Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně Foxu
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
26. 1. 2017 / 16:03:10 (před 7 roky)
off

No, doufám že se vaše předpověď ohledně Sleepy Hollow nesplní.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
26. 1. 2017 / 16:26:00 (před 7 roky)
off

Pitch je opravdu škoda. A Sleepy Hollow se drží neuvěřitelně :-D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 1. 2017 / 16:49:28 (před 7 roky)
off

Lucifer je nejdůležitější všechno ostatní klidně můžou zrušit. Fox má dle mě nejméně zajímavý repertoár.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
26. 1. 2017 / 16:53:34 (před 7 roky)
off

To, co potřebuju, je v suchu. Jestli se zruší The Last Man on Earth, nebude mi to vadit. Sleduju ho už jen tak ze zvyku. :D 2. sérii Scream Queens jsem ještě neviděla, to je to takt tak zlé?

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 1. 2017 / 17:03:15 (před 7 roky)
off
Vachisek napsal(a):

Lucifer je nejdůležitější všechno ostatní klidně můžou zrušit. Fox má dle mě nejméně zajímavý repertoár.

Podepisuju, tady mi Lucifer bohatě stačí :)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 1. 2017 / 17:14:10 (před 7 roky)
off

Lucík a New Girl snad v suchu, to je jedině dobře :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
ARman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 1. 2017 / 17:25:04 (před 7 roky)
off

mě nejvíc zajímal Lucifer

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
26. 1. 2017 / 17:52:06 (před 7 roky)
off

Simpsons a Family Guy sú 100% istoty. S tými sa určite tak skoro nerozlúčime.

Brooklyn Nine-Nine - tu som si istý, že sa dočkáme tiež predĺženia. Predsa len, podľa môjho názoru, je to z veľkej päťky najvtipnejší komediálny seriál. Síce nedosahuje čísla TBBT, ale svojou vtipnosťou ich hravo strčí do vrecka.

Scream Queens - sledovanie seriálu ma bavilo. Nepohrdol by som 3.sériou a podľa záveru 2.série by sa mohla odohrávať vo svete celebrít a teda vo filmových štúdiach.

Sleepy Hollow - už obnovenie na 4.sériu ma trochu prekvapilo, keďže záver 3.série mohol pekne poslúžiť aj ako záver celého seriálu. Ak by sa seriál dočkal aj 5.série, to by bolo pre mňa riadne prekvapenie.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 1. 2017 / 18:54:58 (před 7 roky)
off

Tady koukám na více věcí...no ale ohrožené jsou The Exorcist a Scream Queens...The Exorcist mě velmi mile překvapilo, dost dobrá záležitost, rozhodně bych chtěla 2. sérii. SQ mám sice ráda, ale nevím, jestli by měl mít 3. sérii, už v týhle sérii to haprovalo....

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2017 / 20:12:18
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 1. 2017 / 19:37:23 (před 7 roky)
off

Další hororový seriál, který jsem si oblíbil a nebude prodloužen.. Exorcista bude chybět :(

Romix
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 1. 2017 / 19:48:54 (před 7 roky)
off

Jediné nač od Foxu zatím koukám je Lucifer a ten je v suchu. Tak to jsem ráda.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 1. 2017 / 20:05:22 (před 7 roky)
off

Sleduji jen Last Mana a Sleepy Hollow. Oboje bych prosil zrušit. Jo a ještě Gotham - tam jsem ještě neviděl 3. řadu, tak nevím, jak na tom je. Ale nezbláznil bych se, kdyby to ukončili.

TerriEstrabao
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 1. 2017 / 20:13:47 (před 7 roky)
off

Stejně jako několik dalších tady, zajímal mě hlavně Lucifer, takže snad fsjn :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 1. 2017 / 20:16:44 (před 7 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Sleduji jen Last Mana a Sleepy Hollow. Oboje bych prosil zrušit. Jo a ještě Gotham - tam jsem ještě neviděl 3. řadu, tak nevím, jak na tom je. Ale nezbláznil bych se, kdyby to ukončili.

