Diskuze k článku Komiks: Drahé koníčky
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 2. 2017 / 20:03:37 (před 7 roky)
off

A teď si vezmi, že k tomu ještě buduješ sbírku kniha komiksů, sportuješ, a nedávno jsi objevil, že sběratelské figurky jsou taky docela fajn věc...

#Nepicham_bankerovu_dceru
#Mozna_ale_kdybych_pichal_bankere---

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 2. 2017 / 20:39:58
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
12. 2. 2017 / 20:03:56 (před 7 roky)
off

Zrovna dneska jsem si v nich dělala pořádek :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 2. 2017 / 20:07:54 (před 7 roky)
off

No jelikoz se tenhle problem neda vyresit, tak se ho pokousim alespon zpomalit a nakupuju to po 4TB externacich :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 2. 2017 / 20:12:08 (před 7 roky)
on

V naší domácnosti dvou seriálových maniaků je aktuálně dohromady cca 10 TB v exterňácích, cca 3 TB HDD v ntb, netbooku, stolním počítači a stovky vypálených DVD :D Ale ty externí nejsou zatím zaplněné k prasknutí, myslím, že tak do konce roku vydrží... :D

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 2. 2017 / 20:17:23 (před 7 roky)
off

A já jsem si říkala, že jsem divná. :D Tak prej ne. :D

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
12. 2. 2017 / 20:19:07 (před 7 roky)
off

Ja som si kupovala minulý rok v júli 1TB a už mám na ňom "len" 300 GB a to nepočítam vypálené DVD, ktoré sa mi nakopili, keď som nemala externý disk :D Pomaly už začnem hľadať na nete nový disk.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 2. 2017 / 20:19:33
Lixandra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
12. 2. 2017 / 20:25:17 (před 7 roky)
off

Já vyměnila předloni svůj 1TB za 2TB a teď koukám po 5TB, protože mám jen 30GB místa. Tak snad budu mít aspoň na dva roky pokoj. :)

That's all.
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 2. 2017 / 20:46:26 (před 7 roky)
off

A víte co já? Já to většinou mažu.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
12. 2. 2017 / 20:47:00 (před 7 roky)
off

Mám jen jeden, což je divné. Vzhledem k tomu kvantu filmů/seiálů/fotek a hudby co tam mám. :D

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
12. 2. 2017 / 21:05:55 (před 7 roky)
off

Já mám 1TB, kde nechávám své "zamilované" seriály. Jinak všechno po shlédnutí zase mažu. :-)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
12. 2. 2017 / 21:07:27 (před 7 roky)
off
shenandoah napsal(a):

A víte co já? Já to většinou mažu.

Aj tak seriály väčšinou vidím iba 1x. :D Na HDD mám zálohovaných len Simpsonovcov, Futuramu a IT Crowd (a iné neseriálové veci), pretože to sú jediné seriály, ktoré môžem stále dookola. ;D Inak som všetko videl iba jedenkrát, aj keď to bola totálna pecka, jednoducho nemám dôvod to vidieť znova. Tieto tri výnimky sú výnimkami z milión dôvodov, ktoré ostatné seriály pre mňa nespĺňajú.

Začiatok nenápadnej reklamy...
--------------------------------

A jo, ešte mi napadlo, že dnes bola v Hláškovinách jedna super hláška týkajúca sa práve tohto problému. ;D

(Skupina dětí se baví o Joshovi a Lucy, kteří už údajně vůbec nechodí ven.)
dívka: Pořád se jen dívají na maratony seriálů.
kluk 1: Prý viděli Making a Murderer dvakrát.
kluk 2: Když už vědí, co se stane, proč by na to koukali znova?
dívka: Protože jsou šáhlí.

---------------------------------
Koniec nenápadnej reklamy, ehm, ehm...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
ragelly
12. 2. 2017 / 21:11:33 (před 7 roky)
on

Já taky všechno po zhlédnutí mažu, muž si zase většinu vypaluje (kvůli tomu tolik DVD) :D Samozřejmě ale taky mám schovaných pár vypálených, které chci znovu v budoucnu (před smrtí) vidět :D

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
12. 2. 2017 / 21:12:37 (před 7 roky)
off

S týmto ja problém nemám. Odkladám si toho iba minimum (to najlepšie) a väčšinu toho mažem hneď po pozretí. Zato sa mi však začína rozrastať zbierka originálnych DVD :D

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
12. 2. 2017 / 21:24:27 (před 7 roky)
off

Dnes povedené a hlavně aktuální :-) Zrovna včera jsem řešila nedostatek místa, spousta věcí musela pryč, ani to nebolelo :-D

