Super, hneď prvý deň sa mi vracia 100ka a Expanse! :)
Na druhú stranu mi končia Vikingovia, GT a Timeless.. to bude zas čakanie a u Timeless aj tŕpnutie, či bude nejaké to pokračovania.
A na novinky sa moc nehrniem, chcem ten watchlist skôr nejak osekať, než rozširovať :D
těšim se na stovku
Už aby bylo 27!! Na Broadchurch se neskutečně těším.
A jinak by ho už mohla začít vysílat ČT. :D
Za mě The 100 ;)
Stovka podle mě měla být na 1. místě :) Ještě se moc těším na novinku Big little lies :)
Expanse!!!
Novinky prozkoumám časem, jenom v tom kompletním výčtu premiér máte u Bates Motelu 1. sérii. :)
verca.sotek napsal(a):
Už aby bylo 27!! Na Broadchurch se neskutečně těším.
A jinak by ho už mohla začít vysílat ČT. :D
Úplně mi mluvíš s duše. To čekání je dlouhééé.
Legion je jasná volba! :)
Bates Motel by měl skončit sprchovou scénou. Zaslouží si to. Hrozně bych si to přál. Stejně jako doufám, že Black Sails budou končit záběrem na hostinec a mladého Jima Hawkinse...
The 100 a 24... jinak nuda děs běs.
Jistě, loni došlo k velkým kontroverzím...
Haha, to je dobrej eufemismus, jakým popsat ten Stovkovej bengál :D.
Jinak za mě jenom Legion.. Ostatní novinky mě nijak neoslnily a co se Stovky týče, tak mi dost příjde, že už vaří z vody... Nějak nevím, co s tím ale ve watchlistu ji pořád mám...
K jakým velkým kontroverzím došlo loni u The 100? Nějak si nic kontroverzního nevybavuju.
Jinak za mě Legion, Big Little Lies, Blacklist: Redemption (Toma není nikdy dost:-)
Zamna tiez urcite expanse! To bude pecka ;))
Najviac sa teším na pokračovanie 100 a to je asi tak z februárových premiér všetko.
Inak chválim propagačné postery k seriálom 100 a Bates Motel. Fakt sa im vydarili.
Tyjo, Legion vypadá zajímavě! Nejvíc se těším na Bates Motel. Z novinek mám zatím v plánu jen Big Little Lies. A asi zkusím i nějaký díl The Good Fight, protože Dobrou manželku jsem měla hodně ráda, tak jsem zvědavá... :)
anjoa napsal(a):
K jakým velkým kontroverzím došlo loni u The 100? Nějak si nic kontroverzního nevybavuju.
Tři slova: Lexa deserves better.... A řešilo se to dost i tady na SZ ;).
Že bych se k té stovce konečně dokopal?
Já se nejvíc těším na Bates motel.
jednoznačně se nemůžu dočkat The 100 :-) Lexu jsem měla ráda, ale její smrt nějak nehrotím, podle mě na ní celý ten seriál nestál, byly tam i pro mě drtivější smrti (třeba Sinclair nebo Lincoln) :D
taky se těším a zároveň netěším na finále The Royals - hluboce doufám v prodloužení - a jsem zvědavá na poslední sérii Reign, jak to vymyslí :D
Naprosto nepochopitelně vynechaná druhá série Billions?!!! Za mě No.1.
na 100 sa tesim, ale dost som zvedavy aj na APB...
harmonica napsal(a):
Naprosto nepochopitelně vynechaná druhá série Billions?!!! Za mě No.1.
Není úplně vynechaná, je v kompletním přehledu :) U nás jen není seriál natolik profláknutý, aby se dostal do pětky. To spíš Expanse nebo nový Blacklist. Ale jinak souhlas, viděla jsem jen pilot, ale byl skvělý, a muž dokoukal celou řadu a je z ní nadšený a taky se moc těší na druhou :)
Asi teda nerozumím co znamená "u nás", ale dobře :-). Osobně mohu říct, že z TOP 5 jsem neviděl/neplánuji ani jedno. Ale tohlě me docela překvapilo, protože i podle ohlasů vím, že Billions bylo snad top minulého roku. Ale jak říkáš ne "u nás" :-D
harmonica napsal(a):
Asi teda nerozumím co znamená "u nás", ale dobře :-). Osobně mohu říct, že z TOP 5 jsem neviděl/neplánuji ani jedno. Ale tohlě me docela překvapilo, protože i podle ohlasů vím, že Billions bylo snad top minulého roku. Ale jak říkáš ne "u nás" :-D
Na SerialZone :)
harmonica napsal(a):
Myslím, že jde o to kolik lidí to dalo tady do watchlistu nebo ohodnotilo epizody a to asi nebylo nic moc :)
Naše rubrika slaví dva roky!
A je to super rubrika. ;) Díky za ní každý měsíc.
Ja sa teším najviac na Stovku, keďže už vyšiel nový diel. Ten čas tak rýchlo uteká!
STOUPA napsal(a):
Že bych se k té stovce konečně dokopal?
Taky jsem se do ní zatím nepustila, ale chystám se na to.
Myslel jsem, že konečně začne Time After Time, ani nevím kde jsem to vzal. A ono nic. Tak jsem pohledal a holt musím počkat až do března :( No nevadí, aspoň snad stihnu dokoukat zameškané díly Timeless.
U mě je na 1. místě 100. A do další sezony budu držet palce Blindspot, Blacklist a Timeless.
Podle názorů některých přispěvatelů jsem se podívala na 1.řadu EXPANSE - napínavé od začátku do konce, ale na 2. řadu stále nevidím nikde titulky takže nezbývá než čekat kdy se objeví.
Tak z návratu dokoukám poslední série Broadchurch a Reign z nichž mi jinak rozhodně bude více chybět prvně jmenovaný.
U novinek dám šanci : Legion, Madiba, APB, Imposters, Big Little Lies, The Blacklist Redemption, Bellevue, Sun Records a Taken. Tipuju,že se mi z nich zae zalíbí tak jedna maximálně dvě či tři, takže cajk.
Musel jsem se pousmát větě na začátku " Přemýšlím, jaké pořekadlo se hodí na únor a nic mě nenapadá. " Tak já si ze školy pamatuji " Únor bílý, pole sílí ;-) Jinak asi mrknu na Legion.
Koukám, jak dlouho ještě budu muset čekat na nový Broadchurch, a ono je to už takhle brzy? Miluju pozitivní překvapení :')