brečím. Timeless mi přirostl k srdíčku. Ach ne.
skoda skoda, timeless je takova super oddechovka, byla opravdu skoda o ni prijit po prvni serii, snad se to zlepsi do finale
Ted jsem začala Timeless sledovat a je to parádní seriál,dokonce jsem ho upřednostnila před Legends of Tomorrow a to už je co říct :)
Timeless mi je tak líto, pro mě úplně parádní oddechovka. Nechci se s ním loučit :(
Ne, konečně jsem jsi našla něco, co by mě po skončení Grimma bavilo, a oni to zruší. :( Jdu brečet, protože fakt mi TimeTeam, Flyn a další přirostli k srdíčku. Asi se nedočkáme ani pořádnýho zakončení :(
Smrt Timeless? To jakože to, co se děje 24: Legacy je jenom překlep a vůbec ne totální masakr???
corine napsal(a):
Smrt Timeless? To jakože to, co se děje 24: Legacy je jenom překlep a vůbec ne totální masakr???
Superbowl.
Jinak Timeless fakt připomíná předloňský Forever :((
Gabik.029 napsal(a):
Superbowl.
Jinak Timeless fakt připomíná předloňský Forever :((
To sice jo, ale pokud by zabrala značka, tak druhej týden měl být rating tak okolo 3, v nejhorším 2 a něco. Tohle je fakt málo.
corine napsal(a):
To sice jo, ale pokud by zabrala značka, tak druhej týden měl být rating tak okolo 3, v nejhorším 2 a něco. Tohle je fakt málo.
To je právě dost, zvlášť na Foxu. Evča má tohle v malíku, tak se k tomu určitě vyjádří přesněji, ale když třeba přidávám epizody a vyplňuju ratingy, tak se vždy divím u Grey's (ABC), který mívá přes dva, to už je dneska vzácnost :) Ani značka 24 to nezachrání, zvlášť když pilot podle reakcí tak dobrý nebyl.
corine napsal(a):
Ani ne. Co si vzpomínám Live Another Day měl něco kolem 1.2.
Edit: Koukala jsem zpětně do tabulky a minisérie se ustálila na 1.4. Takže druhá epka na 1.5 u seriálu, kde není Jack Bauer, je dost v pohodě :) Uvidíme, jak to bude klesat dál. Jinak jsem do článku schválně psala to srovnání vs. Gotham/Lucifer, aby tam šel poznat nějaký posun, minimálně v tomto časovém slotu. Ale jak píše Gábi, u Foxu to jsou v podstatě nejlepší čísla mimo Empire.
Timeless mě tak mrzí. Fakt jsem si celý tým oblíbil. :(
Po přečtení synopse k finále mám ještě větší obavy. Jestli to skončí tak, jak si myslím, že to skončí, budu hodně hodně naštvanej :(
milosh napsal(a):
Timeless mě tak mrzí. Fakt jsem si celý tým oblíbil. :(
Po přečtení synopse k finále mám ještě větší obavy. Jestli to skončí tak, jak si myslím, že to skončí, budu hodně hodně naštvanej :(
Pokud myslíš otevřeným koncem, tak toho se taky bojím.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Pokud myslíš otevřeným koncem, tak toho se taky bojím.
S otevřeným koncem počítám, to je u tohohle typu seriálů bohužel "povinnost". Spíš mě napadá jeden konkrétní a fakt ho nechci :(
Skoda, skoda, skoda. Na tento serial som sa chystal, ale neviem, ci sa don vobec pustit, kedze to takto klesa...