Ou, mně se to fakt líbilo o_o Jsem si nemyslel, že s tím hodnocením budu tak odtrženej :D
Takova lehka horska draha v hodnoceni, jsem tedy sama zvedava, jak na to budu reagpvat. Kdyz to vmacknu nekam do programu :)
Sama nevím co si mám o tom myslet. Námět skvělý, hlavní hrdinka sympatická, ale.....
Mně se to docela líbilo, ale pro mě je mínusem to, že jsem koukla na trailer....protože mě pak ty vtipy nepřekvapily. Takže si počkám na druhý díl a podle toho zhodnotím, jestli budu koukat dál...ale asi jo :-D
Nevypadá to nejhůře,takže do toho půjdu. :)
Na Making History jsem se hodně těšila a nebylo to úplně to, co jsem si představovala. Ale budu se dívat dál, zajímá mě, jak se příběh vyvine... A líbí se mi tu Leighton. :)
Přítel se se mnou vydržel dívat asi 15 minut a pak mě prosil, ať tu blbost vypnu, tak za něj nic moc.
The Last Man on Earth sleduju a podobnost s Philem mě nenapadla. Asi proto, že Phil je mi od prvního dílu dost nepříjemnej (ne, fakt nevím, proč to teda stále sleduji :D), ale zdejší hlavní hrdina (uh, na jména jsem špatná :D) je mi o hodně sympatičtější. Ale teď jsem to trošku zkoumala a podobnost vidím!
Já mám vždycky radost, když je těch hodnocení víc, dneska jste mě teda hodně potěšili :-D Na pilot určitě mrknu :-)
Fajn, tak teď zpětně si říkám, že jsem s tím hodnocením přestřelil a objektivně to teď vidím na takových 70 %. Nevěřte tomu v článku! :D
Esgalnor napsal(a):
Fajn, tak teď zpětně si říkám, že jsem s tím hodnocením přestřelil a objektivně to teď vidím na takových 70 %. Nevěřte tomu v článku! :D
Syndrom "Sakra-já-se-v-tom-hodnocení-nějak-moc-liším"? :D To znám.
Esgalnor + Drunk_Queen: Teď jsem se tak rozesmála, až mi z toho začaly téct slzy :'D
Drunk_Queen napsal(a):
Syndrom "Sakra-já-se-v-tom-hodnocení-nějak-moc-liším"? :D To znám.
Sakra, jsem odhalen. :D
Toto mi velmi nevonalo uz pri trailery davnejsie... asi z toho nic nebude...