Day One - postapokalyptické? Sem s tím!
Trauma - Lákaři jsou dobré téma, které se moc neomrzí..
Community - školní prostředí, zase? Proč ne.
Tyhle tři bych chtěl vidět.
Zaujal mě jenom Day One... Doufám, že to bude čistokrevné drama a ne jen další komediální drama, kterých už je trochu moc.
xxmartinxx napsal(a):
Zaujal mě jenom Day One... Doufám, že to bude čistokrevné drama a ne jen další komediální drama, kterých už je trochu moc.
Taky tak, první co mě napadlo v tý souvislosti, bylo Jericho...
megawir napsal(a):
Taky tak, první co mě napadlo v tý souvislosti, bylo Jericho...
Mě Heuréka. Ne, že bych jí nějak neměl rád, ale omrzela se mi. Právě kvůli rádoby vtipům a nuceným hláškám. Proto doufám, že tady to bude jinak...
Líbilo by se mi něco ve stylu filmu 12 opic. Humor tam sice je, ale v míře.
Zaujal mě taky jenom Day One a to proto, že mám tohle téma rád. Jinak jsou všechny náměty brutálně neoriginální a už jenom při tom popisu jsem usínal. No, ale kdoví jak dopadne výsledný produkt.
Mne sa zase páči len State of Romance - moja blbá romantická duša totižto miluje Pýchu a predsudok a aj seriály a filmy, ktoré sú inšpirované práve ňou (najskôr sa neznášajú a potom spolu aj tak skončia)
Mirak napsal(a):
Zaujal mě taky jenom Day One a to proto, že mám tohle téma rád. Jinak jsou všechny náměty brutálně neoriginální a už jenom při tom popisu jsem usínal. No, ale kdoví jak dopadne výsledný produkt.
No mám rozpracovaný i další stanice (konkrétně ABC už je připravený na publikování v pátek) a tam je to ještě horší. Když mě něco zaujalo, tak u toho byla poznámka, že to je podle knížky, nebo podle britský verze...
Fruiko napsal(a):
No mám rozpracovaný i další stanice (konkrétně ABC už je připravený na publikování v pátek) a tam je to ještě horší. Když mě něco zaujalo, tak u toho byla poznámka, že to je podle knížky, nebo podle britský verze...
Zdá se mi, že loni byla situace o něco příznivější, ale ono dneska stejně velice záleží na zpracování, tak nějaký seriál může překvapit.
Taky jsem se piloty pro příští sezóny před nějakou dobou prohraboval. Trauma je pro mě zatím jenom jakýsi klon ER, když jim po 15 letech skončila, asi chtějí znovu osvědčený formát použít.
Na Day One jsem určitě zvědavej, trochu se bojím toho dovětku "snaží se obnovit svoji komunitu", ale uvidíme. Je to sice jakýsi kříženec mezi Jerichem a Survivors, ale dneska už není nic originálního.
A remake Véčka, který bude na ABC, je toho důkazem. Ale na ten se už teď vyloženě těším, protože mi jednak instikt říká, že by to mohl být podobně úspěšný remake, jako BSG, navíc už jen samotné původní Véčko je něco.
Pročítal jsem objednané i navrhnuté piloty všech pěti amerických stanic už asi před dvěma týdnama, tak radši už nebudu Fruikovi vykrádat materiály na článek :)
JJ "V" mě taky zaujalo, ale říkám, je u toho napsaný podle minisérie z roku 1980, takže zase žádná originalita.
Mě nejvíc zaujalo Day One, Mercy a Community. Jsem zvědavá, co se s toho vyklube =)
No tak jsem viděl už nějaký klipy (Link) a teda nic moc. To co se mi podle popisu zádlo nadějný, tak mě teda klipem vůbec nepřesvědčilo.