Max. <3 Díky, Davide, vidím, že nakoniec dopadol aj Sherlock a niečo z neho. ;)
Fakt skvelá scéna a tá záverečná montáž... Nemám slov...
Z ostatných sledujem iba New Girl, ale mňa tá scéna zas až tak nedostala. Sry, Pajky. :D To už by som skôr vybral tú "revelation" scénu, ku ktorej by som osobne mal veľa negatívnych pripomienok. -_- Aneb the stupidest... plot line... ever!
Joo, Max mi bude hodně chybět, byl skvěle napsaný. Taky že jsem tu rozlučku i obrečela, ehm. :D
Krom Sherlocka mě ještě dostala scéna z gothamu jak mlátil Bruce Jeroma a ten byl nadšenej, že ho vyprovokoval... a on se viděl v tom zrcadle. A vtipná chvilka jak se Gordon lekl, když Jeromovi upadl obličej :D
Jsem nadšená, že se tu objevil Code black. Celá druhá sezóna je výborná a překonala dle mého názoru i tu první. A tenhle díl byl třešnička na dortu! Díky Gabik.29
S Sherlockem souhlasím, Jim byl skvělý, ale za sebe bych doplnil ještě ten twist na konci Good Place (ale taky mám problém vybrat pouze jednu scénu) a hlavně to rodinné bingo z Life in Pieces! Dlouho jsem se tolik nenasmál jako během toho :D Doufám teda, že LiP prodlouží, protože je to momentálně asi fakt nejvtipnější komedie co sleduju. :)
inekafe napsal(a):
Z ostatných sledujem iba New Girl, ale mňa tá scéna zas až tak nedostala. Sry, Pajky. :D To už by som skôr vybral tú "revelation" scénu, ku ktorej by som osobne mal veľa negatívnych pripomienok. -_- Aneb the stupidest... plot line... ever!
To je v poho, jak píšu - pro mě to taky nebyla nejlepší. Vyhrál Moriartyho nástup, to je bez debat, ale musel jsem něco vybrat :)
Hawaii 5–0 - Věděla jsem, že bude Max odcházet, jen jsem to nečekala v tom konkrétním díle. A přiznám, že mi to vehnalo slzy do očí, přestože si na emotivní scény moc nepotrpím. Moc hezká rozlučková scéna i vzpomínkové záběry.
Sherlock - Nástup Moriartyho a gesto u I Want To Break Free :-D
The Good Place - Souhlasím s ostatními - těžko určit konkrétní scénu, zvrat byl super, naprosto nečekané.
New Girl - Pajky, díky za připomenutí této scény, au :-D
inekafe napsal(a):
Max. <3 Díky, Davide, vidím, že nakoniec dopadol aj Sherlock a niečo z neho. ;)
No není zač, prostě jak jsme se bavili na facebooku, byla to skvělá scéna a právem tu patří. :)
Jinak nástup vy-víte-koho s Queenama v pozadí byla pro mě asi druhá nejlepší scéna tohoto měsíce.
A já naopak s Pajkym i souhlasím, takhle scéna mě pobavila jako dlouho ne. :) Moc komedií nesleduju, New Girl je u mě spolu s 2BG a TBBT už jen taková komediální stálice, ale u této scény jsem se fakt zasmál. "Revelation" scéna byla ale taky mazec, tohle by mě v životě nenapadlo a tleskám tvůrcům, že měli koule to takhle napsat... :)
Mně osobně chybí nějaká ta scéna z The Librarians - Knihovníků. Je to mimo Sherlocka moje srdcovka, jako těžko bych vybíral, která scéna konkrétně, možná 3x07 - ''polibek'' Cindy a Ezekiela / 3x08 - závěrečná scéna Cassandry a Estrelly / nějaká ta scéna ze závěrečné epizody 3x10. Každopádně jste opět vybrali skvělé scény. ;)
Ač se hodně lidem poslední série Sherlocka nelíbila tak mně hodně. A scéna s Moriartym je prostě TOP.
U HaWaii mi i slza ukápla ne že by byl Max moje top postava ale ten konec byl luxusní.
