Proč se z nejlepšího hororového seriálu stává příšerné American Crime Story? Sbohem pravé AHS 1-5. Budeš navždy v našich srdcích.
To by mohlo být zajímavé, pokud se inspirují Hillary. Z toho počtu lidí, kteří kolem ní zemřeli za podivných okolností, jde mráz po zádech :D
Takze horor o politice? Fakt nevim jak na to reagovat... Tvurci muzou byt sebelepsi ale spatne tema je holt spatne tema a tohle k nemu ma za cele ty roky co AHS vysilaji uplne nejblize. Amiky to treba bavit bude ale cely svet? Jako by nestacilo jak se Trump resil ve vsech nasich zpravach a v skoro kazdem serialu ktery jsem si v tom obdobi pustila se o nem mlelo...
Uvidime no ale je to AHS takze tomu sanci urcite dam. Treba to bude nakonec dobry...
U mě zatím největší zklamání, zase nějaká poblázněná politika.Jako kdyby toho ve zrpávách nebylo dost a jako kdybyMurphy neměl American crimi story, achjo :o(Dám tomu šanci ale nedávám tomu naději.
Fůů tak to sem teda zvědavá. Nevím jak z toho chtějí vytřískat horor, leda, že by nahnali "fanatické demokraty" do místnosti bez možnosti útěku a pouštěli by jim proslovy D. Trumpa, ale takový seriál bych osobně zařadila do kategorie komedie.D
Engeneer napsal(a):
To by mohlo být zajímavé, pokud se inspirují Hillary. Z toho počtu lidí, kteří kolem ní zemřeli za podivných okolností, jde mráz po zádech :D
to by možná šlo, ale vsadila bych malíček, že ten strašidelnej tam bude pan Trump...
No tak vůbec nevím, co si o tom myslet. Nejsem si jistá, jestli je tohle zrovna téma, které by se hodilo do AHS. Mě to spíše přijde jako téma pro ACS. No ale uvidíme, s čím novým Murphy přijde. U Roanoke nás taky překvapil zpracováním. Ale momentálně ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak prostě nevím, jak by to chtěl udělat.
No tak to se mi moc nezdá. Já bych upřímně uvítala řadu z minulosti, mrzí mě, že to takhle porušili...
Já si to rozhodně nenechám ujít... :)
Já jsem teda nadšená! Taky mě jako první napadlo, že téma by víc sedělo do American Crime Story, ale rozhodně tohle vzbuzuje mou zvědavost. Předvolební období i samotné volby jsem sledovala docela dost a jsem hodně zvědavá, jak z toho chce Murphy udělat horor. Za mě rozhodně palec nahoru, nemůžu se dočkat!
No, během voleb jsem si z toho dělal srandu, že Ryan má námět na nadcházející AHS. A hle.. Nevím, jestli je to dobrý nápad, protože Ryan a jeho neustálá snaha proměnit nějakým způsobem seriál v reality TV už je otravná a zatím se mu to nikdy nepovedlo. (Roanoke, Asylum, Freak Show, Hotel, Scream Queens S2)
Šestou sérii jsem ještě neviděla, ale už se těším na tuhle. :D
Politika sama o sebe je riadny horor, tak dúfam, že Murphy z toho vyťaží čo najviac. A dúfam, že to bude lepšie, ako tá druhá polka 6.série.
LOL tohle zní skvěle! Doufám, že nebudou příliš korektní a nebudou to dělat moc realistické. Chci něco odvázaného, nejlépe směs nejrůznějších konspiračních teorií. :D
:D:D:D:D Tak to je dost dobrý.
Můj tip je, že to volbami bude jen inspirované, ne přímo o tom, co se dělo. Děj se bude odehrávat v období prezidentských voleb a v kabinetu kandidátů se začnou dít divné věci - buď zase nějací duchové nebo masový vrah. A nějaké postavy budou trochu něčím připomínat reálné postavy, které se účastnily voleb. Třeba se bude hlavní postava jmenovat Ronald Trunt. :D
no nevim nevim... spousta serialu do děje zahrnula volby...jako dělá to skoro každej seriál že se tam pokusí alespoň trochu zapracovat co se děje ve světě...a určitě to bude zajímavý jak si s tím Murphy poradí...ale mě ty americký volby už začínají unavovat jak to furt někro řeší... ...
Podľa mňa iba srandoval síce mám rád seriály okolo politiky ako bol House of Cards ale do AHS mi to vôbec nepasuje
Tak tohle téma je opravdu zajímavé, ale zatím nemám žádnou představu jak z toho udělat "horor".
Podle mě z toho spíš bude ulítlost, ve který se vlastně Hillary a/nebo Donald upsali peklu, něco takovýho. Jako uvidíme, téma rozhodně zajímavý :D :D
Stejnak to bude nakonec uplne jinak nez si kazdy predstavuje.