Když bude méně těch pauz, tak to je jen dobře :) Škoda, že Nikita je až za tak dlouho.
Saleas napsal(a):
Můžu se zeptat, chystá se článek o seriálech na Comic-conu?
Tak obecný asi ne, páč většině z nás je to docela šumák, co kdy kde bude :D Podle mě by to akorát vyvolávalo závist, že tam nemůžem být :)) Ale pak samozřejmě, jak panely proběhnou, tak bude známo spousta novinek, tak z toho nějaké bleskovky určitě budou..
ragelly napsal(a):
Tak obecný asi ne, páč většině z nás je to docela šumák, co kdy kde bude :D Podle mě by to akorát vyvolávalo závist, že tam nemůžem být :)) Ale pak samozřejmě, jak panely proběhnou, tak bude známo spousta novinek, tak z toho nějaké bleskovky určitě budou..
Pravda taky bych tam chtěl být, ale seznam na jaké panely hledat videa na YT se vždycky hodí:) Moje hlavní nadšení je z panelu Firefly, který prostě nebude moci nic trumfnout...
Saleas napsal(a):
Pravda taky bych tam chtěl být, ale seznam na jaké panely hledat videa na YT se vždycky hodí:) Moje hlavní nadšení je z panelu Firefly, který prostě nebude moci nic trumfnout...
Z Firefly mám taky velkou radost. :) Jinak seznam je dyžtak tady, bývá pravidelně aktualizován. odkaz
nechápu, proč novinky nezačínaj ve stejný den jako starší seriály
Gabik.029 napsal(a):
Z Firefly mám taky velkou radost. :) Jinak seznam je dyžtak tady, bývá pravidelně aktualizován. odkaz
Díky :) EW dává sice novinky o jednotlivých panelech, ale takováhle přehledná tabulka tam chybí :)
P.S. Neměla bys ještě přehlednou stránku s TV novinkami z Británie?
Saleas napsal(a):
Díky :) EW dává sice novinky o jednotlivých panelech, ale takováhle přehledná tabulka tam chybí :)
P.S. Neměla bys ještě přehlednou stránku s TV novinkami z Británie?
Na té samé stránce jsou i novinky z UK. ;)
výborně, dííky za info Regálko :D už se nemůžu dočkat Arrows - mmt se na něj tvoří web, škoda jen že Nikita jde až tak pozdě :(
CzHero napsal(a):
výborně, dííky za info Regálko :D
Chyo :D Jak jsem říkala, tři miliony různých variací na jednu hnusnou přezdívku přezdívky.. :D Doufám, že má haroska hodně černé svědomí :D
No výýýborný :) Až v říjnu. :) Takže si nakonec možná alespoň to volné září užiju :)
Už se nemůžu dočkat seriálu Arrow... snad to bude povedený...
Myslela jsem si že vše začne už v září. Tak si teda počkám o měsíc déle. :(
Už se těšim na TVD.
haroska napsal(a):
No výýýborný :) Až v říjnu. :) Takže si nakonec možná alespoň to volné září užiju :)
Strašáci jménem GG a 90210 nás dostihnou ale hned na začátku :( :D
Frki napsal(a):
Strašáci jménem GG a 90210 nás dostihnou ale hned na začátku :( :D
Ty mi to furt nevěříš, ale já fakt na 90210 prdím :D:D:D:D
haroska napsal(a):
Ty mi to furt nevěříš, ale já fakt na 90210 prdím :D:D:D:D
:D:D:D Proto jsem tam napsal i GG, tobě patří GG a mě 90210 (bohužel) :/ :D
Frki napsal(a):
:D:D:D Proto jsem tam napsal i GG, tobě patří GG a mě 90210 (bohužel) :/ :D
Ale tak uvidíme, jak to všechno půjde :)