Diskuze k článku Hláškoviny
24ron24
Redaktor | Cool level: 58 | Buffy Summers
5. 2. 2017 / 14:58:33 (před 7 roky)
off

Ešte dopĺňam hlášky

SUPERGIRL

(Hank kričí na Winna svojho agenta.)

Hank: Rozumíte mi, agente Schotte? Co jste udělal, byla neukázněnost. Ještě jednou přede mnoubudete něco tajit, budete...
Winn: (bojazlivo) Mrtvý?
Hank: Bez práce!
Winn: (vydýchne si) Ano! To je fér.

AGENTS OF SHIELD

(Coulson dal nebezpečnú knihu Darkhold agentovi Billymu Koenigovi aby ju ukryl, ale uniesli ho. Teraz Coulson zistil, že ju Billy dal svojmu identickému dvojčatu Samovi, a pýta sa ho kde je.)

Melinda: Kde je?
Sam: Netuším.
Phil: Billy ti ji dal.
Sam: Ano, dal.
Melinda: Tak kam jsi ji ukryl?
Sam: Já ji neukryl.
Phil: Stále ji máš?
Sam: Ne.
Melinda: Tak co jsi s ní udělal?
Sam: Dal jsem ji agentu Koenigovi.
Daisy: Dal jsi ji zpět Billymu?
Sam: Ne.
Melinda: Tak komu?
Sam: L.T.
Daisy: Kdo je L.T.?
Phil: Speciální agent L.T. Koenig.
Daisy: Je ještě další?

May the odds be ever in your favor.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 80 | Dr. Gregory House
5. 2. 2017 / 14:59:15 (před 7 roky)
off

SLEEPY HOLLOW 4x4:
Alex: Podle spektrometru, je to z 10% neznámá bílkovina a z 90% Hydroxid železitý. To je pavoučí vlákno.
Jenny: Pavoučí vlákno? Bylo to po celém jeho bytě.
Jake: No, to musel být velkej pavouk.
Jenny: To nemůže být dobrý.
Jake: Ok, takže, Diana může vyhlásit po Cranovi pátrání. Víš, možná šel do obchodu a ztratil se... znova.

TEEN WOLF 6x10:
Douglas: Vlak už přijíždí, kluci. Divoký hon nic nezastaví. Bude z tebe fajn Ghost Rider, Scotte. Budu mít po svém boku pravého alfu.
Scott: (Parrish ho chce i s Liamem napadnout) Parrishi! Přestaň!
Douglas: taky Banshee, kojotodlaka...
Stiles: Stiles.
Douglas: Cože?
Stiles: (ovalí ho pálkou) To je padouch, že jo? Nespletl jsem se?

Stiles: Jak vlastně můžeš "spojit světy?" Nikde v žádné příručce se nepíše, že to vlkodlaci umí. A to jsme jí Scott a já sepsali.

(nastala noc Divokého honu)
Hlas z reproduktoru: Pozor všem cestujícím. Vlak přijede za dvanáct minut
Peter: Já? Chcete abych je zastavil? Víte, kolik jich tu je?
Malia: Jo, hodně. Tak se do toho pusť.
Peter: a této zastávce je stovka čekáren, která teď očividně slouží i jako středoškolská knihovna. To není možné.
Malia: Můžeme to vyzkoušet.
Peter: Kde jsi sebrala tenhle optimismus?
Malia: Rozhodně ne od mého otce.

Scott: Stilesi? Sakra! Jsi v pořádku?
Stiles: Myslím, že jo. Konečně jsem viděl holčičí šatnu. Je skoro stejná. Jsem trochu zklamaný.

Stiles: Tak jo! Liame, když jsi teď alfa.
Liam: Nejsem alfa.
Stiles: Jasně, tak alfa ve výcviku.
Liam: To bych musel alfu zabít.
Stiles: Když to tu teď přebíráš, nejdůležitější je si zapamatovat, že Mason bude vždy ten, co vám bude zachraňovat zadky.
Scott: Ne pořád.
Stiles: Většinou.

Scott: Stilesi. To nejsou klíče od Jeepu.
Stiles: Tenhle je od tvého domu, ten další je od tvého pokoje, pak je tu hlavní klíč od školy, na zvířecí kliniku a od šerifovo stanice. Myslím, že bys měl mít všechny kopie, co jsem potají udělal.

