problem.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
25. 1. 2017 / 13:00:14 (před 7 roky)
off

Quanticu by nádherně slušela jenom ta jedna série, která byla parádní, ale ten námět vážně není tvořenej na více sérií. Druhá série podle mě stáhla celý seriál trochu dolů, takže snad nebude série třetí.
OUaT by mohli prodloužit za předpokladu, že by další série byla dobrá. Jaká je ale pravděpodobnost, že se to stane, že? :D
HTGAWM mi ještě, prosím, nerušte!

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 1. 2017 / 13:00:37
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 1. 2017 / 22:44:01 (před 7 roky)
off

Já bych se na Once mohla dívat do nekonečna. Tahle série mi přijde lepší, než ta předchozí, ale když vidím ty ratingy, tak nejspíš bude další série na ukončení.

Quantico jsem ještě ani nezačala sledovat a už to končí, bezva, aspon to sjedu hned.

Mám ovšem pocit, že se co nevidět rozloučím i s Agenty, moc vábně to totiž nevypadá, Amíci opět nemají vkus.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
26. 1. 2017 / 22:56:42 (před 7 roky)
off

Taky bych se mohl koukat na Once pořád dál. pořád si tam dokážu najít něco, co mě baví. Tak snad ještě poslední řadu dostanou, vždyť sedmička je tak hezké pohádkové číslo :)
Přál bych si i záchranu Agentů, ale tam už nejspíš není šance ani na zkrácenou sérii v midseason :( Škoda, že to víc nepropojili s filmy jako tu první sezónu.

Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 1. 2017 / 00:34:00 (před 7 roky)
off
milosh napsal(a):

Taky bych se mohl koukat na Once pořád dál. pořád si tam dokážu najít něco, co mě baví. Tak snad ještě poslední řadu dostanou, vždyť sedmička je tak hezké pohádkové číslo :)
Přál bych si i záchranu Agentů, ale tam už nejspíš není šance ani na zkrácenou sérii v midseason :( Škoda, že to víc nepropojili s filmy jako tu první sezónu.

Souhlasím, moje slova. Doufám, že se OUAT trochu vytáhne a sedmičku dostane :)

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 2. 2017 / 14:20:51 (před 7 roky)
off

S Quanticem souhlas je to fajn seriál, ale překopal bych pak příběh, jelikož třikrát stejná premisa by už opravdu byla podivná. Once upon snad prodlouží. Minimálně pro závěrečnou řadu. Tu by si seriál rozhodně zasloužil. Chirurgové tak to je sázka na jistotu a How to get away with murder podle mě prodlouží.

Valesion
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 2. 2017 / 10:34:39 (před 7 roky)
off

u agentů mě spíš překvapuje pokaždé, když je prodlouží :) Osobně jsem měl radši tu část s Hydrou než inhumans, takže pro mě by ta výměna byl jednoznačně fail a podle mě to odumře stejně, jako Agent Carter. To co se tam ovšem odehrává právě teď, si rozhodně zrušit nezaslouží.