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 2. 2017 / 21:32:18 (před 7 roky)
off

já s disky řeším podobný problém. koupím novej terovej a je za chvilku plnej. a ne a ne to pročistit. přijde mi, že na něm nic ke smazání není. a ještě divnější je, že skladuju minimum věcí. nejsem ten typ člověka, co zálohuje vše. ale přesto místo pořád není.

jinak co se týče drahých koníčků, tak sbírání komiksů to strčí do kapsy, kam se na to hrabe koupit si 3x 1TB disky za měsíc :D

Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
12. 2. 2017 / 21:53:32 (před 7 roky)
off

Úplně to sedí :D. Mám doma 4x 1TB a 1x 2TB a to toho i docela dost mažu. Nemluvě o tom že když jsem si onehdá kupovala nové Noťas tak jsem hledala s co možná nejvíce GB :D

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
12. 2. 2017 / 21:56:55 (před 7 roky)
off

:D já mám 2 - jeden na filmy a dokumenty a druhej na seriály a doma v PC eště HDD o velikosti 1 TB taky :D :) ale kdybych měla spočítat, kolik mám ještě placek, tak by to taky vyšlo na nějaký ty TB :D raději ani o tom nechci uvažovat ;) :) :D

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 2. 2017 / 22:14:26 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já taky všechno po zhlédnutí mažu, muž si zase většinu vypaluje (kvůli tomu tolik DVD) :D Samozřejmě ale taky mám schovaných pár vypálených, které chci znovu v budoucnu (před smrtí) vidět :D

A tak já se přiznám, že mám pár seriálů schovaných, např. Chirurgové (10 sérií na disku) a Star Trek (vypálený na DVD) mám schovaný tak dobře, že ho nemůžu najít.

Hannie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 2. 2017 / 22:33:06 (před 7 roky)
off

Já teda zatím jen dva, ale jeden oblíbený seriál teprv budu stahovat a kompletovat, takže dost možná ještě nějaký přibude :D jinak se snažím většinu mazat... (a já si myslela, že jsem jediný maniak, co si seriály zálohuje!) ;)

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 2. 2017 / 22:37:37 (před 7 roky)
off

Jen 1TB a 750GB externi. No a pak jeste nejake ty interni ve dvou PC, asi tak 6TB.

Ale hodne mazu, stejne neni realisticky se na neco koukat znova, vetsinou sem rad ze neco zkouknu jednou. Leze to do penez i v malem..

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
12. 2. 2017 / 23:16:11 (před 7 roky)
on

Jo tak to vysvětluje proč na každé vánoce chci od Ježíška další 1TB disk, tři mám plné seriálu, už je skoro čas otevřít ten poslední zabalený :-D jeden a půl filmů, k narozeninám si asi budu přát pěkný 4 a více TB

Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 2. 2017 / 23:40:44 (před 7 roky)
off

Tak jsem asi jedinej, kdo kouká na seriály online :D :P

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 2. 2017 / 01:05:53 (před 7 roky)
off

1 TB externí disk mi přijde nějak moc. Absolutně nechápu takové utrácení, když to co zkouknu smažu a to co se mi líbí mám jediné stažené a to jsou: Simpsonovi a teorie. Tohle klidně můžu pořád dokola. House mám origo na DVD a oblíbené filmy, které mohu dokola taky, takže externí disk je pro mě blbost.Navíc mám ještě 1TB volné místo v PC :)

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 2. 2017 / 01:45:42 (před 7 roky)
off

Tyjo, asi bych měl taky začít shromažďovat. Mám zásadu, co viděno, to letí. lol
V počítači mám všeho všude 3 filmy a 0 dílů seriálů.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
13. 2. 2017 / 04:55:23 (před 7 roky)
off
Kubasix napsal(a):

Tak uz jsme dva :-)

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
13. 2. 2017 / 05:10:30 (před 7 roky)
off
Kubasix napsal(a):

Já bych taky koukala online. Ale s rychlostí mého internetu bych to měla tak na deset hodin, nic jiného bych u toho nemohla dělat a ještě bych většinou viděla akorát tak rozmazané fleky. Jo, je to trochu nadsázka, ale I've been there. :D

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
lestat192
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 2. 2017 / 07:20:08 (před 7 roky)
off

Taky budu muset brzo řešit místo s prostorem. Zatím ještě na exterňáku nějaké místo mám, ale stejně to bude chtít ještě jeden.

ellessar01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 2. 2017 / 07:26:29 (před 7 roky)
off

No jak si to tady ctu tak co takhle kodi s nejakym poradnym addonem(Quasar, Exodus)? To to tu nepouziva nikdo jiny :D

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 2. 2017 / 07:45:22 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

Dnes povedené a hlavně aktuální :-)

... :-)

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 2. 2017 / 08:42:50 (před 7 roky)
off

A to jsem si říkala, že jsem divna :) 2 TB na seriály, 1 TB na filmy a dvakrat po 500G na animovaný pohádky a hudbu a fotky, a asi 50 DVD vypalenych filmu a seriálů zatím :D
Mimoto pár seriálu sleduji online, většinou ty novější.

