Zrovna jsem Good Fight dokoukala a teď se Wifky nemůžu dočkat ještě víc :'( :D
Tak tady jsem něco zaspala...jak to, že má Son of Zorn pouze 0,6? A já byla v domnění, že je tak kolem 1.....to je ale vystřízlivění, tak to teda nevím, jestli prodlouží...a chci aby to prodloužili už jen kvůli bodíkům :-D
Caroline115 napsal(a):
Tak tady jsem něco zaspala...jak to, že má Son of Zorn pouze 0,6? A já byla v domnění, že je tak kolem 1.....to je ale vystřízlivění, tak to teda nevím, jestli prodlouží...a chci aby to prodloužili už jen kvůli bodíkům :-D
To je magie Foxu a fotbalu :) Nebo baseballu? Prostě nějaký sport se vždycky v neděli předtím hraje, čísla jsou v nebesích, pak se přestane hrát a čísla padají :D Je to tak každý rok, těžko říct, jestli to Sonovi bude stačit na prodloužení.
Já nikdy Good Wife neviděla, ale teda Good Fight mě dost bavil! Baranski je skvělá! :O Má to cenu se podívat celou TGW?
Matuush napsal(a):
Já nikdy Good Wife neviděla, ale teda Good Fight mě dost bavil! Baranski je skvělá! :O Má to cenu se podívat celou TGW?
Určitě má. Je třeba dát tomu šanci, protože si chvíli připravují půdu pro příběh a přestavují postavy. Kolem 15. dílu první série se to zlomí a pak už je to parádní představení.
Tiež som TGF akurát teraz dopozerala a tiež si myslím, že čísla sledovanosti začnú postupne rásť ako aj lajky na facebookovej fan stránke ;-)
Nevada napsal(a):
Určitě má. Je třeba dát tomu šanci, protože si chvíli připravují půdu pro příběh a přestavují postavy. Kolem 15. dílu první série se to zlomí a pak už je to parádní představení.
Přesně tak, každá další série je pak navíc lepší než ta předchozí, jen poslední dvě začínají trochu upadat, přičemž ta poslední už teda mírně ztrácí dech. Ale fajt zatím výbornej, možná i lepší než wajfka, ale to se ještě uvidí...