Last Man je stále boží, doufám, že ho nezruší, těším se na každý nový díl :)

luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
26. 1. 2017 / 21:43:43 (před 7 roky)
off

Většina seriálů, na které koukám bude v suchu, pokud se předpovědi rosničce vyplní...:D Sleepy Hollow - nevím jak pro ostatní, ale já jsem za ukončení; nebaví mě to a to i dosvědčuje, že jsem se pořád ještě nedodívala na druhou polovinu třetí řady. Scream Queen, taky se není čemu divit, protože druhá série je docela nic moc a opravdu, ale opravdu mi vadí Lea Michele a já jenom doufám, pokud zruší SQ, tak si jí Murphy nešoupne do AHS, to by byl jakože děs, se tam na ni dívat...:-/
A Bones ♥, moje srdcovka, to mi bude chybět, ale je dobře, že to skončí a že to skončí ukončeně...

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
26. 1. 2017 / 21:51:48 (před 7 roky)
off

Pravidelně sleduji Lucifera, Brooklyn Nine-Nine, New Girl - všem držím palce pro prodloužení, nejmíň by mě mrzela New Girl. Mrkla jsem i na pár dílů The Mick, ještě sama nevím, jestli budu sledovat dál, zatím by mě zrušení nijak zvlášť nemrzelo :-)

Míša Mikye-Bookworm Hrubá
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 1. 2017 / 22:11:33 (před 7 roky)
off

Scream Queens mě mrzí, i když je v poslední době stejně nestíhám sledovat. Nejdůležitější je ale stejně Lucifer ;-)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 1. 2017 / 23:19:40 (před 7 roky)
off

Fox mi asi letos ublíží nejvíc.

O Lucifera a Gotham jsem se nikdy moc nebála(o Lucifera malinko jo, ale ted jsem naprosto v klidu) a jsem ráda, že budou v suchu, u nich zrušení zatím taky nevidím. Za to, kdyby zrušili New Girl, vůbec by mě to neštvalo, klidně by se mohli vrátit v čase a zrušit to po první sérii. :D

Co mě bude bolet je hlavně Bones. Ona ta kvalita už není, co bývala a všechno jednou musí skončit, Bones už je taková babička stanice, ale i tak se mi nechce loučit, vždycky jsem nějak považovala za samozřejmost, že tu ten seriál prostě je a vždycky se na něj můžu obrátit, když nemám co sledovat a do něčeho nového se mi nechce.
Sleepy Hollow mi nepřijde tak hrozný, baví mě, ale na to, že to ukončí se nějaký ten pátek už připravuji, protože ty ratingy jsou takové, no hodně zlé už delší dobu. The Exorcist je skvělý, zajímavý, ale holt mu vybrali fakt blbý vysílací show, to si seriál takových kvalit nezasloužil, mohl tu být i déle, vsadila jsem na něj svůj bod v tipovačce!:D

Naproti tomu, ječícím královnám ještě s šátečkem zamávám, protože to byla prostě hodně přecenovaná věc, která mě zdaleka nezaujala tak, jak se u ní mluvilo. Jako, Jamie Lee Curtis mě nikdy neurazí, ale jinak k tomu moc pozitiv nemám.

No a...má vůbec cenu Simpsons a Family Guy vůbec zminovat? Ti tu vždy budou. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2017 / 23:20:36
Caroline115
27. 1. 2017 / 00:33:55 (před 7 roky)
off
luckily napsal(a):

Většina seriálů, na které koukám bude v suchu, pokud se předpovědi rosničce vyplní...:D Sleepy Hollow - nevím jak pro ostatní, ale já jsem za ukončení; nebaví mě to a to i dosvědčuje, že jsem se pořád ještě nedodívala na druhou polovinu třetí řady. Scream Queen, taky se není čemu divit, protože druhá série je docela nic moc a opravdu, ale opravdu mi vadí Lea Michele a já jenom doufám, pokud zruší SQ, tak si jí Murphy nešoupne do AHS, to by byl jakože děs, se tam na ni dívat...:-/
A Bones ♥, moje srdcovka, to mi bude chybět, ale je dobře, že to skončí a že to skončí ukončeně...

Nestraš, prosimtě!!! Leu taky nemám ráda a přesně se obávám toho, že ji šoupne do AHS. Doufám, že ne.....AHS je můj nejoblíbenější seriál a nerada bych se na ni koukala

ShedStories
27. 1. 2017 / 03:06:40 (před 7 roky)
off

Sleepy Hollow dúfam zrušia. Pozerám už len aby som videl ako to celé skončí.

Last Man ak predlžia ok, ak zrušia tak ok.