"Vím, že nic nevím."
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 2. 2017 / 08:46:53
Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
13. 2. 2017 / 08:45:08 (před 7 roky)
off

Čo sa týka diskov tak to je skôr lacný koníček. Mám už dlhé roky 1x 1,5TB, 1x 2TB a zo starého notebooku 320GB disk a zo starého PC 320GB v externých boxoch. Horšie je to s druhým koníčkom a to je nákup DVD/BD. To už mám celkom peknú zbierku. Už sa to snažím obmedzovať. Spravím nejaké fotky, aby ste mali predstavu :D

P.S.: Hľadám bankerovu dcéru :D

Wait for it...
Editováno: 3x | Naposledy: 13. 2. 2017 / 09:53:28
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 2. 2017 / 08:58:04 (před 7 roky)
off

1TB na filmy, 1TB na aktuální seriály (do watchlistu), 500GB na zamilované věci a 1TB všehochuti pro rodinu. Já jsem tak rád, že v tom nejsem sám :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
13. 2. 2017 / 09:14:12 (před 7 roky)
on
Toldist napsal(a):

1 TB externí disk mi přijde nějak moc. Absolutně nechápu takové utrácení, když to co zkouknu smažu a to co se mi líbí mám jediné stažené a to jsou: Simpsonovi a teorie. Tohle klidně můžu pořád dokola. House mám origo na DVD a oblíbené filmy, které mohu dokola taky, takže externí disk je pro mě blbost.Navíc mám ještě 1TB volné místo v PC :)

Však většina po zhlédnutí smaže. Problém je, že se nestíhá koukat. A některý seriály, který nejsou tak masový se po roce či dvou už hodně špatně shání. Takže pokud je nemáš zazálohované včas, tak už je třeba neseženeš.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
13. 2. 2017 / 09:26:28 (před 7 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Však většina po zhlédnutí smaže. Problém je, že se nestíhá koukat. A některý seriály, který nejsou tak masový se po roce či dvou už hodně špatně shání. Takže pokud je nemáš zazálohované včas, tak už je třeba neseženeš.

To mi připomíná, že nestíhám nejen koukat, ale ani stahovat. Naposledy mám komplet asi listopad, od prosince jsem stahovala jen piloty. Pořád se tomu vyhýbám, protože dohánění bude práce tak na tři celé dny. A i když stahuju jen HDTV verze (ne 720p, ty menší, dříve mp4), tak to byste se divili, jak tam ty stovky GB lítají :D

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
13. 2. 2017 / 09:56:10 (před 7 roky)
off

Mě stačí dva 1TB. Když dochází místo tak se musí něco odstranit.

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 2. 2017 / 10:26:59 (před 7 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Však to co jsem napsal nebyla kritika. Moc dobře to znám, jsem nedávno sháněl seriál a bylo těžké jej sehnat komplet. Jen to co mám rád se vleze tak na 100 GB, takže je pro mě blbost si kupovat externák. A co stáhnu, mrknu hned, když nestíhám, ani nestahuji

L1lith
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 2. 2017 / 10:29:06 (před 7 roky)
off

Zrovna teď o víkendu jsem seriály přendavala z 2tera na 3tera disk a filmy a hudbu na ten 2tera :D Měla jsem posledních 122MB volných na seriály :/ Vetšinou taky mažu ale SG1,SGA, Greys, House, Gilmorky, Alias a Manželka na který koukám dokola tak trochu toho místa zaberou no :D A pak taky tahám věci z watchlistu a pak na ně koukám třeba po 10 dílech najednou a to už se pak nakupí :I

hlivoj
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 2. 2017 / 11:07:33 (před 7 roky)
on

a to som si myslel, že som seriálový závislák (cca 20 - 30 sledovaných seriálov).

Ale len 4-5 je hodných uloženia na disk, ostatné mažem po pozretí. A vďaka mojej nenáročnosti (sťahujem SD verzie) to tak veľmi necítim. A keď sa blížim k limitu HDD, jednoducho mažem.

