Diskuze k článku Novinka pod lupou: Riverdale
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 2. 2017 / 17:17:10 (před 7 roky)
off

naprosto souhlasím s ragelly
hned mi to připomnělo staré kvalitní série Lhářek :-) líbí se mi postavy, záhada, Cole Sprouse a v neposlední řadě musím vypíchnout skvělej soundtrack :D
tohle vypadá, že bude moje nová láska po PLL, tak snad to hned nezruší

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
1. 2. 2017 / 17:25:34 (před 7 roky)
off

Tušil jsem, že budu největší kruťas. Holt už jsem těmi nenáročnými teen záležitostmi přeplněn, stačilo mi pár řad PLL a Faking It, abych z toho vyrostl. :-D Já bych to možná i sledoval, kdyby přibylo víc zajímavých outsiderů; teď nemluvím o těch sexy samotářích, co se po prvním sexu promění v řadového teenagera, ale o netradičních charakterech, které by seriálu mohly dát pro mě lákavější nádech. Něco jako Skins, třeba.

No nic, aspoň mám o jednu položku ve watchlistu míň. :-D

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 2. 2017 / 17:28:54 (před 7 roky)
off

Jsem dokonalá NEcílovka - když narazím na "nenáročné teen seriály ze skandální vyšší společnosti" okamžitě přepínám nebo vypínám.
Takže jen v rámci výzvy - bude pro mě opravdu výzva to dokoukat :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2017 / 17:29:38
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 2. 2017 / 17:47:55 (před 7 roky)
off

bullshit na entou =) kvalita dostala facku

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 2. 2017 / 17:48:05 (před 7 roky)
off

Docela jsem se na to těšila a při pilotu jsem si pomyslela: "I am too old for this s....stuff." Tak před 7 lety bych to žrala (stejně jako PLL a TVD), ale teď už fakt ne....pilot byl fajn, ale spíš pro mladší generaci (a mé mladší já) :-D Ale je to teda krásné prostředí, kde se to odehrává, to se mi na tom líbilo asi nejvíc. Tohle a záhada :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2017 / 17:51:27
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 2. 2017 / 18:30:03 (před 7 roky)
off

Musím dát za pravdu ragelly, v každém bodě. Nejsem už teen, jsem již starej 90s kid, ale tohle mě dostalo. Stejné pocity jako u prvního dílu PLL a TVD. Spíš už mi to přijde, jako jakési nostalgično, protože podobný seriál nesleduji již léta. (Kroměm PLL lol.) Na druhou stranu musím říct, že jsem taky čekal více mystična, i přesto, že komiksy jsou hodně light, v podstatě komické. Vždyť ze stejného universa pochází i Sabrina (ano, ta mladá čarodějnice) Spellman, která bude mít v seriálu taky cameo v určité formě.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 2. 2017 / 18:32:49 (před 7 roky)
off

Ragelly, jsem s tebou! :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2017 / 18:44:45 (před 7 roky)
on

Teda lidi :O Já nečekala ani jeden souhlasný názor, tohle je paráda!

MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 2. 2017 / 18:48:18 (před 7 roky)
off
Adík napsal(a):

Musím dát za pravdu ragelly, v každém bodě. Nejsem už teen, jsem již starej 90s kid, ale tohle mě dostalo. Stejné pocity jako u prvního dílu PLL a TVD. Spíš už mi to přijde, jako jakési nostalgično, protože podobný seriál nesleduji již léta. (Kroměm PLL lol.) Na druhou stranu musím říct, že jsem taky čekal více mystična, i přesto, že komiksy jsou hodně light, v podstatě komické. Vždyť ze stejného universa pochází i Sabrina (ano, ta mladá čarodějnice) Spellman, která bude mít v seriálu taky cameo v určité formě.

Také souhlasím s ragelly i když na tyto seriály už moc nejsem (už nepatřím do cílené teen skupiny, ale někdy je zábava se na takový seriál podívat), pilot se mi v celku líbil. Je pravda, že je to přesně jako začátek PLL a doufám, že si to udrží určitou důstojnost (právě kvůli přehnanému scénáři jsem PLL přestala sledovat). Vím, že je seriál z komiksu, ale komiks jako takový neznám.
Z hlavních postav se mi líbí asi Veronica (správný typ mrchy) a Jughead. Ostatní jsou spíš takový podprůměr.
Doufám, že tvůrci naplno využijí potenciál seriálu a nebude to jako TVD, kdy se snaží, co nejvíce prodlužovat, ale kvalita upadá a divák to sleduje spíše ze setrvačnosti nežli z oblíbenosti.
Do watchlistu jsem si to sice zařadila, ale spíše jen proto, že zkusím pár epizod a pak to možná skončí v ignorovaných, právě jako PLL a některé další seriály, na které jsem ještě nenašla sílu je dokoukat.

