Tak to je drsný... 0%
Tak teď to musím vidět :-)
Bylo to asi až tak špatný, že jste tam ponechaly tvůrce a herce z The Quad :)
Pajky napsal(a):
Bylo to asi až tak špatný, že jste tam ponechaly tvůrce a herce z The Quad :)
Jéééjda :'D To je ten šok ze sledování.
Mimochodem, ještě k seriálu: Jediné, co jsem si z toho odnesla, že chlapi chodí čůrat jedině kolektivně v šesti lidech.
ragelly napsal(a):
Mimochodem, ještě k seriálu: Jediné, co jsem si z toho odnesla, že chlapi chodí čůrat jedině kolektivně v šesti lidech.
A že si navzájem dělají striptýz!
Drunk_Queen napsal(a):
A že si navzájem dělají striptýz!
Ale nejsou homosexuálové, bacha na to. A hned v další scéně se bodají tužkou do nohy (a pak o další minutu později přichází tři polonazí plešouni, kteří nesmyslně všichni skočí na hromadu na hrdinu a ten je všechny podřízne :D )
Dakujem ze ste sa obetovali a ja uz nemusim podstupit rovnake muka.
Ja si to pozriem aj tak. We'll see
Seriál pro divné lidi musím říct.
ragelly napsal(a):
názorná ukázka :D
Při čtení této NPL i komentářů se bavím skvěle a to mi naprosto stačí, do seriálu se pouštět nebudu. Vaše synchronizované sledování i synchronizované hodnocení je celkově velice povedené :-)
Jéj, tak to radši nic. Měla jsem dneska chuť na novinku, ale místo toho jsem se konečně pustila do The Man in the High Castle - to mi zní jako lepší volba. :P
Popis příběhu mě vůbec nezaujal, ale když jsem z traileru zjistil, že tam hraje John Locke, tak jsem si říkal, že to teda asi zkusím. Pak jsem si přečetl hodnocení a ... ne, nezkusím :D Ani Locke mi za to nestojí :)
Teda tak jsem se dlouho nezasmala. Asi od vcerejsiho vecera :)
Ja jsem zvedava, takze i tak se asi podivam. Prijde mi, ze by to mohla byt sranda, kdyz to vezme clovek jako parodii na skutecne spionske serialy :D
Tulrika napsal(a):
Tak teď to musím vidět :-)
Mam stejnou potrebu, uz kvuli tem nulam!
Micuda98 napsal(a):
Tak to je drsný... 0%
To teda.
Doufám, že vedete statistiky i hodnocení v lupách. ;)
0% to tady snad ještě nebylo.
Tak do toho nejdu...
Přesně jak jsem čekala, v USA mají úplně opačný názor :D Viz videorecenze z Deadline
ragelly napsal(a):
Přesně jak jsem čekala, v USA mají úplně opačný názor :D Viz videorecenze z Deadline
A ja sa ani nečudujem, pretože to vôbec nie je také zlé a podľa môjho názoru si to nezaslúžilo 0%. Takých solídnych 60 % si ten pilot zaslúžil.
Hm, tak do toho nejdu, ikdyž občas se i něco nulové má vyzkoušet:)
teraxa napsal(a):
Teda tak jsem se dlouho nezasmala. Asi od vcerejsiho vecera :)
Ja jsem zvedava, takze i tak se asi podivam. Prijde mi, ze by to mohla byt sranda, kdyz to vezme clovek jako parodii na skutecne spionske serialy :D
Tak hlasim, ze to sranda vazne nebyla :(
teraxa napsal(a):
Tak hlasim, ze to sranda vazne nebyla :(
:D
Uz len ten trailer bol dost zmatocny...takze ked vidim dve nuly pridam... sedmicku :)