už jsem si říkal že mi končí další seriál, letos to vypadá že se mi vyčistí watchlist
yess, paráda!! :D
teda až na to čekání do května na zbytek série... :/
Zatím máme v našich předpovědích 100% úspěšnost :D
Yeeee super!
Lucifer by sa nahneval, ak by som ďakovala Bohu, takže Vďaka Lucifer :D Druhá sezóna je zatiaľ super a už sa neviem dočkať ďalšej časti.
Jupííííí :-)
No tom mám radost, už jsem se bála, že se mi vyčistí watchlist, když mi letos všechno končí.
Pijme, hodujme, veselme se, Lucík s námi zůstává.
Lucifera jsem ještě nezačala sledovat, ale je na seznamu hned za dvěma seriály, co jsem teď začala, tak na něj brzo dojde. Myslím, že se mi bude líbit, tak beru prodloužení za dobrou věc. :D
Mám rozkoukaných hodně seriálů a postupně přibývají další (díky Seriálové výzvě), a některé jsou odložené na vedlejší kolej, po které pomalinku po lehoučku jedu právě v takových pauzách jako je tato tří měsíční... Lucifera sleduju moc ráda, je to humorné, sarkastické, ironické a vážné zároveň. Nemůžu se dočkat dalších dílů.
PS: Myslím, že tří měsíční pauza je z části i proto že Lesley-Ann Brandt je těhotná.
Dobrá zpráva, jen ještě najít čas a dokopat se ke sledování.
V podstatě jsem za to ráda, ale ještě jsem neviděla ani jeden díl 2.série. Tak snad to do května napravím :)
Hurá, dobrá zpráva hned po ránu!
ooo výborně
Skvělá zpráva, mám pekelnou radost :-)
Víc takových zpráv po ránu hurá :-D
Super, super, jen teď přečkat tu dlouhou pauzu...
Aspoň něco dobrého na tom ránu. Lucifer je momentálně jeden z mých nejoblíbenějších, takže mám samozřejmě radost. (Jen kdyby teď nebyla ta krááásná pauza a oni to před ní neukončili tak, jak to ukončili...)
To si nezaslouží :/
Joo! Hned je den krásnější. I když teď sotva přežívám čekání na květen, kdo ví co čekání na třetí sérii :D
Výborná zpráva! Čekání na další díly bude dlouho, ale nový seriál APB nevypadá zle, tak to nějak vydržíme ;-)
juchů, to je skvělá zpráva
Taky ho mám v pořadí, ale ještě nebyla šance kouknout. Do května stihnu .o)
Tak to je zpráva,která skutečně potěší.Druhá řada je dost dobrá a my se máme alespoň na co těšit v dalším pokračování,super!!!
Holly molly, lidi :O 202 FB lajků? GoT mívá kolem 30, CW seriály kolem 40, Sherlock kolem 60, Lucík všechny s přehledem strčí do kapsy :O To je snad i víc než dosavadní rekordmanky Gilmorky!
ragelly napsal(a):
Holly molly, lidi :O 202 FB lajků? GoT mívá kolem 30, CW seriály kolem 40, Sherlock kolem 60, Lucík všechny s přehledem strčí do kapsy :O To je snad i víc než dosavadní rekordmanky Gilmorky!
Je to pán pekel, cos čekala :D? Všechny nás oblbnul svým šarmem :D :D. Aneb lepší zprávu jsem si včera nemohla přát.
Vie niekto co je pricinou tej trojmesacnej pauzy? Zda sa mi to strasne vela hlavne ked sotva skoncila zima 6tyzdnova
Arkantos napsal(a):
Vie niekto co je pricinou tej trojmesacnej pauzy? Zda sa mi to strasne vela hlavne ked sotva skoncila zima 6tyzdnova
Původně byla objednaná jen krátká série s tím, že v midseason seriál vystřídá novinka (APB). Ale Lucík si vedl dobře, byla objednaná plnohodnotná série o 22 epizodách, jen na ten zbytek teď není místo, takže se odvysílá až později. A někdo tu zmiňoval těhotenství, tak to možná taky hrálo roli.
Pozitivní zpráva.
Arkantos napsal(a):
ragelly napsal(a):
To jsem byla já... Lesley-Ann Brandt (Maze) je těhotná, tak to má zřejmě podíl na pauze.
Joooooo! :)
Zpráva velmi dobrá. Teď ještě kdyby po pauze nějak výrazně pohnuli s linkou matky. Ideálně kdyby ji konečně poslali zase do pekla, protože je pořádně otravná (matka i příběhová linie) a rozvleklá (ta linie).
Good Good Good very good :) ;) :) jsem hodně šťastná :) je jen dobře, že bude pokráčko :)
Lucifer překvapil hodně lidí,mě samotnou určitě :)
To bude fajny maraton az sa k tomu raz dostanem...