A nakonec Scandal u poslední sériie jsem si i říkal že by měla být poslední ale první díl nové řady..... a ten konec jsem zvědav jak tohle dopadne.
Ano Sherlock, jsem opravdu ráda, že se tu tato scéna objevila. Řadím se očividně do menšiny, ale mně se nová série Sherlocka líbila. Dokonce musím i říct, že s tím jak ten díl zakončili, bych byla dokonce i v pohodě, kdyby to byl úplný závěr seriálu (ne že bych si nepřála nové díly... pouze konstatuji.). Přímo tahle vybraná scéna podle mě patří k nejlepším scénám ze Sherlocka vůbec (možná to bude kvůli tomu, že tam byl Andrew?), jen mě doteď mrzí "5 years ago"...
teraxa napsal(a):
Jsem nadšená, že se tu objevil Code black. Celá druhá sezóna je výborná a překonala dle mého názoru i tu první. A tenhle díl byl třešnička na dortu! Díky Gabik.29
Není zač, tam je to teď samý zvrat (bojím se finále), ale tahle epka mě fakt dostala, nádhera!
Jinak ze zmiňovaných sleduju Scandal - tam mě spíš dostal samotný atentát - a New Girl, kde mi ta scéna přišla spíš trapná, ale to je riziko komedií, občas se to pohybuje na hraně mezi vtipem a trapností a každý to má nastavené jinak. Každopádně zvrat v The Good Place byl super, u toho jsem váhala i já, jestli nemám nahradit Code Black, ale netrumfl to :D
No o Sherlockovi není pochyb, naprosto mě to dostalo(ostatně jako celá série). A New Girl mě teda taky pobavila..:D
Ale musím říct, že se mi hodně líbila epizoda Keep Going - 14x13(NCIS), která byla celá zaměřená na Palmera. Celý díl jsem měla na krajíčku a když na konci epizody Gibbs obejmul Palmera, tak už jsem brečela úplně. No pro mě jednoznačně scéna měsíce (a jedna z nejoblíbenějších epizod).
Mne sa v mesiaci január páčili scény v 2 seriáloch:
Teen Wolf S06E08 - dá sa povedať, že v tejto epizóde strieda jedna dobrá scénka druhú. Či už sú to flashbacky s nacistmi snažiacimi sa získať na svoju stranu Divoký hon, eliminácia postáv, Mellisa snažiaca sa zobudiť Parrisha či šerifove uvedomenie si, že mal syna Stilesa a že Klaudia je dávno mŕtva.
Brooklyn Nine-Nine S04E12 - koniec epizódy ma neuveriteľne šokoval. Viac k tomu nenapíšem, ale tí, čo ju videli, iste vedia :)
Twist v The Good Place byl super, naprosto nečekaný.
Pro mě byla scéna měsíce v Teen Wolf s06e08, když šerif Stilinski stojí ve Stilesově prázdném pokoji a postupně ho za pomoci provázků zaplňuje. Pak si uvědomí, že ve skutečnosti má syna a že jeho žena zemřela. Závěr dílu, kdy všem ostatním říká, že si vzpomněl, že má syna...to bylo tak silný, že nemám slov... Prostě scéna měsíce.
Sherlock bez debat.
To mi svitla i taková malinká naděje, že to přežil a pak člověk zjistí, že je to jen flasback. :( :D
Jinak entrée jak má být, ti Queeni tomu dodali tu správnou atmosféru.
Gabik.029 napsal(a):
- a New Girl, kde mi ta scéna přišla spíš trapná, ale to je riziko komedií, občas se to pohybuje na hraně mezi vtipem a trapností a každý to má nastavené jinak.
Pajky děkuji, tahle scéna velmi pobavila mě i mého přítele. :D Taky jsem se tak dlouho nenasmála, možná u new girl snad ještě nikdy, protože tenhle seriál je pro mne spíše takový příjemný odpočinek.
Tak se rozhoduji, co byla pro mě scéna měsíce, jestli ta s Lucifera nebo ta s Grimma.
Jelikož nejsem dobrá v psaní, tak se pokusím najít video oněch scén.
Lucifer 2x12: odkaz
Grimm 6x1: odkaz
Joo, Sherlock. ._.