Diskuze k článku Scéna měsíce: Únor 2017
Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 3. 2017 / 16:42:32 (před 7 roky)
off

Za mna jednoznacne v podstate cela 12. cast Mamy, v podstate cely cas tazke rehoty :D tazko vybrat jednu najlepsiu jednu ci dve sceny, asi ako Bonnie ucila Christy skakat alebo the best Bonnie, Christy, Jill a Wendy na detskom ihrisku :D

Som rad, ze serial Mom sa stale drzi, pre mna aktualne najlepsi (najvtipnejsi) komedialny serial (TBBT totalna nuda, 2 broke girls to iste)

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 3. 2017 / 16:45:10
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
2. 3. 2017 / 17:21:44 (před 7 roky)
off

presne ako Chrosticek - absolutne perfektny diel. Vzdy sa tu nasmejem ale toto bola pecka od uplneho zaciatku po uplny koniec, myslim, ze taky diel ani u tohto serialu este nebol. a to ihrisko :-)))) rehotala som sa ako idiot :-)

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 3. 2017 / 23:08:38 (před 7 roky)
off

Pěkný výběr. Díky. :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
3. 3. 2017 / 11:42:58 (před 7 roky)
off

Bates Motel - přesně tak. Ta poslední scéna mě naprosto dostala a hned mě napadlo, že patří sem, do scény měsíce.

petrprichystal
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
3. 3. 2017 / 11:46:43 (před 7 roky)
off

Jednoznačně chyba že zde nebyla vybrána scéna z Black Sails. To byl pro mě snad nejsilnější serialový zážitek co jsem zatím zažil.

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 3. 2017 / 15:25:38 (před 7 roky)
off

Ze všeho, co zaznělo, sleduji jen This is Us.. a asi jsem bezemoční stvůra or idk, ale přijde mi, že právě naopak si ten seriál neumí ani za boha vytvořit s divákem nějaké pouto. Buď jsou příběhy příliš nudné a ploché nebo naopak tak vyhrocené, že vypadají nereálně. Zmíněný díl bych zařadil do těch nudných, omlouvám se.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
3. 3. 2017 / 16:06:45 (před 7 roky)
off
Adík napsal(a):

Ze všeho, co zaznělo, sleduji jen This is Us.. a asi jsem bezemoční stvůra or idk, ale přijde mi, že právě naopak si ten seriál neumí ani za boha vytvořit s divákem nějaké pouto. Buď jsou příběhy příliš nudné a ploché nebo naopak tak vyhrocené, že vypadají nereálně. Zmíněný díl bych zařadil do těch nudných, omlouvám se.

V klidu, mám to stejně :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 3. 2017 / 21:13:57 (před 7 roky)
off

Se zmíněných nic nesleduji, ale přidám svoji TOP scénu s února.
- Nemůžu se rozhodnout jestli mám vybrat 6x7 Blind Love scéna, kdy Hank se zamiloval (kouzlo) do svého odrazu v zrcadle, jaké předváděl kreace a ten zpěv. Na sobě jen týlko a spodky. Scéna pak pokračovala na chodbě, kde se všichni mlátili, jen Hank koukal do zrcadla a opět tancoval. :D
-Nebo finále Timeless to bylo na skvělé scény plné ať scény Lucy a Wyatta, zjištění, že mamka Lucy je téže Rittenhouse, závěrečná scéna, kde Emma zabije všechny vojáky a jde to mothership.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
janka89
6. 3. 2017 / 12:43:28 (před 7 roky)
off

u mňa zo spomínaných aj Agents of Shield aj This is Us. pre mňa oboje top. ja patrím zase k tým, ktorí hlcú This is Us od A po Z :)

Rašík
6. 3. 2017 / 20:24:07 (před 7 roky)
off

Mě připadalo docela vtipné, jak se Lucifer chtěl zabít,ale nikdo mu s tím nechtěl pomoc. Cela ta scéna v nemocnici mě přišla zajímává. když si uvědomíte, že se spolu hádají démonka a doktorka, kdo zabije Lucifera, pána pekel.

Rašík