No ale dufam že Gotham predlžia. Videl som len pár dielov prvej série ale vyzeralo to celkom slušne a tak sa chystám po tretej sérii na maratón.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
PKathy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 1. 2017 / 08:53:22 (před 7 roky)
off

Bones mi budou chybět. Aspoň že ten Lucifer je zatím v suchu :)

To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou.
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 1. 2017 / 10:18:15 (před 7 roky)
off

Po CW je Fox momentálne asi moja druhá najobľúbenejšia stanica.. vďaka Luciferovi a Gothamu :) a u nich sa zrušenia neobávam, takže pohoda
U Last Man som trochu pozadu pri tejto sérii, ale to nejak doženiem, keď bude čas a nálada.. mohlo by to ešte pokračovať.. okrem TBBT, jediný komediálny seriál, ktorý sledujem

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 1. 2017 / 10:46:52 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Nestraš, prosimtě!!! Leu taky nemám ráda a přesně se obávám toho, že ji šoupne do AHS. Doufám, že ne.....AHS je můj nejoblíbenější seriál a nerada bych se na ni koukala

Já nestraším, já se toho opravdu bojím. Protože víme, jak se Murphy chová k oblíbencům. Jeden seriál jim skončí, tak proč je nešoupnout do nějakého dalšího. Jestli jí tam ale šoupne, tak fakt nevím, jak bych to přežila. Jedině, že byc ji v prvních minutách odkrouhli, jak to tehdy udělali s Darrenem...:D

Koldik
27. 1. 2017 / 11:22:50 (před 7 roky)
off
Destiny napsal(a):

No, doufám že se vaše předpověď ohledně Sleepy Hollow nesplní.

To ja tiez...Ichabod je super, Abby mi az tak chybat nebude (novu sezonu som este nezacal).
Last man on earth pozeram uz len zo zotrvacnosti, ale ak predlza tak budem aj nadalej.
A na Lethal weapon som vyckaval, ze ako to dopadne a vyzera to dobre, tak sa nan este chystam.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
27. 1. 2017 / 13:21:37 (před 7 roky)
off

Joo, ešte že som minulý týždeň začala konečne sledovať Rosewood :'DD

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
27. 1. 2017 / 21:50:22 (před 7 roky)
off

Tak žlutá rodinka asi není žádným překvapením, i když už to není ono...

No jinak Bones, už jsem s tím tak nějak smířená a je fajn, že se rozhodli to ukončit..Teda viděla jsem na insta i na fb pár fotek z natáčení finále a asi se máme na co těšit.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Leeuska
28. 1. 2017 / 00:40:47 (před 7 roky)
off

Lucifer by mi hodně chyběl, ať ještě chvíli vydrží.

Leeuska
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 1. 2017 / 10:57:47 (před 7 roky)
off

U některých seriálků mě to mrzí...

Dan
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
31. 1. 2017 / 11:30:58 (před 7 roky)
off

Na to finále Bones jsem fakt zvědavá, snad mě nezklamou

Lola_L
2. 2. 2017 / 10:43:34 (před 7 roky)
off

Jako jestli mi zruší The Last Man on Earth můj svět se vážně rozpadne. Ukázala jsem tento seriál pěti lidem a všichni se nemůžou dočkat dalších dílů. Vždyť je to tak originální, to přece nemůže skončit.
I u mojí milované New girl přežiji zrušení, hlavně ať žije The Last man.

ananas
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 2. 2017 / 10:45:56
Lizara
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
3. 2. 2017 / 22:45:01 (před 7 roky)
off

Rosewood mám ráda, snad to ještě na jednu řadu dá. :/

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 2. 2017 / 14:27:59 (před 7 roky)
off

Tak Simpsni prodlouženi, Lucifera podle mě taky prodlouží a New Girl myslím taky

Valesion
nicollet483
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
17. 2. 2017 / 20:23:25 (před 7 roky)
off

S Luciferem doufám v suchu úplně, škoda Sleepy Hollow nevím na co pak budu koukat. Zbožňuju Ichaboda :D

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 4. 2017 / 22:35:23 (před 7 roky)
off

Bones, ach až ma duša zabolela, s tým sa mi veľmi ťažko lúčilo. No a najradšej mám New Girl a Rosewooda, takže ma bude dosť mrzieť ak mi raz zrušia jeden z týchto dvoch :(