Diskuze k článku Survivor: Top 10 tahů a podrazů
Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 3. 2017 / 14:31:41 (před 7 roky)
off

Tohle mám na svém watchlistu dost vysoko - věřím, že to dám. Když jsem dal všechny série Amazing Race, zvládnu i Survivora, snad. :D Nic jsem raději nečetl, abych si v budoucnu nezkazil překvapení.

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
8. 3. 2017 / 14:37:54 (před 7 roky)
off

Geniální, moc děkuju za zpracování. Zatím sem neviděla všechmy série ale ty momenty z hrdinů a padouchů jsou nezapomenutelný.

Ajka1993
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 3. 2017 / 14:55:56 (před 7 roky)
off

Skvělý článek. Survivor je pro mě top reality show. A určitě souhlasím podraz Erica je number one. A co se týče Phillipa, tak ten je taky legendární. V jeho řadě byla asi nejlepší kmenová rada ze všech, když se jako první vylučovala Francesca, ta byla opravdu vtipná. Děkuji za článek :)

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
8. 3. 2017 / 15:03:34 (před 7 roky)
off

Super článek!
Dost mě pobavilo vyřazení Jamese, Ozzyho a Tysona, i proto, že jsem si je nikdy neoblíbil...
Erik vítězí právem :DD

Jen mi vadí, že se v této sérii objeví 3 vítězové z minula....
A nějaký tam budou dávat, dokud nevyhrajou (Ozzy)

Viděl jsem prvních 7 minut z 34. série super!

Teď se pro mě stane Robinsonův ostrov nekoukatelný, jak mi to vyplňovalo misto, než bude další série Survivoru, tak se to ještě dalo...
Teď konečně začne ten pravý Survivor :)

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
8. 3. 2017 / 15:06:41 (před 7 roky)
off

Paráda. Miluju Amazing race i Survivor. Můj nejoblíbenějšá hráč už navždy zůstane Rupert. Ozzy je v závěsu. K Parvati nemám slov, to byla dobrá manipulátorka. Asi se budu muset na některý podívat znovu.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 3. 2017 / 15:29:34 (před 7 roky)
off

Na vyřazení Erika fakt není, takhle naivní tam snad nikdo nebyl. Důvěřuj, ale prověřuj, kámo. Zdá se mi, nebo v téhle soutěži jsou největší potvory hlavně ženské?

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
8. 3. 2017 / 15:44:52 (před 7 roky)
off

Super článek. Taky mě nejvíc dostalo vyřazení Erika. K tomu prostě nemám slov. :D

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
8. 3. 2017 / 16:08:34 (před 7 roky)
off

Erik je proste blbej, blindsidy na hlupaky by nemeli mit tak velkou cenu :/

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
8. 3. 2017 / 16:23:09 (před 7 roky)
off

Viděla jsem všech 499 (bože, to je šílený číslo!) dílů a jak si to tu pročítám, tak zjišťuju, že už jsem toho spoustu zapomněla a na některé blindsidy tady uvedené si nedokážu vzpomenout ani s popisem. :D

Z těhle zmiňovaných ale určitě nezapomenu na Ozzyho, Jamese, Phillipa a Erika (který je naprosto TOP :D).

A už se těšim na novou řadu. :)

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
sankakofik
8. 3. 2017 / 16:23:24 (před 7 roky)
off

Viděl jsem všechny řady a díky za tenhle super článek. Erik je nepřekonatelnej :D

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 3. 2017 / 16:24:07 (před 7 roky)
off

Jsem velký fanoušek,takže jsem viděl samozřejmě všechny série a ne jen jednou... :D a moc se těším na další sérii,jinak výběr podrazů byl určitě těžký,ale nakonec jsem celkem spokojený.Takže díky za skvělý článek. :)

Dan
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 3. 2017 / 16:42:50 (před 7 roky)
off

V jedné z prvních řad byla tuším remíza v hlasech a někdo byl vyřazený díky tomu, že se pro něj už dříve takticky hlasovalo. Alespoň myslím :) Ozzy byl člověk-ryba že? :D Osobně ho považuju za top hráče. Z žen jednoznačně Parvati / sexy mrška Amanda. Erika ani Hrobníka nějak nemusím.
Díky za článek.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 3. 2017 / 16:48:32 (před 7 roky)
off

Boží článek a zrovna před novou řadou, moc díky!

