Nevím, nevím. Tato sestava se mi moc nezamlouvá, ale uvidíme. Třeba překvapí. :)
A aspoň v té televizi něco bude. :)
EDIT: Jsem mile překvapena, Ondra super jako vždy..Ale sestava se mi zamlouvá i přes počáteční nejistotu a jsem spokojená. :)
Sestava je parádní, lepší než v druhé řadě. Jen tu Pazderkovou mohli z poroty vynechat. Jako soutěžící byla super, v porotě byla hrozně otravná. Snad aspoň to koučování jí seberou...
Tu Pazderkovou měli nechat buď jen jako koučku nebo jen jako porotkyni. Spíš bych byla radši,kdyby byla jen koučka,protože to jí aspoň trošku šlo. V pár dílech bylo řečeno,že vybírají jen ty vtipné momenty při tréninku,takže se asi pořád nechová tak strašně,jako při porotcování. I tam měla pár lepších momentů,ale rozhodně převažují ty trapné,kdy se snažila být strašně 'cool blbá blondýna',což se tam absolutně nehodí. Sestava mi taky moc nesedla,ale tam jde o to,co předvedou, a to jim třeba půjde. Přece jenom je to pro mě oddechovka,jeden z mála pořadů v televizi,který se ještě dá sledovat.
Taky mě sestava moc celá nesedla,ale uvidíme co předvedou. Já to beru jako oddechovku.
Mně se sestava líbí více než v druhém díle. Tam jsem nemusel Granského, Jandovou, Vojtka. Na třtetí se celkem těším, bude tam Dejdar, Háma a Adéla. jen mně štve porota, hlavně Pazderková. Na Čvančarovou se dívalo lépe.
Pánská sestava a s Konvičkovou mě nevadí, s čím mám problém je ten zbytek Adéla třeba překvapí, ale Issová a Vilhelmová, to asi moc nepřekousnu.
Nesledovala jsem, ani neplánuji, ale jsem ráda za informace - budu líp připravená, až se to na mě ze všech stran pohrne :-D
Sestava je parádní, lepší než v druhé řadě.
Taky si myslím,ale necháme se překvapit... :)
První a druhá řada měla celkem slušné obsazení, ale tato parta není úplně v pohodě. Issovou například naprosto nesnáším.
spike napsal(a):
První a druhá řada měla celkem slušné obsazení, ale tato parta není úplně v pohodě. Issovou například naprosto nesnáším.
Pravda. Souhlas první dvě řady byli skvělé, tahle se zatím zdá, co se obsazení týče horší. Nesedí mi tam ani Issovka ani Vilhelmka.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Pravda. Souhlas první dvě řady byli skvělé, tahle se zatím zdá, co se obsazení týče horší. Nesedí mi tam ani Issovka ani Vilhelmka.
Vilhelmová je mi také hrozně nesympatická.
První řada měla super sestavu, ale ta druhá mi přišla taková...nudnější? Nevím, nebyla to až taková sranda jako v té první, proto jsem se na to taky asi od půlky přestala dívat.
Sestava nic moc, ale třeba překvapí.
1. i 2. sestava super. Hlavně Aničky, Gránský, Cina, David Kraus a Adam Mišík. Ale teď se nám z rodinou zdá, že na to nebudeme ani koukat.
Tatianu Vilhelmovou ne, Adélu Gondíkovou jen to ne, k Martha Issová a její otravný hlas ne, zpěvačku Markétu Konvičkovou nemůžu vystát, na herce Martina Dejdara si zvyknu , Aleše Hámu ne, Milana Peroutku neznám a zpěváka Ondřeje Rumla taky moc nemusím, ale možná překvapí. Ale rozhodně nikdo, komu bych mohla fandit.
Nevím, na dvě řady jsem se dívala, ale tahle skupina mě zatím moc nezaujala..
Každopádně to zkusim.
Ale ta Pazderková už mě s...
Čeho je moc, toho je příliš. Nemusí to tři měsíce běžet, pak to mít tři měsíce pauzu a pak zas tři měsíce běžet. Vzhledem k tomu, jak je to dlouhý, tak už ani není nač se těšit.