Nebylo to tak špatné jak jsem si myslela. Ale ani tato komedie se v mém watchlistu nezabydlí.
Vcelku ocekavane hodnoceni. Me se to ale nakonec netyka. Prislo mi to vetsinou jako nucene, s vtipky k nezasmani, prostredi. Chvilkama jsem mela pocit, ze stejne jako ja, se herci tesi, az dorikaji sve dialogy a pujdou si za svym.
Donuty jsem vidět neplánovala, ale přeci jen jsem si je přidala do "chci vidět", kdyby náhodou... :D
Chvilkama jsem mela pocit, ze stejne jako ja, se herci tesi, az dorikaji sve dialogy a pujdou si za svym.
Také mi to tak připadalo...
Nebylo to tak špatné, ale zase mě to nechytlo natolik, abych chtěla vidět další díly.
Tohle zkusím :-)
Neplánovala som to pozerať (ani som o tom nevedela), ale kvôli výzve som sa do toho pustila. Nič som od toho nečakala, trailer som ani nevidela, a nakoniec sa mi to celkom zapáčilo. Na oddych fajn :)
Mě se to docela líbilo. Několikrát jsem se i opravdu zasmála, což se mi bohužel u mnoha jiných "komedií" nestalo. Trochu mi to připomnělo seriál Mike and Molly. Hodně sympatické mi přišlo, jak jsi utahovali z dnešní politické korektnosti ("To nemůžu nazvat černocha černochem?"). Tak uvidíme, jaké budou další díly.
Nic převratného, ale na odreagování dobré, postavy sympatické, vtípky povedené, rozumná stopáž. Viděla jsem dva díly, asi někdy mrknu i dál...
Na tohle jsem se těšila kvůli Juddu Hirschovi, oblíbila jsem si ho ve Forever, je to hrozný sympaťák. Docela by se mi to snad i líbilo, je tam pár super hlášek, ale děsně mi tam vadí ten uječený černoch a ten pomalu z obrazu nesleze...
Pro mě je seriál překvapením. Čekala jsem, že mě naprosto neosloví, ale dalo se to. Série má jen pár dílů, tak ji dokoukám. :D)
Trailer celkom fajn, dam sancu aspon pilotu.