Musím říct, že pilotní díl mi až tak neučaroval. Na některé postavy jsem si musela zvykat (Lemon Breeland, George Tucker - který mi ovšem nepřestal lézt na nervy až do konce :), ale seriálu jsem dala šanci i s dalšími díly a postupně se z něj pro mě stala srdcová záležitost. Pamatuji si, jak jsem vždy běžela z práce a už se těšila na další maraton dílů. Zkrátka Drunk_Queen má pravdu, že tohle patří mezi ty inteligentnější (nebo jak to nazvala - lehčí) saopky...
Miluju HoD, celý seriál jsem viděla už dvakrát. :) George jsem taky zrovna nemusela, ještě že tam byl Wade! :D
Toto bol jeden z mojich najobľubenejších seriálov ♥. hneď od začiatku som vedela, že to zahrá presne na moju strunu. Životy ľudí, ktorý zažívajú v princípe také problémy ako my a večná vzťahová horská dráha s každým naokolo. Čím viac dielov som videla, tým viac som bola zamilovaná a eešte dnes mi ten seriál chýba. Ja som oceňovala aj hudbu napríklad :). Obľúbila som si všetky postavy, ešte aj tie čo ma vytáčali, lebo tvorili presne takú primeranú atmosféru. Wade a Lavoon, i miss them :D.
Akorát jste mi připomněli, jak mi Hart of Dixie chybí! Ale jinak souhlasim, taková super odlehčená soapka, u který se člověk i zasměje.
Ivy napsal(a):
Akorát jste mi připomněli, jak mi Hart of Dixie chybí!
Naprostý souhlas!
HoD je moje srdcovka a písničky v seriálu použité mi vpc hrají do dnes.
Janca.W napsal(a):
...Zkrátka Drunk_Queen má pravdu, že tohle patří mezi ty inteligentnější (nebo jak to nazvala - lehčí) saopky...
Tohle bych snad mohla zvládnout, asi někdy mrknu :-)
Hmm, tak to asi přidám do fronty serálů na důchod :-D
Tohle je přesně ten feel-good seriál, který mi teď chybí ve watchlistu. Čas akorát na zopakování. Mám za sebou 4 díly a bavím se. V těch prvníhc dílech jsou postavy jako Lemon, Brick a George trochu na zabití, ale s vědomím, že bude líp, se na to kouká dobře.
Viděl jsem první dva díly a pak ještě několik náhodných dílů z první řady. Docela příjemná oddychovka pro celou rodinu. Určitě se k tomu ještě někdy vrátím poctivěji, Rachel prostě můžu :D