Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185
Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Halcyon
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 1. 2017 / 12:47:13 (před 7 roky)
off

Já jsem viděla už tři díly (ikdyž trochu zápasím s anglickou angličtinou:-)) a za mě super, mě se to líbí. Mám ráda seriály z podobných dob. V postavách jsem se ze začátku taky trochu ztratila a musela jsem si kousek pustit znovu a je pravda, že děj je takový táhlejší a neuškodilo by trochu zrychlit, ale zatím mě to baví. Pokud bude mít seriál 8 dílů, jak je psáno v seznamu epizod, tak by to mohlo být tak akorát.

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
30. 1. 2017 / 13:19:14 (před 7 roky)
off

Tohle je přesně podle mého gusta. Zajímavá doba, skvělý herci a provedení. Už jsem viděla dva díly a zatím se mi to líbí.

Baldr0
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 1. 2017 / 14:36:21 (před 7 roky)
off

Zatím jsem viděla jen jednu epizodu, ale rozhodně je to jedna z mála letošních novinek, která se mi líbí a hodlám sledovat dál. Jistě, není to nic objevného, ale má to slušnou dobovou atmosféru, příjemné herce a ani ty romantické linky nejsou moc nucené.

"For a moment, nothing happened. Then, after a second or so, nothing continued to happen."
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 2. 2017 / 15:39:42 (před 7 roky)
off

Tak toto nie je nic pre mna...