Koukám, že pro změnu nejsem nejpřísnější. :-D Holt mám pro tenhle žánr slabost. Tak snad to s dalším dílem nespadne.
díky za recenze, na tohle se určitě mrknu:)
Mne sa to celkom páčilo, nepadla som z toho na zadok, ale určite to budem pozerať ďalej.
Na to se těším, Natalii Martinez mám ráda, tak uvidíme. :)
Musim rici, ze jsem hodnocenim opravdu potesena! Ja jsem z pilotu nadsena. APB ma dobre nakroceno vstric druhe serii.
Snad si to taky udrzi. Bala jsem se, ze to bude obdoba Almost human a padne do zapomeni, ale rada jsem se zmilila :)
Díky za zhodnocení, na tohle moc ráda mrknu!
Edit: Pilot fajn, sice nemám takový ten "chytne-a-nepustí" pocit, ale pokud si udrží stejnou kvalitu, budu koukat i dál :-)
Překvapilo mě, že už jsou k dispozici titulky od lukascoolarik - skvělá práce, díky.
Jsem na to zvědavá. Hodnocení mě navnadilo ještě víc.
Na tohle jsem zvědavý.
Překvapivě zaujalo - tedy myslím tím pilot ;-). Musím se podívat, zda jsem to v odhadech také odstřelila ....
Koukám, že jsem asi jediná, ale druhý díl si už nejspíš nepustím. Hlavní hrdinové mi do noty nekápli a docela jsem se při sledování nudila. Technologické vymoženosti a hračky jsou super, ale tím jsem se s pozitivy asi vyčerpala :)
Na tohle se těším. Doufám, že už konečně Fox prolomí tu svou smůlu na pondělní futuristické kriminálky :)
Hodně mi to připomnělo Scorpiona, když vypnu mozek, tak to byla celkem zábava, ale jinak jsem měl při sledování z hlavy cedník. Hlavní hrdina s tou svou arogancí je vtipnej, jinak mi to ale připadalo, jako bych sledoval desetiletý dítě, jak si hraje s Lego City.
Konec: Automatizovaný sniper zasahuje starostu na jeho tiskovce k ukončení experiment a Murphyovou do vesty. Starosta to nepřežívá. Murphyová křičí, že jdou pozdě. Gideon pronáší, že to naopak právě začalo.
Jelikož víceméně jde o case of week seriál, tak není třeba nic nijak extra ukončovat, stejně tak není nic vyloženě nakousnuto. Hlavní záporácký hacker první série byl v průběhu posledního dílu zneškodňěn.
Jinak nevím jestli to od lupy tak hrozně zestárlo, ale je to děsnej odpad. Cokoliv technologického tam vypadá buď jako šílený sci-fi nebo z pravěku. Případně kombinace obojího, tak jako tak, je to ale technicky hodně špatné. Hlavní hrdina je kretén, hlavní ženská postava je napsaná tak, aby to byla silná nezničitelná žena s dokonalou morálkou (a off course svobodná matka, co vše zvládá). Vedlejší postavy jsou prostě vedlejší a celkově úplně ukradené. Velký záporák také nemá nic moc charizma.