Zamáčknout slzu a znovu rewatch :-)
Nejlepší český serial :)
Tenhle seriál je jeden z nejlepších z české tvorby. Kdykoliv pobaví a neomrzi:D
Svého času to byla pecka a já to měl rád.Bohužel dnes se na to dívám jinak a už to není prostě ono.
Tenhle seriál byl moc fajn. Některé epizody sice slabší, ale dodnes si pouštíme třeba Sliby chyby (aneb Ivuška v pracovním procesu). A Jakub Žáček v epizodních rolích také nemá chybu.
Na jednu stranu je to výborný serial, má strašně moc dílu, člověk se zasměje.
Na druhou stranu, Lexa je retard, jeho matka je vyžírka, jeho sestra je tupá, ale méně než Lexa. Tommy Pacy měl snad jen jeden hit - Vsákneš se do mně jako déšť. Ozzák je alkoholik, který nikde pořádně nemaká ale prachy na pivo má. Marcelka je česká kopie Brendna Wolshe. Jo a Horvát je podvodník :))
Ale i tak to baví, a baví mně hudební zabarvení, kdy dají skladbu ice,ice,baby a pak tam strší Nirvánu :))
Tohle je přesně takový 50/50 seriál. Strašně mi šlo proti srsti dělat si srandu z hloupějších lidí, zde Lexa a Ozzák. A prostě v momentě, kdy se nezasmějete, protože vám vtip přijde nepřiměřený a stupidní, tak celý sitcom ztrácí kouzlo. Na druhou stranu Dejdarova nejlepší role.
Tohle je jedna z věcí,která spolehlivě rozdělí národ. Já osobně ho zbožňuji.Dejdar tady odvádí naprosto geniální herecký výkon stejně jako Lexa. Tohle si prostě dokonale sedlo a já využívám každé příležitosti na opakované shlédnutí.
Jednoduché, ale úderné vtipy, postavy, které si nelze nezamilovat...jediný cz seriál, který jsem koukal do konce :) A stvořila ho Nova :)
Ve své době nečekaně povedený a zábavný seriál, měla jsem ho ráda. Nevadí mi, když na něj někde narazím - nestává se to tak často, aby omrzel :-)
Klasika. Škoda ho.
Jediný Český serial co mě kdy bavil :)
Jeden z opravdu povedených českých seriálů. Patří k mým oblíbeným :)
Všechno již bylo řečeno.
Jeden z mala povedenych projektu TV Nova.
Výborný seriál.
Nechápu jak něco tak dobrého mohla stvořit NOVA. Stále mě to baví. :-)
Toto som nepozeral ale natrafil som na to na Telke, no po par minutach som to prepol. Mozno to bola jedna z tych slabsich casti, ale ak nezaujme tak neriesim.