Diskuze k článku Novinka pod lupou: Legion
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 2. 2017 / 12:08:11 (před 7 roky)
off

To by rozhodně nemuselo být špatné. :)

Dan
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 2. 2017 / 12:27:45 (před 7 roky)
off

Souhlas, je to fakt jiné, než Arrow a Flash a tohle mi vyhovuje teda mnohem víc. Budu koukat dál...

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
23. 2. 2017 / 12:45:03 (před 7 roky)
off

Pilot byl super! Dos jsem si ho užil :)
Za mě 100 % :)

zeto750
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 2. 2017 / 12:57:41 (před 7 roky)
off

Po prvej a druhej časti, pre mňa nový must see serial, neviem ale kto bude písať diplomovú prácu teraz za mna :)

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 2. 2017 / 13:41:59 (před 7 roky)
off

Na můj první pohled mi to připadalo poněkud chaotické a nesmyslné, pilot mám za sebou a nějak zvlášť se neženu na sledování dalšího dílu.

"Vím, že nic nevím."
Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
23. 2. 2017 / 15:40:28 (před 7 roky)
off

Pilot mě hodně zaujal určitě mám v plánu další pokračování Má to potenciál a je to trošku něco jiného.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 2. 2017 / 18:06:17 (před 7 roky)
off

Trailer Legion rozhodně zaujal, vizuálně vypadá úžasně! Ale asi by mi to momentálně totálně zamotalo hlavu - odkládám na vzdálené neurčito :-)

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 2. 2017 / 19:22:16 (před 7 roky)
off

Je to úplně schizofrenně šílený, vůbec jsem se v tom nevyznal a bylo to na mě příliš těžké na sledování, žádná zábava. Na konci prvního dílu to vypadá, že by to v dalších dílech nemuselo být tak šílený. Vysvětlí se, co se dělo v blázinci, ale další díl je znovu dost crazy. Ani jsem ho nedokoukal. Zdá se mi, že jediné, na čem to staví, je ta šílenost, ta je tam dávána dost křečovitě a na efekt, jenže se zapomnělo trochu na zábavu, děj a napětí.

Firox
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 2. 2017 / 20:35:21 (před 7 roky)
off
Hrus napsal(a):

Je to úplně schizofrenně šílený, vůbec jsem se v tom nevyznal a bylo to na mě příliš těžké na sledování, žádná zábava. Na konci prvního dílu to vypadá, že by to v dalších dílech nemuselo být tak šílený. Vysvětlí se, co se dělo v blázinci, ale další díl je znovu dost crazy. Ani jsem ho nedokoukal. Zdá se mi, že jediné, na čem to staví, je ta šílenost, ta je tam dávána dost křečovitě a na efekt, jenže se zapomnělo trochu na zábavu, děj a napětí.

Musíš u toho trochu přemýšlet no, to někdy trochu bolí. :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 2. 2017 / 21:05:45 (před 7 roky)
off

Těšila jsem se hodně a myslela, že to bude něco pro mě. Překvapilo mě, že ne. :D

sandokan555
24. 2. 2017 / 05:45:04 (před 7 roky)
off

Tento serial je skutocne jeden z tych tazsich na sledovanie. Ale je dobre ze aj taketo serialy vznikaju, lebo inak by namiesto nich boli iba nejake tupe telenovely pre tupych ludi.

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
24. 2. 2017 / 06:59:47 (před 7 roky)
off

Je to fakt mindfuck, to mi běželo hlavou skoro po celou dobu sledování pilotu. Nicméně mindfuck v dobrém. Líbilo se mi to, neměla jsem problémy se v tom zorientovat (fakt mi tam nic křečovitě překombinovaného nepřišlo :D) a vizuálně to je něco skvělýho.

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
24. 2. 2017 / 15:18:45 (před 7 roky)
off

Tak jsem se nechala ukecat na sledování. :) Je to pěkná divočina. Určitě budu koukat dál.

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 2. 2017 / 18:08:36 (před 7 roky)
off

mám za sebou první díl. a jsem nadšená, protože Legion je pro mě trefa do černého. je sice trošku horší na zorientování, ale ne zase tolik, abych byla úplně zmatená a už v průběhu prvního dílu mi začínaly nějaké souvislosti docházet. jen jsem si teda zatím nezvykla na hlavního hrdinu a pořád mi tam ten herec tak úplně nesedí, ale tak to snad přejde do dalších dílů. každopádně i tak jde seriál hned do oblíbených :)

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
YamataNoOrochi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
5. 3. 2017 / 18:52:27 (před 7 roky)
off

Jojojo, neměla jsem zatím čas na sledování, ale tento víkend jsem dohnala své resty a prozatím všechny čtyři díly jsem si pustila, prohlídla, vstřebala... to poslední asi není úplně pravda xD
Líbí se mi to a moc. Bohužel sledovanost klesá, doufejme, že to nezaříznou.

liskulka.lida
6. 3. 2017 / 15:13:36 (před 7 roky)
off

První komiksovka, na kterou jsem se začla dívat byl Arrow, následovala Supergirl, Flash a Legends of Tommorow. Abych nezůstala jen u DC, na malou chvíli se v mém watchlistu mihla Agentka Carter, Jessica Jones a Daredevil. Z těchto seriálů tam zůstal natrvalo jen Daredevil.
Po zkouknutí Legion... musím říct, že je zajímavé, jak (obecně) seriály Marvelu jsou mnohem temnější a vážnější než DC- u filmů je to naopak...
A pořád si říkám, že je pro mě lepší volba DC... Legion to potvrdil.
Nechci tvrdit, že je to špatný seriál. Na mě měl ale pilot dlouhou stopáž, když je toho psycha nějak vyváženě, tak mi taky nevadí. Jenže tady bylo psycha strašně moc a trvalo to hodinu, přiznávám, že jsem dokonce některé části přeskakovala, ikdyž jsem se snažila- a vydržela jsem to celých 20 minut, které se zdály jako věčnost.

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 3. 2017 / 15:14:44
liskulka.lida
6. 3. 2017 / 15:23:13 (před 7 roky)
off
Firox napsal(a):

Musíš u toho trochu přemýšlet no, to někdy trochu bolí. :)

Myslím, že to je poněkud nevhodné... ne každý má chuť dívat se na náročné seriály. Můžu říci, že po praxi na onkologii nebo rozebírání nešťastných životních příběhů, taky nemám náladu na náročný seriál, raději si pustím něco, co mi zvedne náladu a na chvilku od toho můžu utéct...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
7. 3. 2017 / 08:43:38 (před 7 roky)
off

Tak jsem se zatím stihla povídat na první dvě epizody. Sice mě to bavilo a jsem zvědavá na vývoj, ale jestli to bude takovéhle celou dobu, tak to asi nevydržím.

Jo a jen tak mimo - ta změna z Downton Abbey je teda obrovská. Co udělá s člověkem pár kilo dole...

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 3. 2017 / 15:32:25 (před 7 roky)
off

toto teda mozem a budem...