Wow, vy jste rychlý!!! Asi jste se nemohly dočkat, co? :-) Já taky, dneska na to mrknu :-)
Chci vidět! :)
čo to je? Nove Pretty little liars? :D aspoň podľa tých popisov mi to tak prišlo.. :D
Simplle_Name napsal(a):
čo to je? Nove Pretty little liars? :D aspoň podľa tých popisov mi to tak prišlo.. :D
Spíš Desperate Housewives :)
To jsem teda nečekala, že to dáte tak rychle :-D Jsem teprve v polovině knížky, trošku mi nahlodáváte mé rozhodnutí napřed dočíst, až pak koukat. Zatím si věřím, vaše hodnocení raději nečtu, hned jak vypnu noťas, sáhnu po knížce :-)
Já akorát dokoukala pilot a z mé strany spokojenost :)
1Anilvap napsal(a):
Chci vidět! :)
Tak už viděno a jsem nadšená. Charaktery matek jsou skvělé. Tím poodhalením hlavní zápletky mi to připomíná HTGAWM - víme konec, ale celou sérii nám budou odhalovat příběh, jak se to stalo. :)
Já to asi zkusím, to obsazení vypadá luxusně :o
Tak pilot se mi líbil, budu určitě koukat dál :-) Reese je skvělá a je fajn po dlouhé době vidět někde Alexandra :-)
Edit: Koukla jsem na profil seriálu a moc dobré hodnocení to tady zatím nemá....
Nalákali jste mě! :-D
Už jen kvůli hercům a celkem dobrého hodnocení do toho jdu. :)
Já už mám taky zkouknuto a dávám si do oblíbených. První epizoda byla skvělá a musím říct, že hlavně Reese v roli Madeline je neuvěřitelná. Jediné, co se mi nelíbí a mám s tím problém je ta policejní vyšetřovatelka. Ta herečka se mi na tu roli vůbec nehodí a taky mi přijde nesympatická, ale to je asi tak moje jediná výtka. Jinak skvělé.
Za mě super, určitě budu sledovat dál. Je fajn zase někde vidět Reese. :) Vidět Shailene jako matku je zvláštní, jsem zvyklá, že ztvárňuje mladší postavy. :D
Reese miluju a na seriál se těším,ještě jsem neviděla ale chystám se.
Prosím ted dotaz na vás seriál běží s titulky a je někde vysílaný s dagingem, nevíte?
Čekala jsem víc, ale i tak je to dobrý. Určitě budu koukat dál, snad to nějak vygraduje.
Omlouvam se, ale jako chlapovi me serial o bohaytch panickach a jejich detech nezajima. Otazky z vysetrovani jen prerusovaly pribeh, ktery se nakonec uplne ztratil, protoze se zacaly probirat existencialni pocity techhle panicek. Zacal jsem se fakt nudit. Nedokoukal jsem to.
truelovevlasticka napsal(a):
Reese miluju a na seriál se těším,ještě jsem neviděla ale chystám se.
Prosím ted dotaz na vás seriál běží s titulky a je někde vysílaný s dagingem, nevíte?
Na HBO by měl běžet s titulky, ale jistě to nevím.
Já jsem z prvního dílu nadšená, určitě jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. Hlavní představitelky jsou všechny výborné. Jenom se taky trochu bojím, aby to nebylo moc natahované. V prvním dílu jsem si to spíš užívala, ale aby toho nebylo příliš.
Hrus - no myslím, že tohle není úplně seriál pro chlapy:-)
Hrus napsal(a):
Omlouvam se, ale jako chlapovi me serial o bohaytch panickach a jejich detech nezajima.
Za to se nemusis omlouvat...