Ride or Die
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 2. 2017 / 19:13:46 (před 7 roky)
off

100% - 60% - 30%?
Tak tomu říkám rozdílné názory :D

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
ShedStories
1. 2. 2017 / 19:43:53 (před 7 roky)
off

Možno práve to, že som od tohto seriálu nečakal veľa, sa odzrkadlí na mojom hodnotení a názore. Je to CW a teda Teen drama je samozrejmosť. Čo ma ale celkom milo prekvapilo bola atmosféra seriálu a soundtrack + nie príliš otravné postavy. Mysteriózna bolo tak akurát, romantiky na môj vkus viac ako je potrebné ale tak nejak som tam v závere (s príchodom Jugheada na scénu) videl nejaký ten náznak väčšej záhady a prísľub riešenia aj iných problémov ako sú milostné trojuholníky a iné mnohouholníky. Tak snáď. Dám šancu ešte ďalším epizódam, ak sa moje očakávanie po pilote nenaplní tak s tým zrejme stopnem.
Pilot : 65%

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Lixandra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
1. 2. 2017 / 20:11:08 (před 7 roky)
off

Taky souhlasím s ragelly. Při sledování jsem si připadala jako bych měla zase šestnáct a sledovala první díl TVD a to už je co říct. Pilot se mi moc líbil i když teoreticky ani já už (bohužel:() nejsem cílová skupina, ale mám stále pubertální dušičku, která tenhle žánr ještě pořád vyžaduje. No a co...

That's all.
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2017 / 20:11:26
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 2. 2017 / 20:11:33 (před 7 roky)
off

Trochu mi to připomíná secret circle, myšleno tak, že probíhá jakási "válka" mezi teenagery, tak i soukromá válka mezi rodiči.. jsem zvědavá jak se to vyvine.
Jinak na roli Geraldiny bych možná volila jinou herečku, Sarah mám zafixovanou z Rushe a tohle mi na ní nesedí. Ani hlavní postava mi nesedne, ale asi mě nejvíc otravují ty jeho nepřirozené vlasy :D

Ride or Die
LucaR
1. 2. 2017 / 20:33:34 (před 7 roky)
off

Vzhledem k mému věku, bych z toho neměla být nadšená tak, jak jsem :D Přidávám se k tobě, Ragelly :) A doteď je mi záhadou, proč jsem v tipovačce dala zrušení, rvu si vlasy :D

teraxa
1. 2. 2017 / 21:06:08 (před 7 roky)
off

Ragelly, konečně jsem si našla něco v tvé recenzi, s čím souhlasím :D
Nejspíš to bude Ragelly vs. zbytek světa :D
Kdepak, tohle si fanoušky v cílové skupině náctiletých určitě najde, jenže já už jsem na to fakt stará.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
1. 2. 2017 / 22:12:45 (před 7 roky)
off

Nějak mě to nechytlo. Nic nového pod sluncem.

Esgalnor
1. 2. 2017 / 23:43:24 (před 7 roky)
off

Já asi cílovka jsem, ale nesedlo mi to. Asi budu koukat dál, protože ten vizuál je fakt skvělý, navíc mě zajímá ta vražda, jinak mě to spíš ale nudilo.

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 2. 2017 / 11:58:51 (před 7 roky)
off
- je to jen pro náctileté a ty, kteří v sobě stále mají teen ducha (jako já :-D)

:D Tak to je přesně pro mně.Takové typy seriálů zbožňuju. :)

Dan
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 2. 2017 / 17:21:41 (před 7 roky)
off

Někdy může ta výzva dát člověku ale zabrat:-)

Tentokrát souhlas s lukascoolarik. Bylo to hezky barevné, taky se mi líbil hudební podkres, Jughead a jeho komentáře byly světlým okamžikem, zajímala by mě i ta nakousnutá záhada, ale ten zbytek, to vážně nedám:-)

kikusink
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 2. 2017 / 21:22:38 (před 7 roky)
off

Taky uz nejsem cilovka, ale potrebuju nahradit PLL a TVD necim teen, kdyz ty dva letos konci :D a tohle bylo paradni, tesim se na dalsi dil. :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 2. 2017 / 11:52:59 (před 7 roky)
off

Ve dvaceti už taky nejsem cílovka, ale...nějak tomu nejde odolat.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 2. 2017 / 14:02:33 (před 7 roky)
off

Tak jo- Ragelly, jak jsi mohla dát 100%?
Nejsem takovej kruťas, abych dala 30%, ale s 60% soulhasím.
Na obranu Riverdale- je to prostě klasický CW teen-drama, ten pilot jsem si odbyla a zdá se mi, že se snaží najít něco, čím nahradí TVD... a musím říct, že je to na podobné úrovni, akorát pilot TVD se mi líbil mnohem víc (je taky pravda, že už nejsem v kategorii teen- to jsem byla předtím, tak jsem moc tvrdá).

