Škoda. Mne sa seriál zapáčil. Zvyčajne tento žáner nepozerám, vďaka Eyewitness som však prišla thrillerom ma chuť. :D Teší ma však uzavretý záver seriálu, takže ma zrušenie až tak "nebolí".
Tak to mě mrzí, seriál byl fajn a co jsem pochopila, měla to být antologie, která by obsahovala příběhy, kdy by byl někdo svědek zločinu. To by mohlo být dobrý, ale tak nic no...
No tak je to rozhodnutí stanice,ale i přesto,že jsou lepší seriály,tak tento měl svůj náboj,ale rozhoduje sledovanost.Je to škoda,ale nic s tím nenaděláme......
Tak to mě hodně mrzí, první sérii jsem si zamiloval a byl jsem zvědavý o čem by byla druhá série, antologie já můžu, škoda :(
Eyewitness bol dobrý, napínavý seriál. Ale čo sa týka zrušenia, mrzieť to nemusí, pretože dej bol pekne uzavretý.
Tento seriál by sa dal prirovnať k stavebnici puzzle, kde všetky časti skladačky do seba pekne zapadli a žiaden kúsok neostal nazvyš.
Docela škoda,protože mě to začalo bavit. :)
Další seriál, který je zrušený dřív, než jsem se dostal k pilotu :( I když tady jsem byl na vážkách, jestli ho zkoušet nebo ne, trailer pro mě 50:50. Ale tak je to alespoň uzavřeno, dá se k tomu vrátit možná někdy později.