Zrovna koukám na dnešní díl.. a musím říct že mě to ještě po 4 dílech nepřesvědčilo...
Má mám za sebou 7. díl a musím říct do toho 4-5 dílu nuda. Pak tam přišla, ale nová postava co tomu dala nový rozměr. A je mi krajně sympatická a budu se na to dívat spíš kvůli ní.
Na začátku mě to zaujalo. Ale po dokoukání první série z toho dobrý pocit nemám, spíše promrhaný čas. Celé to bylo místy strašně utahané, ohrané scény a jednoduše nuda, málo propracované. Škoda. :( Plus snad jen za dle mého názoru celkem příjemné herecké obsazení. Mladší skupině divákům tak okolo 15-ti let, by se Beyond ale mohl líbit. :) Já dál sledovat určitě nebudu.
V rámci výzvy pilotní díl jsem sledovala, ale že by mě to nadchlo a sledovala celou serii to asi ne, podobně jako ragelly jsem si nedokázala oblíbit hlavního hrdinu, moc mi tam nepasoval.
Tak uvidíme,jestli se do toho pustit nebo ne. :D
Mně se to celkem líbí. Záhada kde byl a kde získal schopnosti je velké plus. Herci jsou tak napůl sympatičtí napůl ne, ale není to tak strašné jako třeba u Shadowhunters.
Hodnotila som úplne rovnako. Pozrela som si všetky časti ešte keď seriál vydali, no nebolo to kvôli tomu, lebo som si Beyond nejako extra zamilovala. Proste som mala čas a podarilo sa mi ho pozrieť celý (10 dielov nie je veľa).
K srdcu mi neprirástla asi ani jedna postava. Teda, nespomínam si, prešli odvtedy (len) 3 týždne a dosť som pozabúdala. Môže to byť kvôli bingewatchu, ale aj napr. The Crown (ja viem, je to úplne iná liga, ale tiež to má 10 častí) som zhltla rýchlo a pamätám si z toho oveľa viac, aj keď odvtedy prešlo viac času.
Neviem, či si druhú sériu pozriem, ak bude vyzerať zaujímavo, tak jej možno dám šancu. No len keď nebudem mať nič lepšie po ruke.
Já tu čmuchám slušný potenciál, uvidíme, co bude dál.
Je to takový ten seriál se startem jak když běží želva, ale potenciál je obrovský. Jak někdy u seriálů vyčítám rychlé tempo tady je zase pomalé. Rozhodně to aspon není náročné. A opravdu mě překvapilo že hlavní hrdina hrál ve Warcraftu skoro bych ho nepoznal. :D
Dost špatně se mi kouká na toho hlavního herce, no tedy spíše neherce :) ale vydržel jsem to až do sedmého dílu, kde se to rozjelo, snad to tak bude i v dalších dílech.
Vadí mi ale výběr herců, kteří mi vůbec nepřišli sympatičtí. Nedokázala jsem si s nikým vytvořit takto přes obrazovku vztah, což je pro mě základní vodítko k (ne)úspěchu.
To koukám, že nejsem takhle postižena sama.
Naprosto souhlasím s hodnocením, až na herce. Výběr je naopak úžasný a ruku na srdce, herecké výkony jsou přijatelné (tzn. nalezneme i horší). Co se týká toho nadpřirozena, tak taky musím souhlasit. Ani by mi nevadilo naopak větší zaměření na teen drama/běžný den v životě teena, kdyby tam bylo i více toho nadpřirozena. Čekal jsem něco víc jako Kyle XY nebo (co se týká toho zaměření na everyday life + schopnosti) Čarodějky. Celkově jsem nepochopil, proč v seriálu musela být nějaká (spoiler) evil corp. Co tvůrce k tomu hnalo? Pak jsem ale zjistil, kdo tvůrci jsou a ihned jsem pochopil. Bylo to hezký, mrknu na season 2, pokud vyjde celá, ale už bych to znovu nevyhledával.
Díky za lupu. S hodnocením naprosto souhlasím. Na mne to působí podobně.
Tak tímhle asi čas trávit nechci.
Pilot mi stačil. Nijak mě to nezaujalo.
Tak zatím jsem viděl devět dílů a souhlasím s posledním odstavcem v hodnocení "opilé královny". Hlavně s první větou tohoto odstavce.
Takže za sebe říkám - na zaplácnutí volného času ok, ale jinak nuda (to už tu také někdo napsal).
Snad to nestrati kvalitu, ktoru som videl v traileri a tesim sa na maraton.
Asi už budem naozaj starý, ale pri týchto nových teen seriáloch má piloty vôbec nebavia. Včera to bol Riverdale, dnes Beyond. Úvodná scéna sa mi dosť páčila. Čakal som niečo na štýl X-Files alebo niečo podobné. Nedočkal som sa toho. Dočkal som sa sklamania. Netvrdím, že je to úplne najhorší seriál. Aj Grimm má prvé časti nebavili a až neskôr sa to rozbehlo. Možno aj Beyond bude na tom podobne, ale pilot ma neoslovil natoľko, aby som pozrel ďalšie časti. Pochváliť môžem výber hlavného hrdinu. Je to ten typ herca, ktoré tvár si zapamätáte a aj to celkom dobre zahral. O ostatných sa to už povedať nedá. Ak to porovnám s Riverdale, tak Beyond musím dať o trochu lepšie hodnotenie. Odo mňa teda 55%.