Diskuze k článku SARS: Nové dno pro Arrowa
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 2. 2017 / 18:05:35 (před 7 roky)
off

Pohled na čísla pro Blindspot bolí :-(

Non cuspi causa qui non debe cuspire
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 2. 2017 / 18:12:27 (před 7 roky)
off

Blindspotu se ani nedivím, mně se 2.série moc nelíbí. Jako by ji dělali úplně jiní lidé, styl natáčení, scénář a tak vůbec. Za to Arrow mě zaráží, 5.série je skvělá (akorát nová BC si zatím mě sympatie nezískala).

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Šéf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 2. 2017 / 21:39:25 (před 7 roky)
off

Nechci malovat čerta na zeď ale buď 100,the zruší letos a nebo příští rok.

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 2. 2017 / 23:28:52 (před 7 roky)
off

Arrow na dně? Achjo! Vždyť ta série je vynikající!

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 2. 2017 / 23:35:45 (před 7 roky)
off
Šéf napsal(a):

Nechci malovat čerta na zeď ale buď 100,the zruší letos a nebo příští rok.

Dúfam že to ešte teraz prežije a kľudne to môže skončiť aj 5 sériou ale tak aby to aj plánovali aby to neskončilo otvoreným koncom.. alebo ešte možno aj 6 sérií by som prijal to by bolo tak akurát

Vachisek
23. 2. 2017 / 23:50:50 (před 7 roky)
off

The 100 by trhal rekordy pokud by byl v produkci HBO. CW z toho udělali teen jízdu a to je problém jak The 100 tak Arrow či Frequency např. To jsou poměrně temné seriály a zaslouží si dospělé zpracování. Arrow hodně ztemnil v momentální sérii a trpí jako OUAT s Dark Swan. Já samozřejmě tleskám mám rád temné hrdiny, ale většina si chce u teen seriálu odpočinou a bavit se. Ne koukat na mučení, nabodnuté lidi na kůlech či detektivku. Trošku do této teorie nezapadá Supernatural, ale to je prostě klasika. Navíc Dean a Sam jsou postavy co věčně baví. Kdo viděl poslední epizodu brečel smíchy.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 2. 2017 / 23:54:16 (před 7 roky)
off

Já si teda nemyslím, že by the 100 zrušili. Vždyť to má lepší sledovanost než Crazy ex girlfriend a sice nevyhrává Zlaté Glóby, ale má dost vášnivých fanoušků, podle mě to nezaříznou.

Hild
24. 2. 2017 / 09:18:20 (před 7 roky)
off

Já jsem přesvědčená, že The 100 pátou sérii dostane, nevěřím, že by CW zrušilo seriál těsně před hranicí 70 dílů (kterou by další sérii dosáhl) a pak The 100 má obrovskou fanouškovskou základnu a Netflix taky jistě pomáhá. A sledovanost je stabilní, ačkoliv si myslím, že určitě v této sezóně sáhne i na rating 0.3 (nebezpečné jaro se blíží) a pak Arrow už vůbec nepatří mezi silné předskokany, tak z toho stovka taky moc nemůže těžit. Nebudu mít sebemenší problém, pokud stovka skončí pátou sezónou, tohle není typ seriálu, který může běžet 10 let, hlavně, ať tvůrci mají možnost důstojného zakončení.