Tak za tohle bych byla moc ráda, doufám, že se toho dočkáme!!! Zrovna u Verči si myslím, že by to mohlo být dobrý a že to má potenciál pro další skvělý díly :-)
Oh ano ano prosím ďalšie diely :) Kiežby to vyšlo
no skvělé! Po filmu jsem v něco takového ani nedoufala, jsem ale jednoznačně pro :)
Jo a ta fotka u článku je naprosto úžasná :)
LucaR napsal(a):
no skvělé! Po filmu jsem v něco takového ani nedoufala, jsem ale jednoznačně pro :)
Já u ní mám vždycky husinu a motýlky v bříšku <3
To by bylo super, doufám že se toho dočkáme :))
ragelly napsal(a):
Já u ní mám vždycky husinu a motýlky v bříšku <3
mě úplně zalil takový ten příjemný pocit :) a hned se mi vybavilo, jak jsem vždycky spěchala domů ze školy, abych stihla začátek dílu. No, asi si to budu muset pustit znovu :D
Ano prosím, ano prosím.) Ještě bych chtěla pokračování Firefly a Moonlight a byla bych v sedmém nebi .-)
Minisérii by som sa rozhodne potešil :)
Yes, more Veronica, please...
Tak Veronicu bych ráda v minisérii viděla :) film jsem viděla seriál jsem zbožňovala :) takže jo, nějaký pokračování bych brala :)
Já bych byl určitě moc rád... :)
Také držím palce, ať se povede něco dalšího spáchat. Na nějakou inteligentní zápletku určitě přijdou a než se začne točit, třeba Jason přibere pár kilo a trochu změní nynější účes, aby nevypadal tak nemocně jako občas vypadá... ;-)
Juuu! :) Kéž by to vyšlo :)
Taky bych se nezlobila, kdyby udělali pokračování. Myslím si, že zrovna u Veronicy by nechtěli pokračovat, kdyby neměl Rob v hlavě nějaký dobrý příběh :) A vidět více záběrů Logana? Rozhodně ANO!! :D
Rozhodně jsem pro (y)
Super článek, překvapilo mě to o těch smlouvách, zírám, pro mě naprostá novinka :O
LucaR napsal(a):
Ta fotka mi taky udělala hroznou radost. A zpráva obecně :) Už bych se možná mohla podívat na film. Nechávala jsem si to na horší časy, ale když by byla vyhlídka dalších dílů...
Také se přidávám s díky za skvělou fotku a dobré zprávy, budeme doufat, že najdou společný čas a prostor co nejdříve :-)
Veronica potěší, ale nemohl by si někdo v téhle éře oživování vzpomenout i na Pushing Daisies?
Snad to vyjde...