Co jinýho dodat než: "Ach jo!" :)
To se teda předvedli. Takovej šílenej rebranding a prd z toho. :-D
To sem zvědav :/
Navrch byl dal ještě NOVA 2 (smíchov)
Rozumím... A v kterou přesně noční hodinu ti Agenti poběží? :-D
Ti tomu zase dali, mazec :-D
ESESEL napsal(a):
Rozumím... A v kterou přesně noční hodinu ti Agenti poběží? :-D
Podle jejich grafického plánku to vypadá, že Agenti/Zoo/Blacklist/Křižovatka smrti poběží od pondělí do neděle od 21:45.
Hmmm..Aha, trošku gulášek.
Ještě, že jsem na tenhle článek klikla, bych pak hledala Fandu a on nikde.. :D
Jinak se těším na Tvář. I když výběr soutěžících mi moc nesedl. Uvidíme....A jsem celkem zvědavá co za ptákovinku bude ta Chart Show.
verca.sotek napsal(a):
Hmmm..Aha, trošku gulášek.
Ještě, že jsem na tenhle článek klikla, bych pak hledala Fandu a on nikde.. :D
Jinak se těším na Tvář. I když výběr soutěžících mi moc nesedl. Uvidíme....A jsem celkem zvědavá co za ptákovinku bude ta Chart Show.
Chart Show dávají už hodně dlouho na Markíze, kde to moderuje Adéla Banášová, tak si můžeš udělat představu :D
Ano, Blacklist s naprosto příšerným a neposlouchatelným dabingem i překladem - zlaté titulky :)
Vendi napsal(a):
Ano, Blacklist s naprosto příšerným a neposlouchatelným dabingem i překladem - zlaté titulky :)
Šak tě nikdo nenutí se dívat na dabovaný BLACKLIST Nekaz radost těm co zase nechtějí číst ty otravné titulky
Souhlas... :)
Vendi napsal(a):
To sice ano, ale generace mých rodičů (cca 1970 narození) má dost často s titulky problém. Zkoušel jsem s tátou a tchánem Person of interest s titulky a ani nedokoukali 2. díl. Jakmile vyšla na Nově dabovaná verze, tak se stali Lovci zločinců u obou srdcovka.
Za Blacklist jsem fakt ráda. Chvíli jsem koukala s titulkama, ale ztrácela jsem se a nebylo to ono. Souhlasím s Cez. U některých seriálů jsou titulky fakt rušivým elementem.
Cez napsal(a):
Šak tě nikdo nenutí se dívat na dabovaný BLACKLIST Nekaz radost těm co zase nechtějí číst ty otravné titulky
Však nekazím. Ať si každý zvolí svou variantu, která mu vyhovuje:)
Cez napsal(a):
Nekaz radost těm co zase nechtějí číst ty otravné titulky
To se tak hezky čte... :-D
Olivia Benson. napsal(a):
Chart Show dávají už hodně dlouho na Markíze, kde to moderuje Adéla Banášová, tak si můžeš udělat představu :D
Markízu nemáme. :D Takže nevím jestli bohužel nebo bohudík? :D
Za novinky som rád. Pre rodičov je veľmi ťažké nájsť seriály s dabingom, ktoré by sa im páčili.
verca.sotek napsal(a):
Markízu nemáme. :D Takže nevím jestli bohužel nebo bohudík? :D
to těžko říct :D Banášová je skvělá, ale některé díly jsou slabé a některé lepší.. pro mě to není nic co bych chtěla sledovat ve volném čase :D