Hmmm, já jsem si bůhvíproč myslela, že druhá řada bude a že to bude mít premiéru zároveň s novou řadou DW. Nevím, kde jsem to vzala. :D Asi mě to mrzí, ale zároveň ne tolik, abych to nějak obrečela. Ale Matteusz s Charliem mi budou chybět! A Quill taky.
Škoda. Velká škoda :-(
Musím říct, že to je zklamání. Na druhou sérii jsem se celkem těšila, první nebyla vůbec špatná a zdálo se mi, že to má docela potenciál.
Ale do prdele, keď sa darí tak sa darí :( Incorporated by som ešte možno nejako prežil, ale Class mi bude ešte viac chýbať :( S tak veľkým cliffhangerom na konci!
Vlastně mi to ani nevadí. Class mělo potenciál, ale byla to nakonec stejně promarněná šance, jak poslední dvě série Doctora Who. Postavy nebyly nehorší (kromě Quill), ale jako celek mě to moc nebavilo.
Je to docela zklamání, protože mě Class bavil. Ale pořád se mi nechce věřit, že by ho BBC zařízlo ještě předtím než bude mít premiéru v Americe, kde tuším, že to chtěli ve vysílání párovat s novou sérií Doctora, což by určitě nějaké diváky přitáhlo...
No nic, počkám si na oficiální potvrzení, ale když předchází zprávy jako tahle, tak to nevypadá dobře...
Zrušení mě mrzí, i když jsem seriál ještě ani nezačala... :D
Škoda;'(
Se seriálem jsem ani nezačala, jelikož banda puberťáků bojujících proti emzákům mě moc nezaujala. Kdyby tak vrátili Torchwood a pokračoval v konceptu 1. a 2.série, jó, to bych koukala hned!
Je to takové překvapení/nepřekvapení...
Pochopitelně to mrzí, protože to nějaký ten potenciál mělo. Zvlášť po tom finále.
Na druhou stranu si zase říkám, že až tak super to nebylo, čekala jsem trochu víc, ale určitě bych se na 2. řadu koukala. No co se dá dělat.
1. série mě moc nezaujala, ke konci se to ale zlepšilo a na 2. sérii jsem se dost těšil po tom zvratu, který se stal v poslední epce...