Pokud někdo chce mít představu, jak by podobná stávka mohla vypadat (a s tou z roku 2007 jste neměli zkušenost), tak si počtěte tady, je to tu dobře vysvětlené, včetně toho, jaký vliv to mělo na seriály:
https://www.serialzone.cz/clanek/2171-navrat-do-minulosti-sto-dnu-temnoty/
Protože stávkovali filmoví scénáristé a neměli co žrát, tak začali psát scénáře k seriálům. To byla doba. Teď už to zase upadá, chtělo by to další stávku, nutně.
Teď nevím, jestli by to byla pro mou závislost dobrá nebo špatná věc...
Že by byl Doctor Horrible 2? :D
Díky za článek.
Scénáristé by měli dostávat podíl ze zisku, podle toho, jak je seriál úspěšný. To by je motivovalo, aby psali skutečně kvalitní scénáře.
Matuush napsal(a):
Teď nevím, jestli by to byla pro mou závislost dobrá nebo špatná věc...
Po přečtení článku mě napadlo to samé. Na jednu stranu by byl čas,abych dohnala moje skluzy,popřípadě začla něco nového,co už je dlouho v plánu,ale na druhou stranu bych zase musela vydržet bez toho,co už sleduju a kdoví,co všechno by mi zrušili. :/
ragelly napsal(a):
Pokud někdo chce mít představu, jak by podobná stávka mohla vypadat (a s tou z roku 2007 jste neměli zkušenost), tak si počtěte tady, je to tu dobře vysvětlené, včetně toho, jaký vliv to mělo na seriály:
https://www.serialzone.cz/clanek/2171-navrat-do-minulosti-sto-dnu-temnoty/
Díky za odkaz. Právě jsem si říkala, jak by to asi vypadalo.
Tohle bude ještě zajímavé...
Njn, když některé hvězdy musejí mít za 20 minutý díl 1M dolarů, tak holt se nedostává na scénáristy! Celkem by mě zajímalo kolik má takový scénarista honorář, 6 dolarů na hodinu to asi nebude...
Atenecka napsal(a):
Njn, když některé hvězdy musejí mít za 20 minutý díl 1M dolarů, tak holt se nedostává na scénáristy! Celkem by mě zajímalo kolik má takový scénarista honorář, 6 dolarů na hodinu to asi nebude...
Tak zrovna u TBBT by těch 6 dolarů bylo odpovídajících, za ty slátaniny, které už několik let píšou. Tam si herci ten milion za epizodu zaslouží, když se musí ty výplody učit nazpaměť :D
Je zvláštne, že ľudia na ktorých seriál do obrovskej miery stojí musia žobrať o zvyšovanie. Hercom sa povie kam sa majú postaviť a čo majú povedať a tí nevedia, čo si už od dobroty pýtať. Iste musia mať nejaké kvality, ale bez dobrého nápadu ani ten najlepší herec neprerazí. A pritom sa z niektorých stali len vďaka dobrým seriálom hviezdy.
Ja by som to tak tragicky nevidel. Aspoň by som mal konečne čas si pozrieť seriály, ktoré mám na zozname dlhšiu dobu :)
Ne jen to ne! Posledni stavka nejen ze ubrala na epizodach, ale povrazdila spoustu serialu. Jeden priklad za vsechny treba fenomenalni Muze na stromech. Doufam, ze se tenhle apokalipticky scenar (pun intended) nenaplni :/
Ale jak už bylo zmíněno, pro můj watchlist by to byla konečně nějaká dost odlehčující okolnost :D
singul.arita napsal(a):
Že by byl Doctor Horrible 2? :D
Díky za článek.
To byla přesně moje první myšlenka :D
Asi by mi to trochu pomohlo snížit počty epizod ve watchlistu.
Co si jen tak vybavuju, tak to ochromilo spoustu mých tenkrát oblíbených věcí (kupříkladu čtvrtá série Zoufalých manželek, taktéž čtvrtá série, ale u Ztracenich, nebo třetí série Útěku, atd. atp.). Vyjma snad jen Dextera to odnesly všechny.
marvio napsal(a):
Scénáristé by měli dostávat podíl ze zisku, podle toho, jak je seriál úspěšný. To by je motivovalo, aby psali skutečně kvalitní scénáře.
Ne kvalitní, ale k potěšení mas.
Ještě že to padlo. Poslední stávka je černá část seriálové historie.