Tak nějak mě to ani u jednoho seriálu nepřekvapuje.
Winnie 2.0 윈이 napsal(a):
Asi nejrychleji napsaný článek, co jsem kdy viděl. :)
Ani ne, pořád tam je perex, úvod, tři odstavce, předělávání šablony, hledání fotky... vydá to na normální bleskovku :)
Frequency aj No Tomorow sa dali pozerat , inak mozno si pozriem aj supernatural kde mi chyba posledna seria ale okrem toho uz asi nic ...
snad nejsem jediná, kdo si to myslí, ale ty seriály od DC začínají být dost otravné.. Arrow měl skončit 3. sérií, Flash 2., Supergirl jsem nezvládla dokoukat ani první a Legendy jsem nesledovala nikdy.. zlatej Marvel :D
Frequency sleduji a seriál se mi líbí. Pokud bude mít finále otevřený konec tak budu hodně naštvaný. Děj seriálu se točí především kolem jedné hlavní dějové linky a je otázka jestli by bylo vhodné ji natahovat přes více než jednu sérii i tak ale vkus Amíků v tomto případě moc nechápu.
Olivia Benson. napsal(a):
snad nejsem jediná, kdo si to myslí, ale ty seriály od DC začínají být dost otravné.. Arrow měl skončit 3. sérií, Flash 2., Supergirl jsem nezvládla dokoukat ani první a Legendy jsem nesledovala nikdy.. zlatej Marvel :D
tak Arrow už z podstaty nemohl končit třetí řadou, když jedna řada = jeden rok mimo Star(ling) City, spíš nechápu proč dělají šestou, nicméně jsem rád za seriály z područí vertiga jako Constantine a Lucifer. Ostatní "DC" seriály jsou v podstatě nekoukatelné a nevím z jaké předlohy vzešly, ale z té komiksové určitě ne :/
Překvapení se nekoná, starší seriály nesleduji a novinky, které jsem ani nestihla rozkoukat, už mají před zrušením... nevkusní Amíci! :-P
Tak tady mě teda nic nezajímá, jenom The 100 a iZombie a na to si musíme ještě počkat :-)
Nedá mi to a k The Vampire Diaries se budu muset vyjádřit. Na jednu stranu je mi líto že ten příběh končí, ať jsem sebe víc nadávala že mě to už nebaví a že už by to mělo skončit, nikdy jsem si nemyslela že se toho dne opravdu dočkám... A no.. prostě je to tady. Pro mě to vždycky zůstane srdcovkou a velkým hitem <3
Za prodloužený seriály jsem samozřejmě ráda, ale nejvíce se těším na ty 4 z 5, kteří si premieru letos ještě neodbyly.
Amenadiel napsal(a):
tak Arrow už z podstaty nemohl končit třetí řadou, když jedna řada = jeden rok mimo Star(ling) City, spíš nechápu proč dělají šestou, nicméně jsem rád za seriály z područí vertiga jako Constantine a Lucifer. Ostatní "DC" seriály jsou v podstatě nekoukatelné a nevím z jaké předlohy vzešly, ale z té komiksové určitě ne :/
to máš teda pravdu, ale pro mě je prostě Arrow od 4. série nezáživnej a neoukatelnej :-) a souhlasím i s těmi ostatními DC počiny
Oba skoro pohřbené seriály mám rád, ale pokud budou uzavřené, tak se nic lepšího nemohlo stát. Jsou to seriály, kterým by víc řad mohlo leda ublížit
Tak seriály, co sleduju pravidelně - Arrow, The Flash, Supernatural, Legends of Tomorrow - jsou v suchu, to je super, i když některým by už slušel konec a ne, nemluvím o Supernatural, ale o Arrowovi...
A k Upířím deníkům... Na jednu stranu jsem ráda, že už to končí, protože už to mele z posledního, ale na druhou stranu, je mi to i trošku líto...:D Je mi líto, že se už nebudu rozčilovat, co si to Plecka zase vymýšlí za nesmysly...:D
Tak s tímhle jsem spokojený. :)
Tak ako som uz pisal parkrat, to Frequency ma mrzi...
CW- žádné překvapení, moje oblíbené, superhrdinské seriály jsou prodloužené :)) Akorát to Frequency by mohly prodloužit... co se dá dělat, nemůžeme mít všechno :)
Tahle stanice zatím super, mohli by prodloužit i Frequency a NoT, ale aspoň že zůstávají superhrdinové. S tím Marvelem nestrašte, z toho se mi líbil jen SpiderMan, ostatní si chci vymazat z paměti :)
The Originals je jednou nohou už v hrobě, bych řekla. Odcházejí lidi, ratingy jsou jedny z nejnižších, ted se to dokonce přesunulo. Já bych řekla, že do páté série tenhle vlak už nedojede.
Frequency mě baví a je to podle mě škoda, nicméně furt lepší, aby to skončilo, když je to dobré, než aby se to postupem času spíše znechutilo, přeci to už svým tématem nevypadá jako běh na dlouhou trat, ale dvě sérky podle mě mohli být, ale hlavně, že se to ukončí se vším všudy.
DC seriály jsou jasné, bez těch bych se momentálně neobešla. Miluji je všechy, ale je pravda, že Arrow už má nejlepší za sebou a Flash by se mohl více pohnout vpřed, nejen časově.
Já myslela že Reign má poslední řadu 4 co dostal.
Já jsem netrpělivá maximálně na The 100, nej seriál.
Pak mě zajímají The originals ..... ale to se dozvíme dýl :o(
truelovevlasticka napsal(a):
Já myslela že Reign má poslední řadu 4 co dostal.
Já jsem netrpělivá maximálně na The 100, nej seriál.
Pak mě zajímají The originals ..... ale to se dozvíme dýl :o(
Jo, Reign končí, asi jsem to tam mohla dát, když už je to jisté, ale ani mě to nenapadlo, automaticky jsem to dala do úvodu k těm seriálům, které ještě neměly premiéru :) Potom v jarním článku už to bude jasné :)
Frequency mě mrzí, na druhou stranu, kam by se to mohlo ubírat aby to nebylo furt to samé?
Jak už se psalo... Pokud to ukončí rozumně, tak jedině dobře... (podle názvu posledního dílu to vypadá, že série bude ukončena). Co ale nechápu je vkus Amíků.. :(
Senzační. Jane the Virgin.
Tak Frequency je škoda. Jinak CW mně dělá radost aneb prodloužení Arrow, The Flash, Legend i Supergirl paráda, ale dalo se to čekat. Zrušení Reign beru s klidem. Seriál už je dávno za zenitem a snad to nějak normálně zakončí.