anooo :-) zrovna před chvílí jsem to četla na instagramu Caseyho (představitel Kevina) a málem jsem začla skákat radostí.. málem :D skvělá zpráva takhle na večer <3
Bod je doma a víc mě upřímně nezajímá. :-D
Taky mám bod a i upřímnou radost, doufám, že z tohoto typu seriálů nikdy nevyrostu :D
Tak bod v tipovačke mám :) Aspoň niečo. :D
Bod doma za seriál, na který se těším. Paráda :)
Tak koukat se na to dá a další bod do tipovačky, takže spokojenost :-)
Další bod je doma :)
Veľmi ma táto správa potešila! ♥ Tento rok mi takmer všetky dlhoročné obľúbené seriály končia a Riverdale je jediná novinka, ktorá ma zaujala, zaradila sa do špeciálnej kategórie a má veľký potenciál zostať so mnou na dlhšie.. :)
Pro mě to teda není překvapení, že to prodloužili :-) Další bod doma :-) Jen Mick mi to kazí, jinak to tipování zatím jde :-)
Tohle prodlouží a Frequency ne? Achjooo...
ty americania su fakt divny ... najhorsiu novinku predlzia a serialy ktore maju aj nejaky zmysel zrusia ... .
Nevím, jestli mám bod v tipovačce - nepamatuju si, jak jsem pro co hlasovala a jsem líná se pořád dívat... :D Ale z prodloužení mám radost.
To mám radost. Seriál mi připomíná letos končící PLL, takže o náhradu je postaráno. :)
crazy fan napsal(a):
To mám radost. Seriál mi připomíná letos končící PLL, takže o náhradu je postaráno. :)
Taky to tak cítím. Další fajn seriály o teenagerech, co jsem sledovala, mi zrušili minulý rok a teď ještě konec PLL? Jsem ráda, že se Riverdale objevilo, i když jsem na něj původně ani neměla v plánu koukat... :)
Americké stádo ovcí nezklamalo.
Z prodloužení velká radost. :)
No, zas hold tip vedle. Lidi stojí na to se podívat?
Destinytte napsal(a):
Taky to tak cítím. Další fajn seriály o teenagerech, co jsem sledovala, mi zrušili minulý rok a teď ještě konec PLL? Jsem ráda, že se Riverdale objevilo, i když jsem na něj původně ani neměla v plánu koukat... :)
Taky jsem neměla v plánu na to koukat, ale donutila mě Seriálová výzva. :D Škoda jen, že mi to nevyšlo v tipovačce. :/
Tipla jsem si, že to neprodlouží, tipla jsem si, že prodlouží Frequenci...no, jsem já to ale dobrý tipař. :D
Nicméně, tomuto seriálu už od pilotu věštím budoucnost dojné krávy alá TVD a myslím, že se nepletu, CW nikdy neví, kdy přestat. Takže, holt se něčím díra v srdci fanoušků po skončení TVD a PLL záplacnout musí a tohle je přímo trefa do černého. Sleduji, baví mě to, ale už vídím tu budoucnost, která seriál čeká. Ale za prodloužení jsem ráda, myslím, že do třetí série se nemám čeho bát.
:( nepotesili