Ale zase bychom krásně využili nabyté znalosti ze zombie filmů a seriálů :D
Povedené :D
Drsňácké :-D
eliska.musilova napsal(a):
Ve sledování zombie tématiky jsem hodně pozadu, asi vhodná doba to napravit :-D
No, aspoň bych mohla dohnat všechny seriály na světě. A pak bych si užívala ty prázdné silnice :)
Vlastně by byly nové epizody Walking Dead... :D
No jo, to by bylo hrozný, zvlášť když většina seriálů,který teď sleduju, ještě nejsou ukončený..:D
Děkuju, tohle mě vážně pobavilo.
Pěkný, jen tak dál :-)
Vxxx napsal(a):
No, aspoň bych mohla dohnat všechny seriály na světě. A pak bych si užívala ty prázdné silnice :)
Kde bys je sehnala? Myslíš na tom internetu co by hned byl kaput?
Jediný seriály co by se vysílali dál by byla Ordinace a Ulice, jelikož ty už asi nikdy neskončí
Povedený :)
Vydařené. :) A po zkušenosti z včerejšího večera navrhuji epizodu SerialZoňák a zkouškové období! :D Znáte to, když máte do půlnoci odevzdat poslední seminárku a koukáte na trailer k třetí řadě Buffy?! :D
eliska.musilova napsal(a):
Že jo! To abych radši dokoukala těch pár dílů TWD, který mi chybí ve znalostech. :D
Tempy napsal(a):
Vydařené. :) A po zkušenosti z včerejšího večera navrhuji epizodu SerialZoňák a zkouškové období! :D Znáte to, když máte do půlnoci odevzdat poslední seminárku a koukáte na trailer k třetí řadě Buffy?! :D
Ááááá, prokrastinace.. Věčné a důvěrně to známé téma :D :D.
Christelle napsal(a):
No, seriály Walking dead a iZombie by možná přežily... XD
Z těch seriálů by se stala reality show :-)
Nevím jestli bych chtěl vidět seriál od zombie:))
Taky dobrý... :D
Viditelně půjdu proti proudu, ale tenhle je zrovna slabší, jindy mě komiksy pobavily víc...
Tempy napsal(a):
Jo, tak na tenhle komiks bych se těšila (i když něco podobného už tu bylo pro překladatele během zkouškového, tam jsem se taky našla :D ). Během učení na dvě zkoušky (takže cca měsíc a půl) jsem to bez seriálů zvládla. Při učení na třetí zkoušku už mi povolila morálka a dala jsem "A Series of Unfortunate Events" a "Dirk Gently's Holistic Detective Agency" během asi dvou dnů. :D Za další dva jsem pak dala "Stranger Things". Taky jsem si tu zkoušku pak posunula asi o týden... Ať žijou seriály! :D
No a ted si vemte, že by ty seriály skončily v tom nejlepším s pěkně připraveným políčkem na další sérii. Oh wait...
jindracek napsal(a):
Z těch seriálů by se stala reality show :-)
A ty už taková zábava nejsou. :)
singul.arita napsal(a):
A ty už taková zábava nejsou. :)
No, takový Survivor: Zombieworld... zkouknul bych to, ale účastnit naživo bych se nechtěl :)
Super komiks:)
ha, haha, soooo funny
Jsem na tom už zle, když mě kdysi tohle přesně napadlo, když jsem si představila nějakou tragédii? :D