Tohle vypadá velice dobře. :)
Tiež sa pripájam s prosbou o titulky k tomuto seriálu...
Na tohle asi budu muset mrknout :-)
Jenny17 napsal(a):
Jj,vypadá to dobře.
Počkat... tady něco nehraje... o.O Nová přezdívka? :O
Na Sneaky Pete jsem se těšila jak malá už od loňska, když Amazon vypustil do světa pilot. Tenhle seriál je pro mě prostě to pravé ořechové - hajzlík Pete se snaží kličkovat mezi "novou rodinou" a bývalým životem, ideální rodinka není zas tak ideální, jak by se mohlo zdát, a jako bonus nad ním visí hrozba odhalení jeho pravé identity. Giovanni Ribisi mě fakt bavil a ze seriálu jsem po celé sérii rozhodně zklamaná nebyla.
Pak je tu bonus v podobě Bryana Cranstona v jeho první větší roli po Walteru Whiteovi z Breaking Bad.
Ragelly, myslím, že Amazon snad už schválil i druhou sérii.
anjoa napsal(a):
Ragelly, myslím, že Amazon snad už schválil i druhou sérii.
No jo, vždyť jsem to i před pár dny psala -_- Moje paměť :D
Hlavni hrdina je mi nesympatický, takže to nebude nic pro mě. Ale asi za to nemůže, prostě mi jen připomíná někoho skutečného .
Vypadá to zajímavě.
Vypada to dost dobre a uz len kvoli hl. hrdinovi a WW ako zaporakovi tomu dam sancu...
Mate chybu niekde v databaze alebo je chybou to ze u tohto serialu je rok vysielania ako 2015-... Nezobrazuje sa vo vyzve kvoli tomu...
Koldik napsal(a):
Mate chybu niekde v databaze alebo je chybou to ze u tohto serialu je rok vysielania ako 2015-... Nezobrazuje sa vo vyzve kvoli tomu...
Není to chyba. Amazon dává piloty ke zhlédnutí vždycky předem a až později vypustí celou sérii. Pete se proto nezapočítává do výzvy, stejně jako Z: The Beginning of Everything.
Mohu se zeptat, jestli bude někdo dělat české titulky nebo se o tom aspoň uvažuje?
ragelly napsal(a):
Není to chyba. Amazon dává piloty ke zhlédnutí vždycky předem a až později vypustí celou sérii. Pete se proto nezapočítává do výzvy, stejně jako Z: The Beginning of Everything.
Aha, jasne. Dik