Ale budem musieť kúpiť nejaký 3-4 TB externý HDD a dať ho do domácej siete sledovať všetko z neho.

Ale času nie je dostatok, tak ak by som mal rátať pozreté epky uložených seriálov, tak ich veľa nebude. Je to rovnako ako s knihami, čítam rád, veľa, ale hoci mám kníh veľa, a nerád sa ih zbavujem, tak ich nie je veľa, čo by som čítal viackrát.

Dnešok ich chrlí jednoducho priveľa.

Nesmúť za človekom, čo ťa odmietol! Veď takých ešte nájdeš stovky...
kaccci
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 2. 2017 / 11:17:23 (před 7 roky)
off

Když to tady tak čtu, tak si se svým poloprázdným 1TB diskem připadám jak chudý příbuzný :D Zrovna včera jsem čistila počítač i disk. Já si vždycky říkám, že na některý seriály kouknu s maminou, ale zatím se nám to nikdy nepovedlo. Takže pak když už počítač odmítá pracovat, že má málo místa a na disk se nic nevejde, tak to promažu všechno najednou.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
13. 2. 2017 / 12:59:28 (před 7 roky)
off

Zrovna s tímhle problém zatím nemám. Vše mažu hned po dokoukání (mám ráda pořádek :D). Ale jinak mám na ntb spoustu seriálů, které jsem ještě nenačala. Naštěstí mám poměrně velkou paměť a zabírají ji asi fakt jen seriály a filmy. :D

Lex-san
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 2. 2017 / 13:56:14 (před 7 roky)
off

Vlastním jen jeden 1TB disk, který slouží jako záloha, a tak zde uchovávám jen ty seriály, ke kterým se vracím. A i s těmi se postupem času loučím a nahrazuji je novými. Mám jen pár stálic (Star Trek, Supernatural, Lewis apod.) V počítači pak mám seriály, které jsem ještě neviděl. Po jejich zhlédnutí je čeká buď smazání nebo přesun na onen disk. Online sleduji jen seriály, které mě v ten okamžik nadchnou a mě se nechce čekat na stažení dílů ;)

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
13. 2. 2017 / 15:30:13 (před 7 roky)
on

Tak zatím mám 1 TB ,ale už jsem zjistila, že budu muset koupit další .o). Super komiks.

Jenny
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
13. 2. 2017 / 15:47:35 (před 7 roky)
off

Nebudu stahovat fullHD... Nebudu stahovat fullHD...

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
13. 2. 2017 / 16:03:14 (před 7 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Nebudu stahovat fullHD... Nebudu stahovat fullHD...

To si aj ja vždy hovorím :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 2. 2017 / 16:11:07 (před 7 roky)
off

Perfektní komiks,který je pravdivý.Já mám 5x1TB a všechny mám plné seriálů a filmů,takže potřebuju zase další... :D

Dan
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
13. 2. 2017 / 17:48:55 (před 7 roky)
on

tak já mam 2 exteráky na tom menším 2TB je jen anime a na vetším 3TB jsou pouze hrané seriály a filmy + datovej disk v pc kterej má 2TB, ale na něm min 1/4 zabíraj hry :DDD

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
13. 2. 2017 / 17:50:45 (před 7 roky)
off

To sem presne ja. Ted uz mam 2 TB disky ;)

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
13. 2. 2017 / 18:21:14 (před 7 roky)
off

Posielam sľúbené fotky môjho koníčka. Sú tam iba seriál a iba kompletné série
https://www.dropbox.com/sh/cb5dfkzs4nf9fef/AABIdGm-TvOptsN5OVR11QOaa?dl=0

Wait for it...
hacker3985
13. 2. 2017 / 18:27:16 (před 7 roky)
on
Adrian "A.C." Conor napsal(a):

Posielam sľúbené fotky môjho koníčka. Sú tam iba seriál a iba kompletné série
https://www.dropbox.com/sh/cb5dfkzs4nf9fef/AABIdGm-TvOptsN5OVR11QOaa?dl=0

Slušne drahej koníček :D
U mě to jsou spíš knížky a ty dvě knihovny jsou pořád málo :((

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 2. 2017 / 20:10:59 (před 7 roky)
off

Na co proboha externi disky? vždyť už neni FUP na internet... navíc seriálů na kterých se chci podívat víckrát než jednou není moc.D

Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 2. 2017 / 20:31:22 (před 7 roky)
off

Tak já se snažím mazat, takže už rok držím stav pod 4TB. Nejhorší je, že nejstarší z externích disků se dá použít jen když tlačítko celou dobu drží propiska zapřená o zeď :-/ Ale je to můj nejoblíbenější a už se nevyrábí tak musí dál sloužit :-D