Doufám že tu Survivor bude ještě dlouho, podle mě se jen zlepšuje. Série před 12.řadou nedosahují na ty následující a to se často nestává. Heroes vs Villains vždy bude best season. Miluju na tom všechno, od fyzických úkolů po nezapomenutelné backstabbing. #realLifeGameOfThrones :D

Jak bych rád viděl Russela a Parvati ještě jednou. Nevím jak by to ale mohlo fungovat. Pravděpodobně by se snažili vyřadit jeden druhého, oba vytáhnou imunitu najednou a Sandra půjde dom :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
8. 3. 2017 / 17:54:46 (před 7 roky)
off

Erik je klasika. Nemám pro to jiné vysvětlení, než že z hladu už ani nevěděl, co dělá. :D
Fakt super článek! Survivora miluju a tohle bylo pěkné oprášení blindsides před nadupanou novou sérií.
Frenchquesca 2.0 je ale asi můj nejoblíbenější moment v historii Survivora. (zaslouží si honorable mention)

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 3. 2017 / 17:55:52
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 3. 2017 / 20:22:36 (před 7 roky)
off

Krásný souhrn legendy mezi realitkama, blindsidy super. Snad po S34 bude aspoň jeden důvod tuhle tabulku předělat :) Erikova blbost byla výstavní, osobně mám ale radši blindsidy na víc lidí, takže třeba KO Ozzymu, zinscenovaný stejnou grupou, mám v žebříčku výš :)

Odyssea
Autorka článku | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 3. 2017 / 20:25:31 (před 7 roky)
off

A.R.G.U.S.: K nové řadě: Chápu podstatu té série, ale taky mě štve vidět některé znovu např. Sandra si myslím mě bude hodně vytáčet.. dobře, měla vliv na hru, ale sakra, vyhrála už dvakrát.. ale těším se, teaser mě hodně navnadil! Jsem ráda, že Survivor nabral opět dech a nové řady jsou fajn. Robinsonův ostrov - viděla jsem akorát jednu výzvu z posledního dílu a ujistila jsem se, že na to vážně nepotřebuju koukat :D
Ivy: Taky mě to číslo děsí :D
007.dany: Výběr byl taak těžký, hlavně těch zadnějších pozic, měla jsem ještě dalších 8 kandidátů :D
CrazyGeek: byla to hned druhá řada v Austrálii a stalo se to hned dvakrát. Pak i v Africe a možná ještě někdy :D
Matuush: chtěla jsem udělat, jenže bych tam musela dát všechno to, co se mi nevešlo do desítky :D
nipandelm: nejvíc jsem dumala právě mezi jedničkou a dvojkou, jenže Erik mě prostě pokaždé rozesměje, J.T.ho jsem měla v Tocantins fakt ráda, takže tohle možná bylo subjektivně hodnocený a nechtěla jsem ho dát nejvýš:D

Jinak moc děkuju za tak pozitivní ohlasy, jsem ráda, že se článek líbí!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 3. 2017 / 20:26:42
Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
8. 3. 2017 / 20:33:15 (před 7 roky)
off

Jj, Erik asi absolutně top moment celého Survivora :-D. Vůbec celkově tu danou sérii /Micronesia( považuji za jednu z nejlepších a mou asi nejoblíbenější.

