Paráda! Sice jsem myslela, že půjde o minisérii, ale jsem moc ráda, že budou i další případy, seriál mě už během pilotu dokázal chytnout a moc se těším na to, až ho jednou sjedu celý maratonem. Doufám, že další série nebudou mít nižší kvalitu, ale jelikož půjde o případy od stejného autora a ze stejné knižní série, moc se nějakého poklesu neobávám :) Za mě výborné zprávy.
je to zajímavé. "nejsledovanější kanadské drama současnosti" a český divák zdá se o seriál prakticky nejví zájem. celkem by mě zajímalo, jak by si vedl v nějaké naší televizi, když ho internetové publikum prakticky ignoruje.
možná je to ale jako se vším a vše stojí a padá na reklamě a informovanosti lidí.
Parádní seriál to je, prodloužení potěšilo :)
Nemám rád, když začnu seriál sledovat jako minisérii a oni to v průběhu prodlouží na o další sérii (Zdravím Young Pope). Snad to bude nějak ukončené v rámci série i včetně těch vedlejších linek a nejen hlavní případ.
Sice bych to asi přežil i bez těch dalších řad, ale když si za rok vzpomenu, tak se na tu další sérii klidně podívám. Zas tak blbý to není.
Já se sekla u druhého dílu, spíš mě zajímá, co bude s Mary, ta měla parádní finále a další sérii bych brala hned! :)
Jsem v polovině série, na zbytek plánuji maraton, až bude venku i dnešní poslední epizoda. Prodloužení rozhodně potěšilo :-)
Určitě jsem za prodloužení rád. :)
Díky výzvě jsem začala koukat na seriál a jsem za to ráda.Budu se těšit na další sérii .o)
Určitě budou hodinové? Tyto staré měli mít také hodinu, ale není tomu tak :D
willy1 napsal(a):
Určitě budou hodinové? Tyto staré měli mít také hodinu, ale není tomu tak :D
A kolik mají ty aktuální? :) V původní zprávě bylo 1-hour long episodes, ale to se vždycky uvádí včetně reklam.
Super dúfala som že by sa niečo mohlo takéto podariť. potom čo som bola sklamaná že to má tak málo častí :D Má to vyvážený dej, tajomný a vie aspoň mňa to hneď vtiahnuť do deja. A to som to len skúsila kvôli výzve :D
Super, těším se :)