Za mě má tenhle serial 100%
Pilot SoA jsem viděl 3x během cca 2 let a až na třetí pokus mě seriál zaujal. Nakonec seriál letěl do zamilovaných a jako jeden z mála má u mě 100%. :-)
Konečně trochu méně kritiky. :D Jinak výborný seriál,který mám moc rád.
Já si z toho seriálu pamatuju hlavně tři věci. První je smrt Opieho, protože to jsem vůbec nečekala. Byl mou oblíbenou postavou a i když jsem koukala na celý seriál až po jeho ukončení, měla jsem prostě pocit, že tam bude až do konce seriálu. Druhou věcí byla smrt Gemmy. To je jeden z těch seriálových momentů, které si přejete od začátku a když se to konečně stane, tak boucháte šampaňské. Tahle ženská je tak nesympatická, fakt jsem ji neměla ráda a to, co provedla Taře, za to si tu kulku fakt zasloužila. Celá poslední série, kdy Jax mylně podezírá všechny ostatní jen ne ji, to pro mě byla muka, přišlo mi to nekonečné. No a pak samozřejmě konec, Jaxova cesta se dobře uzavřela, byli tam havrani stejně jako v pilotu a prostě to byl pěkný konec celého seriálu, i když žádný happyend, ale SoA by happyend stejně neslušel. Jinak ale Jaxův vývoj byl dobře napsaný, ale mě nesedl. Nelíbilo se mi, co se z něj za těch 7 let stalo. Na začátku byl takový milý zajíček a hrdina, který je sice v gangu, ale fandíte mu. Na konci z něj byl druhý Clay.
Serial neměl chybu, bavilo mně to a bylo to celkem drsné. Jen mně mrzelo to, že tenkrát Prima Cool dala jen první tři serie a pak jsem se ptal, jestli budou kupovat pokračování, a bylo mně řečeno - Pro nízkou sledovanost, neuvažujeme o zakoupení dalších dílu. A to člověka trochu naštve. Ale serila neměl chybu a dokonce se mně tam zalíbila i Gemma (Katey Sagal), kterou jsem nemusel jako Peggy Bundovou. Ron Perlman byl taky skvělý.
Nemám ráda motorky, nemusím drsný týpky, zbraně a zabíjení na X způsobů, ale tenthle seriál se prostě povedl a vtáhl mě do děje tak rychle, že jsem hned zapomněla, že tenhle seriál není vůbec pro mě. Souhlasím, že je v něm moc testosteronu. A Gemmnu jsem taky hned nemusela, ale to že skoncovala s Tarou jsem brala jako vysvobození, protože z Tary se stávala Gemma č.2. SOA byl seriál, kterej ve mě vyvolával silný reakce, ale znovu už bych se na něj nepodívala.
Tento seriál mě nikdy nelákal, ale nikdy ze neříká, tak se za pár let uvidí:)
Jo další ze seriálů, který mám ve skupině ''nemusím vidět'' :D
Tento seriál jsem dala celý až na třetí pokus a propadla mu...strašně chybí.
Ďakujem za článok. Všetci ste ho ohodnotili nad 50% tak mu dám šancu. Už som si ho prichystal v PC a pozriem si ho v maratóne.
Michalenka napsal(a):
Jo další ze seriálů, který mám ve skupině ''nemusím vidět'' :D
Taky! :D