Projekt mě zaujal, problesklo mi hlavou "Fifty Shades of Benedict". :D :D
Benedict září v každé roli. Nechápu jak to dělá, ale prostě mu to funguje. Ať už jako Sherlock, Alan Turing, Doctor Strange nebo kdokoli jiný. Já jsem tedy neskutečně ráda za další příležitost, vidět ho na obrazovce. Navíc tato minisérie rozhodně nezní vůbec špatně. Já tedy již teď mohu potvrdit, že sledovat rozhodně plánuji.
A osud Sherlocka? Samozřejmě bych si přála, abychom dostali další díly, ale zas po konci 4. série... Tato zakončení by mi vyhovovalo jako úplný konec seriálu. Možná jen nějaké speciály rozvíjející trochu více minulost? (Například něco o spojitosti mezi Moriartym a Eurus.)
Minisérie vypadá zajímavě, počkám, co z toho vyleze :-)
Je mi úplně jasné, jak to bude vypadat, až to budou dávat 3:) :D. Ale doufám, že ten Sherlock ještě někdy bude, protože na mě ve čtvrtý řadě nechali až moc otázek a nejasností.
Chvilku mi trvalo než jsem si na herce zvykla. Nedokážu vysvětlit co mě vadilo, ale Sherlock, Doctor Strange s ním mě dostal .o).Budu se těšit na další jeho role.
Melrose zní skvěle, určitě budu sledovat. Benedicta mám neskutečně ráda! :)
Ja budem pozerať čokoľvek v čom je Benedict :)
Množné číslo v tom prohlášení zní trochu jako královský plurál (aneb koho zajímá nějaký producent, žejo) :))
Automaticky přidáno do ''chci vidět!!'' :D
Mám radost, ale doufám, že i ten Sherlock ještě nějaký bude :)
singul.arita napsal(a):
Benedict a drogy. Hmm. ;)
Podepisuju v plněm rozsahu :-)
Toho herce moc rád uvidím. :)
Že bych dobrovolně chtěla koukat jak mi nějaké ženské budou ocicmávat Beňouše? To určitě ne! :-D Ale třeba to nějak přežiju (ačkoli Paradise End jsem nedokoukala).
jojoo, tak tento seriál si pozriem určite :) námet minisérie sa mi pozdáva, Benedict je pán herec a patrí medzi mojich najobľúbenejších.. tu proste nieje o čom! Super správa!
Vypadá to dobře.