Diskuze k článku Top Gear hlásí datum svého dalšího návratu
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
15. 2. 2017 / 14:23:04 (před 7 roky)
off

Zbavit se Chrise Evanse je velké plus. Zbavit se pravidelnosti Eddieho a Sabine snad nebude takové mínus.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
martin5504
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 2. 2017 / 14:43:47 (před 7 roky)
off

Ja som spokojný, že zostali len oni traja, keby škrtli aj Eddieho a Sabine úplne, by bolo ešte lepšie.

Drunk_Queen
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
15. 2. 2017 / 17:11:34 (před 7 roky)
off

Na rozdíl od minulé řady se na tuto docela těším. Ač mi Chris Evans sám o sobě jako člověk vůbec nevadil, tak musím uznat, že sem byli vybráni ti nejlepší; navíc to vypadá, že jim to spolu sedí. Asi se budu muset někdy donutit do dokoukání 23. řady, ať nemám nic vynechaného, protože na tohle se asi dívat budu. Aspoň že konečně dochází k tomu, v co jsem doufala - díky odchodu Jeremyho, Richarda a Jamese na Amazon budeme třeba mít dva skvělé pořady o autech. Pokud se to Mattovi, Rorymu a Chrisovi povede. Ale bylo by to fajn, obzvlášť když má teď TGT pauzu.

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 2. 2017 / 17:12:23
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 2. 2017 / 17:55:56 (před 7 roky)
off

Jen si rikam, jak dlouho to jeste budou valit. Moderatori mi nevadi, ale porad podle me prisel o stavu.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Cpt.Zoe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 2. 2017 / 21:44:22 (před 7 roky)
off

Já se těším :-) Asi jsem v menšině, ale nevezu se na té vlně nadšení z Grand Tour. Přišla mi ve velkém množství scén dost prkenná a natahovaná, některé vtipy tam byly až moc násilné a nebyly vůbec k smíchu. Osobně si myslím, že Grand Tour není takový hit, za jaký jej všichni mají. Nevím, možná už stárnu :-D

Nový Top Gear měl podobné problémy - hluchá místa bez vtipu, ale jak už tu bylo řečeno, vybrali ty nejlepší, co tam mohli zůstat. Vizuální stránka je u BBC top a myslím si, že to bude kvalitní zábava. Nízkou sledovanost a negativní ohlasy to mělo podle mě jen z trucu - polovina lidí, co negativně hodnotilo dle mě ani jeden díl nového TG nevidělo.

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 2. 2017 / 12:24:39 (před 7 roky)
off

Nemůžu se dočkat...

Dan
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 2. 2017 / 14:52:29 (před 7 roky)
off
teraxa napsal(a):

Jen si rikam, jak dlouho to jeste budou valit. Moderatori mi nevadi, ale porad podle me prisel o stavu.

Po The Grand Tour se mi k němu nechce vracet. (I když prý... pořadů o autech není nikdy dost.) Tak jsem zvědav.

shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
16. 2. 2017 / 19:53:43 (před 7 roky)
off

Moc se mi do toho po Grand Tour nechtelo, ale trailer me presvedcil.

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 2. 2017 / 12:55:27 (před 7 roky)
off
singul.arita napsal(a):

Po The Grand Tour se mi k němu nechce vracet. (I když prý... pořadů o autech není nikdy dost.) Tak jsem zvědav.

Vyslovene mi to nevadilo, kdyby nebylo na co koukat, tak je to taky moznost.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Drunk_Queen
23. 2. 2017 / 16:25:35 (před 7 roky)
off

Nový trailer. Nevypadá to ale vůbec zle.
[youtube]NyAKoKi-8k0[/youtube]

Drunk_Queen
26. 2. 2017 / 19:10:52 (před 7 roky)
off

Další info: Řada bude mít 7 epizod.
A ještě další info: Matt chce prý do několika málo let skončit, někdy v začátcích svého života jako padesátníka, přičemž padesát mu bude v létě. Kdo ví, jak se nakonec rozhodne, ale prý se chce začít víc věnovat svému osobnímu životu.

Editováno: 2x | Naposledy: 26. 2. 2017 / 19:11:54