Už som sa bál, že ďalšia séria nebude. Akurát ma to začalo baviť.
Skvělá zpráva, hned se mi bude líp koukat na finále 3. série :)
Taky jsem ráda. A finále opravdu stojí za to. Podle mě nejlepší díl téhle série. A titulky budou brzy :-)
Jupííí :D
Konečne sa môžem pustiť do 3. série, ktorú som odkladala, lebo som nevedela, či seriál predĺžia :))
Jsem se zatím sekl na třetím díle třetí řady. Já to už čistě sleduju jen z principu, že je to tak nějak podivně koukatelný bizár. Ale tak nějak počítám, že těch 5 sérií, co mají v plánu asi dají, tak to asi doklepu až do konce :D
Skvělá zpráva. S touhle partou bych se nechtěla rozžehnat. Zvláště po zdařilém finále :D
Paráda^^
To jsou opravdu velmi dobré zprávy, děkuji.
Skvělé. Mě to pořád baví. Hlavně díly s Flynnem.
jeriska03 napsal(a):
Taky jsem ráda. A finále opravdu stojí za to. Podle mě nejlepší díl téhle série. A titulky budou brzy :-)
Díky! :)
Yes :-)
Jelikož už u nás Universal nevysílá, nemá někdo nějaké info, zda-li to bude na nějakém chytatelném kanálu u nás?
Pan Citron napsal(a):
Jsem se zatím sekl na třetím díle třetí řady. Já to už čistě sleduju jen z principu, že je to tak nějak podivně koukatelný bizár. Ale tak nějak počítám, že těch 5 sérií, co mají v plánu asi dají, tak to asi doklepu až do konce :D
Tak to jsme na tom naprosto stejně :-D Akorát to zaseknutí je spojené i s tím, že to sledujeme s mamkou a nějak jsme se k tomu poslední dobou nesešly...
Skvělá zpráva !! Už se těším na další díly.Finále bylo skvělé :-D
Na tohle se už dlouho chystám.
Prijemna sprava