Diskuze k článku Seriálové osudy: The Big Bang Theory
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 3. 2017 / 20:15:55 (před 7 roky)
off

som rád že budú ešte 2 série ale tipujem že to už po 12 sérií skončia.. je aj pekné že sa vzdali 100k peňazí a dali ich ostatným herečkam hoci mať milion dolarov za 5-10 minut screen time-u je až až :D

Denia96
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
20. 3. 2017 / 20:30:29 (před 7 roky)
off

hlavní herci rozhodli každý vzdát 100 tisíc dolarů za epizodu ve prospěch těchto dvou žen, které se tak dočkají nárůstu na zhruba 500 tisíc dolarů za epizodu - nemělo by tam být 50 tisíc dolarů?

I'll respect your opinion as long as your opinion doesn't disrespect anybodies existence.
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
20. 3. 2017 / 20:35:17 (před 7 roky)
off

Doufám, že pak už bude konec a nějak hezky to ukončí. :))

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 3. 2017 / 20:40:13 (před 7 roky)
off
Denia96 napsal(a):

hlavní herci rozhodli každý vzdát 100 tisíc dolarů za epizodu ve prospěch těchto dvou žen, které se tak dočkají nárůstu na zhruba 500 tisíc dolarů za epizodu - nemělo by tam být 50 tisíc dolarů?

To by si holky moc nepolepšily, když teď mají kolem těch 175 nebo 200 tisíc :) Každý z hlavní pětky se vzdá 100 tisíc, takže budou dostávat každý 900 tisíc místo milionu, takže to stanici ušetří 500 tisíc, které rozdělí mezi obě holky + jim asi něco přihodí i z vlastní kapsy.

Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 3. 2017 / 20:46:13 (před 7 roky)
off

Stejne mi to prijde takove smesne, jenom proto, ze ty postavy jsou tam o 2 rady mene tak ty herecky maji o pul mega min? WTF? A jeste ta radoby solidartita, ze si kazdy odtrhne od huby 100k? No ale hadam, ze lepsi nez dratem do oka. Kazdopadne za prodlouzeni se nezlobim ;-)

Denia96
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
20. 3. 2017 / 21:03:08 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

To by si holky moc nepolepšily, když teď mají kolem těch 175 nebo 200 tisíc :) Každý z hlavní pětky se vzdá 100 tisíc, takže budou dostávat každý 900 tisíc místo milionu, takže to stanici ušetří 500 tisíc, které rozdělí mezi obě holky + jim asi něco přihodí i z vlastní kapsy.

Oh, omlouvám se, jsem to původně špatně přečetla, myslela jsem, že se hlavní herci dohromady vzdají sto tisíc, takže každá z hereček by pak dostala po padesáti tisících místo pětiset... Nedostatek spánku se na mně už začíná projevovat :D

I'll respect your opinion as long as your opinion doesn't disrespect anybodies existence.
Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
20. 3. 2017 / 22:39:00 (před 7 roky)
off

Ale copak? Mám dojem, že jsem někdy na podzim četl vyjádření Kaley Cuoco, že pokud bude chtít CBS další řady, bude jim muset zase přidat. Přesto nakonec podepsala za stejný plat jako měla doteď, respektive ještě míň, když se vzdá těch 100k. Zajímavé :-)

veva8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 3. 2017 / 00:05:18 (před 7 roky)
off

Stejně je to na hlavu.

Tisíc lidí, tisíc chutí
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
21. 3. 2017 / 00:28:52 (před 7 roky)
off

Tak snad ty další série budou stát za to. :)
Když tak člověk čte o těch výplatách? Tak mu to zní až šíleně, že tolik vážně někdo bere za "nic". :D

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
21. 3. 2017 / 05:59:06 (před 7 roky)
off
verca.sotek napsal(a):

Tak snad ty další série budou stát za to. :)
Když tak člověk čte o těch výplatách? Tak mu to zní až šíleně, že tolik vážně někdo bere za "nic". :D

A to si představ, že Charlie Sheen bral v posledních dvou sériích Two and a Half Men 1,8 milionu :-) Nebo Ray Romano bral za Everybody Loves Raymond na konci až 1,7 milionu a to v roce 2003. Po započtení inflace je dnešní ekvivalent přes 2,25 milionu na epizodu :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 3. 2017 / 06:04:15
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 3. 2017 / 08:20:20 (před 7 roky)
off

Tohle může být dobrá zpráva. Jenom Little Sheldon mě pořád děsí...

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Barzoolka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
21. 3. 2017 / 11:14:12 (před 7 roky)
off

momentální 10. série mě zase dost baví (oproti předchozím, které byly spíš úpadkem), tak snad budou dobré i ty následující...a snad budou mít na CBS dostatek rozumu k ukončení v pravý čas

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 3. 2017 / 11:29:42 (před 7 roky)
off
Engeneer napsal(a):

Ale copak? Mám dojem, že jsem někdy na podzim četl vyjádření Kaley Cuoco, že pokud bude chtít CBS další řady, bude jim muset zase přidat. Přesto nakonec podepsala za stejný plat jako měla doteď, respektive ještě míň, když se vzdá těch 100k. Zajímavé :-)

Protože jinde takový plat nedostane, za to její hraní určitě ne, ona není zrovna žádaná. :-D Lepši hrabec v hrsti než holub na střeše.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Benny_SHACK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
21. 3. 2017 / 12:03:24 (před 7 roky)
off

paráda :)
jen mi teda přijde nefér, že ti berou tolik a holky, které se na tom podílí stejně mají o polovinu míň..seriál jim vynáší dobře, tak proč by nemohli mít všichni stejně :) :D

Uprostřed každého problému se nachází příležitost.
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
21. 3. 2017 / 15:41:33 (před 7 roky)
off

I když seriál šel v posledních letech s kvalitou dolů, tak pořád je to v tomto žánru to nejlepší. Poslední 10 série oproti osmé a deváté přece jen vykazuje zlepšení, takže za prodloužení jsem moc rád.

Marvio
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 3. 2017 / 19:27:14 (před 7 roky)
off

I když už je kvalita úplně někde jinde,tak se stejně rád podívám.

Dan
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 5. 2017 / 21:55:56 (před 7 roky)
off

Ta kvalita isla dole, ale aj tak je to moj oblubeny komedialny serial...