FLASH 3x11
(Iris sa ide porozprávať s Joeom aby ho zabavila a Wally mu mohol zo stola zobrať papiere k prípadu)
Joe: Tak co se děje? Jak ti můžu pomoct?
Iris: Můžu si tu s tebou na chvilku promluvit? Jo, takže... chtěla jsem... s tebou mluvit o... mně a o Barrym.
Joe: O tobě a o Barrym?
Iris: Jo.
Joe: Dobře?
Iris: Takže, v každém vztahu nadejde čas, kdy si uvědomíš, že na dva lidi je příliš lásky. (Wally zoberie papiere) A...
když se to stane, uvědomíš si, že jediné řešení je udělat svou rodinu trochu... větší.
Joe: Fajn, budu potřebovat chvilku.
Iris: Tati, poslouchej mě pozorně. Tohle je pro mě moc důležité.
Joe: Bože.
Iris: (Wally vráti papiere na stôl) Je Barry na psy nebo na kočky?
Joe: Cože?
Iris: Jo, jaké zvíře má rád? Protože jsem přemýšlela, že mu koupím zvíře a už si nepamatuju, které má radši.

TIMELESS 1x11:
Wyatt: (Rufus pozerá na letisku TV) Co to děláš?
Rufus: A-Team. První řada, díl 13, "Bestie z břicha Boeingu" se vysílá živě. Jsme jako A-Team. Napříč časem. Časový tým.

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 2. 2017 / 14:59:51
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 2. 2017 / 16:09:52 (před 7 roky)
off

tento tyzden tu mohlo byt aj Santa Clarita Diet : s tym dialogom o hladani mladeho Hitlera .. a ked uz sme pri tom Hitlerovi volala tvoja matka ...

inekafe
Autor článku | Cool level: 93 | Jack Bauer
5. 2. 2017 / 16:11:58 (před 7 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

tento tyzden tu mohlo byt aj Santa Clarita Diet : s tym dialogom o hladani mladeho Hitlera .. a ked uz sme pri tom Hitlerovi volala tvoja matka ...

SCD bolo vypustené 3.2., takže spadá až do budúceho vydania. A malí vtáčkovia mi tu čvirikajú, že sa nejakej hlášky určite dočkáme. ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
sandokan555
5. 2. 2017 / 16:39:07 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

SCD bolo vypustené 3.2., takže spadá až do budúceho vydania. A malí vtáčkovia mi tu čvirikajú, že sa nejakej hlášky určite dočkáme. ;)

ten serial je plny hlasok :D

inekafe
5. 2. 2017 / 16:46:59 (před 7 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

ten serial je plny hlasok :D

Vieš čo, zatiaľ som na 5. časti a mám zapísané asi len 2. :D Ono je to skôr taká tá vizuálna komika (tvárenie sa hercov, mimika, preháňanie atď.), že bez obrazu niektoré hlášky až tak nevyznejú. :D Ale ako seriál je to super, veľmi ma to baví.

sandokan555
5. 2. 2017 / 16:58:39 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Vieš čo, zatiaľ som na 5. časti a mám zapísané asi len 2. :D Ono je to skôr taká tá vizuálna komika (tvárenie sa hercov, mimika, preháňanie atď.), že bez obrazu niektoré hlášky až tak nevyznejú. :D Ale ako seriál je to super, veľmi ma to baví.

tak zatial som na 6 casti a bavi ma to ..hoci hlaskujuci Lucifer je u mna urcite TOP.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
5. 2. 2017 / 17:10:44 (před 7 roky)
on
sandokan555 napsal(a):

tak zatial som na 6 casti a bavi ma to ..hoci hlaskujuci Lucifer je u mna urcite TOP.

Tak si od neho na najbližšie 3 mesiace oddýchneme, ale sľubujem, že v máji sa vráti v plnej sile do Hláškovín :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 2. 2017 / 17:19:26 (před 7 roky)
off

Díky všem, co pochytali hlášky do článku i komentářů. Většina hlášek je ze seriálů, které nesleduji - moc ráda si rozšířím obzory :-)
Osobně jsem se tento týden nečekaně nejvíc pobavila u slovenského seriálu Prázdniny - některé scény mi připomněly reálné zážitky z dětství, smála jsem nahlas.

inekafe
5. 2. 2017 / 17:23:28 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

Osobně jsem se tento týden nečekaně nejvíc pobavila u slovenského seriálu Prázdniny - některé scény mi připomněly reálné zážitky z dětství, smála jsem nahlas.

