Continuum teda asi utnou. Což se nedivím, sice jsem ještě neviděla poslední dva díly, ale moc mě to neuchvátilo a to jsem se na to tak těšila.
Continuum neutnou, tady je totiž rozdíl v tom, že se jedná o kanadský seriál vysílaný na Showcase a ne na amerických stanicích... a na poměry Showcase si stále vede hodně nadprůměrně... :-)
Jinak se to stále líbí a stále koukám... :o)
U TVD jsem si to nejprve přečetla jako šestiletou dívku... ehm :D Continuum zatím vypadá nadějně, tak uvidíme.
Já doufám že Continuum vydrží alespoň ještě jednu sezonu, já si ho totiž malinko zamilovala.
A co se týče nové postavy v Supernatural tak se na ní docela těším, vypadá podle popisu velice zajímavě.
Furiant napsal(a):
Continuum neutnou, tady je totiž rozdíl v tom, že se jedná o kanadský seriál vysílaný na Showcase a ne na amerických stanicích... a na poměry Showcase si stále vede hodně nadprůměrně... :-)
Jinak se to stále líbí a stále koukám... :o)
Ok., tak to pak jo. Tak třeba mě ty dva díly zlomí, kdo ví. :D Tyhle tři byly totiž v úplně stejném duchu.
Bojím se, bojím, že Continuum dopadne stejně jako Alcatraz a Terra Nova.
mám pocit, že jsem četla, že sledovanost continuum je větší než u lost girl a to je hit, takže...
Sice Ted není moje nej postava asi na to following kliknu:)
Continuum je docela dobrej seriál, ta vize budoucnosti v něm není nějak zvlášť nereálná. A celkově to není úplně vypatlané.. Tudíž doufám, že to chvíli vydrží.
Jako já doufám, že Continuum neutnou. Tenhle seriál jsem si nečekaně oblíbila. Dost by mě mrzelo, kdyby to dopadlo jako s Terra Novou...:-(
Jsem šťastná z nových postav u VD. Posledních několik epizod třetí série se totiž už tak jakoby "patlalo z posledního". Nebylo tam moc překvapivých scén, pořád se jenom něco snažili řešit, když se dalo udělat naprosto jednoduše... takže doufám, že nové postavy seriál oživí a dodají nějakou zajímavější zápletku než pořád jen "KILL KLAUS". Ale bojím se, že se bude jen opět řešit Elena, její nerozhodnost a její upírství... Kdo by měl nové role hrát radši nebudu spekulovat, ale doufám, že to bude dobře obsazené.
no, jen doufám, že 4.řada VD s novými postavami bude trochu víc 'reálná', přišlo mi, že už to nějak moc překombinovávaj...ale zas na Elenu jako upírku se těšim :)
Osobně doufám že ve 4. sérii to zase trochu ožije..třeba právě těmi novými postavami nebo taky tím, že se z Eleny stane upírka. Ve 3 už vařili z vody...