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
6. 2. 2017 / 20:27:46 (před 7 roky)
off

Ďalší z teen seriálov. Úprimne som čakal niečo viac. Nebolo to zlé, ale ani ma to nezaujalo natoľko, aby som každý týždeň čakal za novou časťou. Veľkým lákadlom boli pre mňa Marisol Nichols a Mädchen Amick. Viem, je to seriál pre mladých, ale radšej tieto dve by som videl ako hlavné postavy. Mladé postavy nie sú zlé, ale príliš umelé. Ty si zlá, ty si dobrá, ty si playboy, ktorého budú chcieť všetky dievčatá. Neočakávam nejaký vývoj postáv. Skôr to vidím tak, že také aké boli v 1. časti budú už v celom seriály. Čo sa týka deja tak je príliš pomalý. Niekoľkokrát som sa nudil. Bolo načrtnutých niekoľko otázok, ktoré sa budú odhaľovať v ďalších častiach, ale pre mňa nie príliš zaujímavých.

Hodnotenie za pilot: 50 %

Wait for it...
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
6. 2. 2017 / 20:40:27 (před 7 roky)
off
Adrian "A.C." Conor napsal(a):

Mladé postavy nie sú zlé, ale príliš umelé. Ty si zlá, ty si dobrá, ty si playboy, ktorého budú chcieť všetky dievčatá. Neočakávam nejaký vývoj postáv.

Ha! Tak práve to sa mýliš, hneď v druhej časti sa dostávame postavám viac pod kožu a už vôbec nie sú také čiernobiele, ako sa nám mohlo po pilote zdať. ;D Seriál som vyskúšal len kvôli Lili Reinhart (<333) a vďaka nej aj zostávam. Po pilote súhlasím s 50 %, ale má to také to čaro prvých sérií PLL, čo bolo pre mňa dokonalé guilty pleasure, ktoré už dva roky nemôžem ani vidieť. :'D Takže prvú sérku určite dopozerám, ak by to však bolo obnovené na ďalšiu, tak neviem, či sa k nej dokopem, ale je to také lepšie PLL, takže... :D A Lili, ofc. <3

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Adrian "A.C." Conor
6. 2. 2017 / 20:45:20 (před 7 roky)
off

Prosím, napíš, že Marisol a Madchen dostali viac priestoru a hneď idem na ďalšiu časť :D

Wait for it...
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
6. 2. 2017 / 21:07:38 (před 7 roky)
off
Adrian "A.C." Conor napsal(a):

Prosím, napíš, že Marisol a Madchen dostali viac priestoru a hneď idem na ďalšiu časť :D

Nope. :D Ale z Marisol je servírka, soo sexyy! ;DD

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Adrian "A.C." Conor
6. 2. 2017 / 21:14:00 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Nope. :D Ale z Marisol je servírka, soo sexyy! ;DD

Nalákal si ma, ale počkám do konca série a potom si to pozriem v maratóne.

Wait for it...
Koldik
8. 2. 2017 / 09:06:05 (před 7 roky)
off
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
24. 2. 2017 / 14:05:16 (před 7 roky)
off

No, tak po přečtených názorech už nemám chuť se na to podívat. Teen seriály mě prece jenom už před nějakou dobou přestaly bavit.

Caroline115
6. 3. 2017 / 00:53:32 (před 7 roky)
off

Tak jsem se tomu dala druhou šanci a hned to bylo lepší....v prvním díle to bylo hrozně všechno černobílý, ale pak už je to mnohem zajímavější....jsem ráda, že [/spoiler]už se trojúhelník Betty/Archie/Veronica neřešil[spoiler]

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
29. 12. 2017 / 17:52:07 (před 6 roky)
off

Mně to připomíná něco mezi Veronicou Mars a Dawsonem. Archie je vyloženě jak Dawson - postava, bez které to nikdy nebude, ale bez které by to bylo 100 a 1.