Super, tak to mě hodně potěšilo :) Seriál jsem si v poslední době vážně zamilovala :)
Nejlepší zpráva dneška!♥ The Royals jsou srdcovkou.♥ Ale já tedy jenom doufám, že tím velkým cliffhangerem nebude to, že Robert není Simonův syn, to by bylo tak strašně předvidatelné a stupidní... Ale tak známe tvůrce tv seriálů, že...:D
Super zpráva. Jsou moji srdcovkou už od začátku. Jsem zvědavá, co přinese konec série
Napadlo mě i to, že Robert vlastně není Robert, ale nějakej dvojník.. tak snad se mýlím, protože by to byl už moc jump-the-shark moment :)
Podle me sveho otce zabil protoze chtel zrusit monarchii ale jiste to samozrejme nevim, z obnoveni mam obr radost :-)
To je super zpráva. Robert mě sice štve, ale zase o čem by to jinak pořád bylo. Třeba zemře a bude se to točit kolem něčeho jiného.
anooooo :-) skvělá zpráva, která mi zlepšila nejeden večer :D a taky mě upřímně zklidnila.. už jsem se začínala děsit, že po neděli budu koukat na poslední díl :D :O
Ufff, jsem četla, že to vypadá spíše na zrušení a rozejití Jaspenor... takovej konec ne.
Jo, jo, jo a ještě jednou jo! Tohle je moc dobrá zpráva :)
Super, tohle mě moc baví.
Další dobré zprávy. :)