:'DDD Rozesmála jsem se nahlas :D
Normální lidi: "Nemám na co koukat."
Já: "Nevím, na co koukat dřív."
Seraphine313 napsal(a):
Ti ukradnu na nějaký příště.
keď im povieš, že pozeráš veľa seriálov a oni si myslia, že "veľa" je 5-6 a nie 50-60 (ak je slabá sezóna) :D :D
To znám! Další varianta konce - většinou v práci: A něco česky?
Ano, to dobře znám :)) Odpověď je (zoufale): "Jen jeden?! Tak si urči aspoň žánr..."
Nejpovedenější komiks. Tohle zažívám až příliš často. :D
Věřím, že nejsem jediná, která je zvládne vyjmenovávat i v abecedním pořadí? :D
Destinytte napsal(a):
Nejpovedenější komiks. Tohle zažívám až příliš často. :D
U mě už naštěstí kamarádi rezignovali. Ale ještě nedávno to bylo na skoro denním pořádku, když připočítám filmy :-)
Na to se pak, ale každej vykašle, když je toho moc :D
Super, totalne presne! A hned me jste napadla situace, kdy se me nekdo zepta na co se divam. S tim rozdilem, ze zacnu vyjmenovavat serialy a ten clovek cuci co to jako ma byt za serialy, ze o nich nikdy neslysel :D
Shppen napsal(a):
Super, totalne presne! A hned me jste napadla situace, kdy se me nekdo zepta na co se divam. S tim rozdilem, ze zacnu vyjmenovavat serialy a ten clovek cuci co to jako ma byt za serialy, ze o nich nikdy neslysel :D
To naprosto přesně znám. Ze začátku to bylo: (dívám se na seriál), mamka: Na co koukáš? já: Na xxx. mamka: To neznám. Po pár letech: (dívám se na seriál), mamka: Na co koukáš? já: A k čemu ti to bude? Stejně to nebudeš znát. mamka: To je vlastně pravda. :'D
"Nestává se vám to taky dost často?".......
Furt!
Špica komix :-D
Dneska opravdu luxusní :-)
Seraphine313 napsal(a):
Vanellus napsal(a):
To znám! Další varianta konce - většinou v práci: A něco česky?
Přesně :-D
Bohužel nestává. Všichni radši Ordinaci a Ulici.
Já už se pro jistotu s nikým o seriálech nebavím :D Hodně lidí pro sledování takové spousty (pro ně) "blbostí" nemá pochopení. A já se nechci dohadovat, že pro mě to blbosti nejsou a že pro ně ráda oželím osobní život a spánek :D
Nejlepší je, když mi dají konkretizaci: "já nevím třeba sci-fi..." "Lépe by to nešlo?" "Vždyť koukáš na tolik seriálů, přece to není tak těžké!"
Ti lidi si o zahrnutí seriálama vysloveně říkají! :D
Pro fanoušky Firefly všimly jste si v teaseru na Deadpoola plakátu na Firefly?
Shppen napsal(a):
a ještě je máš rozdělený jestli je to sézoní seriál, a neboje jenom nějaká minisérie, něco jenom mezi sériema, něco přes Vánoce atd ne?
Naprosto parádní :D
Pak ještě přichází nebezpečná otázka: O čem to je? A běží dalších dvacet minut, protože je mi líto (a možná to ani neumím) popsat děj oblíbeného seriálu jen tak stručně.
milosh napsal(a):
Pak ještě přichází nebezpečná otázka: O čem to je? A běží dalších dvacet minut, protože je mi líto (a možná to ani neumím) popsat děj oblíbeného seriálu jen tak stručně.
Pokud ten seriál má jednu sérii, tak to jde... ale pokud mám, např., vysvětlovat všechny vztahy Grey's Anatomy, tak to trvá celej den :D
milosh napsal(a):
Naprosto parádní :D
ale musíš si u toho dávat pozor aby si jim nevyzradil něco co by jim pak zkazil celý zážitek seriálu.
Ward je agenty Hydry, Eddard přijde na konci 1. série o hlavu, na Ztracený se radši nekoukej dopadne to že nic nevysvětlí atd.
Opravdu výstižné :-) Naštěstí je tu Serialzone, kde člověk vidí, že v tom není sám :-)
Já zas až tak moc seriálů nekoukám, ale raději se o seriálech s kamarády ani nebavím, protože jsme už zažili zábavné, a někdy až trapné situace :)
Caroline115 napsal(a):
Opravdu výstižné :-) Naštěstí je tu Serialzone, kde člověk vidí, že v tom není sám :-)
100% souhlas ;-)
perfektní:)
:D Já nemám nouzi,že bych neměl na co koukat,protože spíš také nevím,na co koukat dřív. :D
Úplně přesné! Stalo se mi to zrovna nedávno a vyjmenovávala jsem celkem dlouho, i když byl definovaný žánr... :D A ještě předtím mě kamarádka poprosila o radu na nějakou "detektivku/krimi" - no co jí na to říct??? (Po prvních dvaceti seriálech to vzdala) :D
:DD No to je užasné, takhle jsem se cítila nedávno:)
Já se radši zeptám jaký žánr a nesnáším odpověď "Nevím, je mi to jedno." - To je to pravé "Ááá" :D
Ehm, můj život :D Parádní komiks :D
:D :D :D tak tady jsem se pobavila ;) ;) tenhle problem znam ;) vetsinou se jeste musim zeptat aspon na zanr ;) :)
Tak to poznam, to je ako ked sa ma nekot opyta aky seral aktualne sledujem...