Amy's Brother: Je to rodinné, plus mi to zní trochu jako Ben & Kate, takže nezájem.
Ghosted: Craig Robinson a Adam Scott? Beru.
Lax → Vegas: Uvidíme, jestli mi Dylan McDermott bude stačit.
Linda from HR: Ten popis mi moc neřekl, takže těžko říct. Ale je tam Tim DeKay...
Thin Ice: "Big Bang na Antarktidě" zní výstižně. Ale je tam Bridgit Mendler...
Type-A: Nezní to nejhůř, ale zatím bez osazenstva, takže kdo ví.
The Beast: Spíš ne.
Behind Enemy Lines: Vojenská soapka? Ta kombinace slov mě děsí.
The Passage: Já bych teda radši ten vládní konspirační thriller než upírské post-apo.
The Resident: Koncept zní nudně. Ale je tam Manish Dayal...
Nepomenované Marvel drama: Amy Acker? Beru.
Nepomenovane drama z univerzitního kampusu: Panjabi zdrhá z Blindspotu, zajímavé. Každopádně nic pro mě.
The Beast zní zajímavě, možná bych se do toho pustila. Stejně tak Lax → Vegas. V The Resident mě láka Matt Czuchry, ale nevím, počkám si na recenze.
Tak tady mě zaujalo Ghosted, možná The Passage a hlavně nepojmenované drama ze školního kampusu. Jsem zvědavá, jak tuhle aktuální tematiku zpracují a podle mě asi nejlepší nápad na seriál....Fox zatím u mě vede.
Mě zaujal Big Bang na Antarktide :D A samozřejmě mutanti :D
Kde na to ale vezmu čas, to netuším...
Lax → Vegas zní slušně. Komorní komedie v letadle? Jako fanoušek Plane! beru.
Ghosted má zajímavé obsazení, ale notáááák FOXi, radši prodluž Akta X!
The Beast je na papíře zajímavý, na výsledek jsem zvědavý.
Tak zaujal ma Passage ale zaroven mam obrovsku obavu zo sprasenia skvelej Croninovej knihy.
Z komedií bych šla asi do Ghosted, z dramat nevypadá špatně The Passage (předlohu jsem nečetla), uvidíme... :-)
Takže The Beast dám možná šanci, protože mám rád lékařský seriály.
Podívám se na pilot The Passage a budu doufat, že to nedopadne jako Van Helsing.
A něco od Marvelu si asi nenechám ujít, když už tady máme zajímavého Legiona.
Fox mě zatím zaujal nejvíc - konkrétně to s upíry a to od Marvelu zní fajn.
The Passage a The Beast by snad šlo. Uvidíme.....
Seriály, ktoré beriem:
Ghosted - komediálny mix Aktov X? Ak by sa to nieslo v podobnom duchu ako crossover Aktov X a Simpsonovcov, tak môže byť.
Ale i tak, radšej chcem vidieť pokračovanie Aktov X!
Thin Ice - TBBT už dávno nie je tým, čím býval. Nepotrebujem nejakú kópiu, ale prostredie + postavy by mohli zafungovať.
The Passage - znie zaujímavo už len kvôli knižnej predlohe. Ale to bol aj Wayward Pines.
Seriály, ktoré neberiem - je ich viac.
Ale víťazom je The Beast. Podľa popisku - akože seriózne, že toto môže zaujať? Podľa tunajších komentárov vidím, že je na to väčšina zvedavá. Ale ten námet - dvaja budú žiť a jeden zomrie - byť riaditeľom stanice FOX, tak to neposuniem ani do plány pilotu.
Zatím mi akorát Lax -> Vegas zní dobře.
Tak další stanice, co mě nezaujala....
Tak tady komedie krom Ghosted zní slibněji než dramata a docela mě překvapilo, že FOX nezadal žádný animák
Ale jo i tady by se něco našlo a to konkrétně Ghosted, Linda from HR, Thin Ice, The Beast, The Resident a pak ta nepojmenovaná dramata od Marvelu a z univerzitního campusu.
Mám radši dramata než sitcomy, ale komedie z Antarktidy by nemusela být vůbec špatná. A seriál z letadla zní taky nadějně. Plus Marvel a možná i upíři. Vypadá to, že FOX mě letos příjemně překvapil, jestli to teda vyberou:)
Fox vypadá nejslibněji, ale uvidíme, jak budou nakonec vypadat trailery. Kolikrát vypadá popis dobře, ale zpracování nakonec pokulhává.
No tady už vypadá nabídka zajímavěji...z komedií sice jen Ghosted, ale dramata bych ochutnal snad všechny...tak uvidíme.
Z tohohle výběru snad jedině ty mutanty.
V Linda from HR ..treba upravit Lauren Graham ze hra ..je tam preklep.
Amy's Brother: ee
Ghosted: zasa nic ..ale teoreticky mozno.
Lax → Vegas: ee
Linda from HR: ee
Thin Ice: skusim ..
Type-A: ee
The Beast: konecne bude v kazdej epke niekto mrtvy ..uz tych bozskych doktorov ktory vsetkych zachrania bolo dost.
Behind Enemy Lines: dalsi americky supergerojovia ktory budu onanovat nad vlajkou ..
The Passage: dam sancu
The Resident: ee
Nepomenované Marvel drama: hadam hej ..ale ake neschopne su tie vladne agentury ..
Nepomenovane drama z univerzitního kampusu: asi nie .. hoci Erin Moriarty ..
Ghosted jako komedie mi přijde jako blbost :DD
Jinak dám přednost asi Thin Ice, jelikož mám Bridgit a Iana moc ráda :)
Hodně zajímavě zní The Beast :)
Tak jedine ti X-meni...