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 3. 2017 / 20:45:21 (před 7 roky)
off

Díky moc za článek, je fajn, že se tu zmiňují i reality show. A Survivor je jedna z nejlepších.
Miluju, jak se Kelley podařilo vyřadit Savage, o Russellovi či Parvati ani nemluvit, skvělí stratégové a čtenáři hry. Ve všech článcích se pak podle mě trochu neprávem zapomíná na Todda Herzoga. Takový malý slizký had, co se prokličkoval až do finále.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
8. 3. 2017 / 20:47:04 (před 7 roky)
off

Legendární survivor a super článek! Fajn si takhle zavzpomínat :)
Těším se na novou sérku, ale trochu se bojím některých navrátilců, osobně bych měl jiné favority (třeba Courtney Yates :D). Za jiné jsem ale zase neskutečně rád.

Jinak, píšete 499 epizod, ale mě se ve watchlistu zobrazuje 504?
Jsem jak Joey (Friends), který sepsal 54 států USA :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Odyssea
8. 3. 2017 / 20:49:48 (před 7 roky)
off
darbak napsal(a):

Jinak, píšete 499 epizod, ale mě se ve watchlistu zobrazuje 504?
Jsem jak Joey (Friends), který sepsal 54 států USA :D

Já se jen řídila tím, co CBS celý měsíc propaguje na netu :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Annett
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 3. 2017 / 21:37:08 (před 7 roky)
off

Survivora miluju! Viděla jsem všechny serie, stejně jako Amazing race :)
V poslední 33. se také tahaly kameny a já si ťukala na čelo :)))
Už se nemůžu dočkat další :)

em.em
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 3. 2017 / 22:40:55 (před 7 roky)
off

Asi moje nejoblíbenější reality show, už jsem viděla všechny série, i když kvalitou jsou různé, tak ani do teď mě to neomrzelo a už se těším na další sérii.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 3. 2017 / 00:20:35 (před 7 roky)
off

Díky za připomenutí, proč tuhle reality show tak nenávidím :D. Říkám si, co by mi asi provedli, kdybych se zachránila imunitou a pak dala každému kdo pro mě hlasoval do držky :D. Jinak jako jediného si pamatuju Jamese a to teda jsem tenkrát neuvěřitelně kroutila hlavou, že tohle nevychytal :D. A soutěžící jako Russel a Rob mi celý ten koncept pěkně zprotivili.. kdyby se ten blbej Rob aspoň necpal i do Amazing Race :D.

Což mi tak připomíná.. Dá se udělat i nějaké best of Amazing Race?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
9. 3. 2017 / 10:00:24 (před 7 roky)
off

Super článek. Miluju Survivora.

Odyssea
9. 3. 2017 / 12:25:52 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Amazing Race bohužel nemám tak nakoukanej a vůbec jsem neviděla několik posledních sérií... musel by to napsat někdo jiný

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
9. 3. 2017 / 14:55:01 (před 7 roky)
off
Odyssea napsal(a):

Matuush: chtěla jsem udělat, jenže bych tam musela dát všechno to, co se mi nevešlo do desítky :D

U Survivora je toho tuna, z čeho vybírat, takže se nedivím (ani nezlobím). :D

andromache napsal(a):

A soutěžící jako Russel a Rob mi celý ten koncept pěkně zprotivili.. kdyby se ten blbej Rob aspoň necpal i do Amazing Race :D.

Fuuuj Boston Rob! Toho mi ani nepřipomínej - díky němu nenávidím Redemption Island, to byla pěkná nuda.
U TAR by se daly udělat jak největší faily (S23 Chester & Ephraim LOL), tak i nečekané výhry etap! ^_^ To bych si ráda přečetla!

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Koldik
10. 5. 2017 / 10:17:00 (před 7 roky)
off

Tak tomu hovorim zapal pre reality show. Mna tieto intrigy a podrazy vobec nelakaju.
Super clanok...

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 11. 2019 / 20:18:20 (před 5 roky)
on

Zrovna jsme se dodívali na Ericovu sérii a ten okamžik byl naprosto neskutečný :D Chudák kluk, takový bláhový důvěřivý optimista :D Ale jinak celá série byla perfektní, Ozzy, Jason, Alexis i Erik :))