Owen bude strašne chybať aj som si hovoril kto by nahradil Hetty, jedine on ale už tažko, RIP :( Owena hral vynikajuco
Strašná škoda měl jsem strach už s posledních dílů vypadal hodně nemocně. R.I.P Sbohem
R.I.P. to jsem vůbec nevěděla,že má zdravotní problémy.o(
Owen byl jako postava skvěle napsaný i zahraný.Jsem celkem zvědavá jak se s tak velkou ztrátou vypořádají.Zvlášť když podle zahraničních médií bylo jasné,že herec musí skončit. Doufám že mu napsali velký a důstojný odchod. Tak Ať odpočívá v pokoji
Sakra, už to zase začíná :-( Neskutečná škoda. Měla jsem ho moc ráda :-(
Ja ho stále vidím v Horúcich Strelách 2, ako smrkal do vreckovky, čo mu podal Charlie Scheen a že toho vysmrkal habadej. R.I.P :(
:( :( Už je to tu zas, další skvělý herec
Jsem zvědavá, jak to zakomponují do NCIS LA, bude tam chybět
Tak to mě hodně mrzí :( v NCIS: LA mi bude chybět :( R.I.P.
:(( to je smutne, takže zubata začala ukazovat zoubky
Taky je mi to moc líto. Už to na něm bylo vidět když hrál Owena že mu něco je :( ztrácel se před očima :( R.I.P.
Owen byl skvelej a v NCIS LA s tim pocitaly. V deji je zakonponovano ze je nemocnej. Jsem zvedavy na jeho ukonceni postavy. R.I.P. Owene budes nam chybet
To mě fakt mrzí...:( Nevěděla jsem, že má nějaké problémy, ikdyz jsem si v seriálu všimla, že vypadá jinak.
Velká škoda,protože jako Alberta v Twin Peaks jsem si ho zamiloval...
Owen mi bude veľmi chýbať. RIP.
Velká škoda, v NCIS LA byl fakt skvělý, ale je fakt, že už pár posledních týdnů vypadal hodně špatně. R.I.P.
To si děláte pr*el ne???????? TO neeee :( Bez Grangera to nebude ono :(((((((((( A ještě v tak mladém věku :((((
juuj a to som si hovorila posledné časti, že s ním naozaj asi niečo nie je ok :/ och a už som ho začínala mať rada, nech odpočíva v pokoji
Iveta Kovářová napsal(a):
Taky je mi to moc líto. Už to na něm bylo vidět když hrál Owena že mu něco je :( ztrácel se před očima :( R.I.P.
souhlas...
R.I.P.
néééé :'( :'( a já toho zástupce ředitele začínala mít tak moc ráda :'( :'( proč??? :'( rakovina je s*iňa :( budeš nám navždy chybět a budeme na tebe s láskou vzpomínat - R.I.P. :(
Já si říkala, že to nebude jen tak..poslední díly NCIS: LA vypadal fakt děsně, a ještě ten rozhovor, co vedl s Hetty :( smutný..
Když tam začal, tak jsem ho nemusela, ale postupně jsem si ho oblíbila, hlavně ty jeho hlášky :D
Budeš mi chybět, RIP!
bez něj už to nebude ono :-( a doufám, že se ho v NCIS:LA nějakou dobu nebudou snažit nahradit...RIP, snad už je mu teď lépe...bylo to na něm znát, že je na tom špatně, ale člověk si tohle vůbec nepřipouštěl
Tak to je smutne. Na druhej strane mi ale v NCIS:LA az tak nesmakoval, som zvedavy ako sa s nim rozlucia...