Diskuze k článku S lupou do historie: Parenthood
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 2. 2017 / 10:09:34 (před 7 roky)
off

A hele,tenhle seriál mi stále unikal až jsem na něj úplně zapomněl :D ,takže to musím honem napravit. :)

Dan
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 2. 2017 / 10:17:10 (před 7 roky)
off

Jejda ten vůbec neznám .o)

Jenny
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2017 / 11:13:17 (před 7 roky)
off

Tady to začíná být (konečně?) zajímavé, protože losováním se do SLDH dostávají i normální a ne tolik profláknuté seriály, než jaké jsme pro vás vybírali v lednu. Parenthood je super příklad, třeba se víc lidí inspiruje ke sledování :)

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 2. 2017 / 12:19:24 (před 7 roky)
off

Vydržel jsem čtyři série, ale musel jsem s tím skončit, těch slz už na mě bylo moc :D je ale vlastně zázrak, že jsem vydržel u něčeho takového tak dlouho..

Romix
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 2. 2017 / 15:12:20 (před 7 roky)
off

Musím přiznat, tento seriál mi zcela unikl, ale budu to muset napravit:)

"Vím, že nic nevím."
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 2. 2017 / 16:45:12 (před 7 roky)
off

Tento seriál jsem vůbec neznala, dokud se před časem neobjevil v Postergame. Ale zaujal mě až teď díky SLDH, asi tomu dám někdy šanci :-)

migol
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
2. 2. 2017 / 20:38:18 (před 7 roky)
off

můj nej seriál...stýská se mi...

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
3. 2. 2017 / 21:52:16 (před 7 roky)
off

Perfektní seriál, narazil sem na něj až když běžela nějaka druhá nebo třetí série, tak sem si pustil první díly a hned mě to chytlo a prakticky v kuse sem dohnal aktualní vysílaní v té době a pak už pravidelně sledoval. Seriál patří mezi mé nejoblíbenější a myslím, že u mě drží rekord v počtu probrečených epizod, i když Naruto je docela silná konkurence :-D Seriál hraje velmi na emoce a nějaké díly jsou zábava a nějaké fakt síla.

DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
4. 2. 2017 / 13:57:29 (před 7 roky)
off

asi som mimo reality:-) ale mna teda nebavil
pozrela som niekolko casti prvej serie ale nikdy ma nenadchol

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
4. 2. 2017 / 14:17:49 (před 7 roky)
off
Mik napsal(a):

Perfektní seriál, narazil sem na něj až když běžela nějaka druhá nebo třetí série, tak sem si pustil první díly a hned mě to chytlo a prakticky v kuse sem dohnal aktualní vysílaní v té době a pak už pravidelně sledoval. Seriál patří mezi mé nejoblíbenější a myslím, že u mě drží rekord v počtu probrečených epizod, i když Naruto je docela silná konkurence :-D Seriál hraje velmi na emoce a nějaké díly jsou zábava a nějaké fakt síla.

To musím dát za pravdu, nepamatuju si seriál, kde by bylo větší množství emotivních epizod/okamžiků. Rozhodně stojí za to mát připravenej boxík s kapesníčkama :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)