Nejhorší je čekat spoustu let, až se vám vrátí oblíbený seriál, jen aby vás pak zklamal, ale tady se tak rozhodně nestalo...
Well, well, well...
Ano...vůbec...nezklamal.
Jsem zvědavá, kdy se konečně vymáčknou s jednoznačnou odpovědí.
Návrat Gilmorek pro mě byl ohromný dárek.4 díly jsem si nesmírně užila.
Na konci byl otazník a ráda bych brala pokračování aspon dalších 4 celovečerních filmů.
Budu jen doufat.
Pak by mě zajímalo zda nemáte někdo nějaký info ohledně odkoupení GD na naše televizní obrazovky, bylo by báječné mít to s dabingem pač GD patřej k jedněm seriálu co mají senzační dabing!
Další série by mi nevadila. Taky jsem z nových Gilmorek nebyla úplně nadšená, ale zároveň mě zajímá, jak to bude dál kvůli tomu, jak skončily... :D
spíš bych řekla, byly tam i části, které nezklamaly...ale tak na pokračování bych se dívala ať by bylo jakýkoliv...once a fan, always fan
Pro mě byly všechny čtyři díly naprosto parádní. Líbil se mi i vývoj Rory, i když naprostá většina lidí ji odsoudila. Asi je to tím, že jsem tým Logan, takže i když to, co dělali, obecně odsuzuju, tak tady jsem byla ráda za každou jejich společnou chvilku :-D No a nové díly bych brala všemi deseti, snad to vyjde.
Jsem pro další díly. Ty co byly mě potěšili i když už to nebylo přesně ono, i tak to bylo dobrý :D . A rozhodně si to zaslouží lepší konec než jak to skončilo :)
truelovevlasticka napsal(a):
Pak by mě zajímalo zda nemáte někdo nějaký info ohledně odkoupení GD na naše televizní obrazovky, bylo by báječné mít to s dabingem pač GD patřej k jedněm seriálu co mají senzační dabing!
Nevím už přesně, kde jsem to četla, ale Nova nemá práva na tuto minisérii, takže A Year in the Life bude bez dabingu
Jsem pro...ty poslední díly mě hodně bavily.
Nejsem úplně proti (přece jen je to srdcovka), ale zároveň k těm 4 dílům mám pár výhrad..
Vývoj Rory se mi líbil, to s Loganem jsem překousla (i když v podstatě jsem hodně proti, ale tady mi to nějak sedí) a vlastně z ní mám radost :)
Ten závěr mi ale tak trochu přišel, že tohle je přesně těch 5 avizovaných slov od Amy Palladino..svým způsobem se to tak celé uzavře.
Co nebo spíš kdo mě vyloženě naštval, je Sukie - pořád jsem čekala, kdy se objeví, a pak takhle :/
Vývoj Lorelai je u mě tak nějak na hraně, celá ta Wild záležitost..pořád to trochu zvažuju, jestli se mi to líbilo nebo ne - obzvlášť potom, co jsem ten film viděla.
S tím trochu souvisí moje poslední rozčarování - přijde mi, že kdyby E. Herrmann neumřel, tak by námět moc nebyl..ještěže tam byla babi Emily :)
ragelly napsal(a):
...
Líbil se mi i vývoj Rory, i když naprostá většina lidí ji odsoudila. Asi je to tím, že jsem tým Logan, takže i když to, co dělali, obecně odsuzuju, tak tady jsem byla ráda za každou jejich společnou chvilku :-D No a nové díly bych brala všemi deseti, snad to vyjde.
Mám to stejně. :D
Kdyby byli nove dily bylo by fajn udelat neco podobneho jako bylo ted aby ho nejak ukoncili,jelikoz kdyby dale pokracoval treba o par let pozdeji kdy rory jiz ma dite apod bylo by to hodne opakovane ale teoreticky by mohla skoncit treba s deanem jako lorelai s luckem......ale vice by se mi libilo "pokracovani" treba co byl opredtim..mlada lorelai hako dite,jak byla tegotna prisla do starshollow apod ;)
Nikdy nezklamal.
Doufám, že objednají další díly