Tak v tomto idú hláškovinári proti ľuďom z Novinky pod lupou, keďže ja som mal problém aj trailer dopozerať a o niektorých viem, že na pilot mrkli a doteraz čelia traume z tej epizódy. :'DD

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 2. 2017 / 17:24:01
Nyx
5. 2. 2017 / 17:38:25 (před 7 roky)
on
inekafe napsal(a):

Tak v tomto idú hláškovinári proti ľuďom z Novinky pod lupou, keďže ja som mal problém aj trailer dopozerať a o niektorých viem, že na pilot mrkli a doteraz čelia traume z tej epizódy. :'DD

Presne ako píše inekafe, ja som videla pilot a som naveky poznačená :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nira
5. 2. 2017 / 17:46:28 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

phoboska napsal(a):

Presne ako píše inekafe, ja som videla pilot a som naveky poznačená :D

Slováci jedni nevděční :-D Já jsem z pilotu taky nebyla zrovna unešená :-D Další díl byl lepší a ten poslední subjektivně nejlepší :-) Ale pořád to beru jako velmi nenáročnou oddechovku - občas přesně toto potřebuji ;-)

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 2. 2017 / 18:21:14
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 2. 2017 / 18:23:44 (před 7 roky)
off

Díky za hláškoviny. :)

Nyx
5. 2. 2017 / 18:30:44 (před 7 roky)
on
Nira napsal(a):

Slováci jedni nevděční :-D Já jsem z pilotu taky nebyla zrovna unešená :-D Další díl byl lepší a ten poslední subjektivně nejlepší :-) Ale pořád to beru jako velmi nenáročnou oddechovku - občas přesně toto potřebuji ;-)

Ja som polovičná Slovenka, to hádam je poľahčujúca okolnosť :D Akože úprimne ti poviem, že ja si nenáročnú oddychovku predstavujem trošku ináč :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 2. 2017 / 19:45:56 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Tak si od neho na najbližšie 3 mesiace oddýchneme, ale sľubujem, že v máji sa vráti v plnej sile do Hláškovín :)

Prečo má takú dlhú pauzu?

inekafe
5. 2. 2017 / 19:48:42 (před 7 roky)
off
Lill napsal(a):

Seriál nesledujem, ale podľa tejto poslednej hlášky usudzujem, že si odskočil na dovolenku do pekla. :'D

24ron24
Redaktor | Cool level: 58 | Buffy Summers
5. 2. 2017 / 19:53:54 (před 7 roky)
off
Lill napsal(a):

Lebo novinky :D Gotham a Lucifer majú 3 mesiace pauzu, lebo ich v programe nahrádzajú novinky 24: Legacy a APB, ktoré majú 12 epizod či koľko a keď skončia, tak sa opäť vrátia Lucifer a Gotham :) Ale prečo to takto divne vymysleli netuším :D

May the odds be ever in your favor.
Nira
5. 2. 2017 / 19:57:39 (před 7 roky)
off
Lill napsal(a):

Protože byly dodatečně objednány další díly :-)

Nyx
5. 2. 2017 / 19:57:44 (před 7 roky)
on
inekafe napsal(a):

Seriál nesledujem, ale podľa tejto poslednej hlášky usudzujem, že si odskočil na dovolenku do pekla. :'D

Good one, but you are wrong my dear ;)

Lill napsal(a):

Hlavnými dôvodmi sú dodatočné doobjednanie deviatich epizód (tým pádom nie sú ešte všetky natočené) a taktiež vysielanie 24: Legacy a novinky A.P.B., ktoré dostali prednosť pred ešte nedotočeným Luciferom a taktiež Gothamom ;)

Míša Mikye-Bookworm Hrubá
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 2. 2017 / 20:31:57 (před 7 roky)
off

Už teď mi Lucifer chybí

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 2. 2017 / 20:36:17 (před 7 roky)
off

Toľko odpovedí :'D Vďaka všetkým za info :)

sandokan555
5. 2. 2017 / 21:46:35 (před 7 roky)
off
Lill napsal(a):

Toľko odpovedí :'D Vďaka všetkým za info :)

Takze na case ho zacat sledovat. :D