transgender dieta? to uz sme pri tej rovnopravnosti niekde hodne daleko .. ... ja chcem byt snehova vlocka a nikoho to nezaujima ... tak ako mna nezaujima posahane dieta ktore sa "stratilo" .. pre mna uz len koli tomu nie ... nakoniec mozno v buducnosti bude realny dej Jary Cimrmana - Zaskok
Zaujalo, určitě mrknu, až se najde vhodná chvilka :-)
Láka mě to, ale snažím se do takových seriálů moc nepouštět. Moc se u toho nervuju. :D
To vypadá na další tuctovou detektivku. Drsná policajta v konzervativním okolí. Kde jsem to jen viděl? Aha na ČT.
Dítě, co se ztratilo a ještě je transgender. Už jen to transgender nejspíše vysvětluje, proč se ztratilo, bud vypadlo samo nebo okolí nedokázalo přijmout a nějak se ho zbavili. Nicméně to zní zajímavě, už jen kvůli Anně si ten čas najdu, ačkoliv je škoda, že z ní udělali takovou tuctovku, vždycky to byla výstavní kost. Ale, aspon se člověk bude více soustředit na její hraní a postavu samotnou, než na vzhled herečky.
IcePrincess napsal(a):
Dítě, co se ztratilo a ještě je transgender. Už jen to transgender nejspíše vysvětluje, proč se ztratilo, bud vypadlo samo nebo okolí nedokázalo přijmout a nějak se ho zbavili. Nicméně to zní zajímavě, už jen kvůli Anně si ten čas najdu, ačkoliv je škoda, že z ní udělali takovou tuctovku, vždycky to byla výstavní kost. Ale, aspon se člověk bude více soustředit na její hraní a postavu samotnou, než na vzhled herečky.
Paradoxně mě právě ten její zanedbaný vzhled "rušil" od sledování, nemohla jsem si zvyknout na to, že vypadá jak feťačka :D
Mě se to hodně líbilo. Twin Peaks byl jeden z prvních seriálů, kterému jsem propadl a Bellevue se v něm hodně inspiruje - prostředí malého města, lesy, zádumčivá hudba, tajemno. Jsem hodně zvědavý, kam se to dál bude ubírat. Taky mě potěšilo, že dcera hlavní hrdinky je docela normální holka, ne žádná otravná puberťačka.
Mrknu se, kanadské seriály mám ráda
tazko splnim tu vyzvu, ked ma skoro ziadny novy serial nenavnadi pozriet aspon pilot.