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
Adush112
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 2. 2017 / 21:19:02 (před 7 roky)
off

a já si myslela, že jsem v tom sama :D vím, že na většinu seriálů se už podruhý nepodívám, protože na to prostě není čas, ale stejně je nedokážu smazat :D

Fruiko
14. 2. 2017 / 12:40:17 (před 7 roky)
on
Atenecka napsal(a):

Na co proboha externi disky? vždyť už neni FUP na internet... navíc seriálů na kterých se chci podívat víckrát než jednou není moc.D

viz. výše jsou některé případy, kdy to online po nějakém čase už prostě není. Proto si to člověk musí včas nasyslit.

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 2. 2017 / 14:44:25 (před 7 roky)
off
Fruiko napsal(a):

viz. výše jsou některé případy, kdy to online po nějakém čase už prostě není. Proto si to člověk musí včas nasyslit.

Zrovna nedávno jsem stahovala znova Babylon 5 a objevila Dinosourové (na to sem se koukala v tv jako hoooodně malá). Nevím prostě jsem nikdy neměla problém něco někde stáhnout a hlavně, co se jednou na internet dá už nikdy nikdo nevymaže .-)

hacker3985
14. 2. 2017 / 16:59:57 (před 7 roky)
on
Atenecka napsal(a):

Zrovna nedávno jsem stahovala znova Babylon 5 a objevila Dinosourové (na to sem se koukala v tv jako hoooodně malá). Nevím prostě jsem nikdy neměla problém něco někde stáhnout a hlavně, co se jednou na internet dá už nikdy nikdo nevymaže .-)

s tim nesouhlasim už se mi to kolikrát stalo že jsem něco nenašel :( a to jsem pátral hodně a našel plno jinejch zajmavejch věcí ale to co jsem chtěl tak to ne, ale asi to zas zkusím

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 2. 2017 / 08:18:05 (před 7 roky)
off

Před pár lety jsem dost úpěl při přechodu na větší monitor a větší rozlišení (bylo mi líto koukat na mé poklady v SD). :-) A pak jsem to vyřešil novým diskem a x265 ripy od UTR - zpočátku zejména od JoyBell. (Ta holka je prostě skvělá.) - A od té doby už se to tolik nehromadí. - Bohužel jsou čas od času seriálové kousky, které se tak sehnat nedají.

Fruiko
15. 2. 2017 / 13:33:58 (před 7 roky)
on
Atenecka napsal(a):

No zrovna oboje jsou dost provařený věci. Se bavím o věcech, co 4/5 lidí na SZ ani neví, že existuje.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 2. 2017 / 14:59:39 (před 7 roky)
off
Atenecka napsal(a):

Kéž by! :D Zrovna sháním dva seriály a nedaří se mi.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
15. 2. 2017 / 16:47:47 (před 7 roky)
off
Destinytte napsal(a):

Kéž by! :D Zrovna sháním dva seriály a nedaří se mi.

Hoď mi do správy, čo zháňaš. ;) Aj ostatní, ak sa niečo nedarí zohnať...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 3. 2017 / 14:34:51 (před 7 roky)
off

Po zhliadnuti zmazat, ale...
co ked to nestihas ani pozerat... potom prichadza na rad tazke rozhodnutie, co budem "urcite" pozerat a co nie...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
21. 5. 2018 / 09:39:30 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

V naší domácnosti dvou seriálových maniaků je aktuálně dohromady cca 10 TB v exterňácích, cca 3 TB HDD v ntb, netbooku, stolním počítači a stovky vypálených DVD :D Ale ty externí nejsou zatím zaplněné k prasknutí, myslím, že tak do konce roku vydrží... :D

Tak vy máte aspoň tu výhodu, že když sledujete něco oba, máte to uložené společně. Tím ušetříte místa...

Ale jo, je to drahý koníček. Přičti ty účty za elektřinu, co za to padne. Ale furt je to levnější, než když jsem to natáčela na VHS.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
21. 5. 2018 / 09:43:56 (před 6 roky)
off
Atenecka napsal(a):

S tím bych úplně nesouhlasila. Pamatuješ, jak padl megaupload? A jak spousta webů honem všechno aktivně mazala, ať se jim to taky nestane? Je dost seriálů, které měl někdo stáhnuté a hodil je tam zpátky, ale pak jsou takové bonbónky, které sledovalo pět lidí, než je zrušili. Ty se už nikdo neobtěžoval nahodit zpátky.